Όλα για όλα σε Ελσίνκι και Ζένιτσα

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά Στοιχήματος: Το ενδιαφέρον στην Φινλανδία , στο χέρι της Τουρκίας και της Ολλανδίας οι πρώτες δύο θέσεις στον 7ο όμιλο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Καλησπέρα Κουβανέζοι μετά από κάποιες μέρες αποχής. Πολλά παιχνίδια με ενδιαφέρον που κρίνουν την πρόκριση στο Μουντιάλ απόψε. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισα:

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο Ελσίνκι

Στον τέταρτο όμιλο η Φινλανδία αντιμετωπίζει την Γαλλία με στόχο την δεύτερη θέση. Οι Γάλλοι ήταν σαρωτικοί κόντρα στο Καζακστάν και δεν λυπήθηκαν τίποτα σκορπίζοντας το με 8-0. Από την άλλη η Φινλανδία έρχεται με φόρα από ένα εξαιρετικό διπλό μέσα στην Βοσνία με 3-1. Πάμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα λίγο σε αυτόν τον όμιλο. Σε περίπτωση που κερδίσει η Φινλανδία απόψε περνάει εκείνη στα προκριματικά και αφήνει πίσω την Ουκρανία που φιλοξενείται στην Ζένιτσα από την Βοσνία ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Οι Φινλανδοί είναι στους 11 βαθμούς ενώ οι Ουκρανοί στους 9. Ο άσος της προσφέρεται στο 5.25 και για ομάδα που καίγεται να συμμετάσχει για πρώτη φόρα στην ιστορία στο Μουντιάλ δεν είναι άσχημο. Εξάλλου οι Γάλλοι θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές και δεν πιστεύω πως θα βάζουν και τα πόδια τους στην φωτιά. Για εκείνους που δεν θα τολμήσουν την νίκη των γηπεδούχων , το 1Χ προσφέρεται στο 2.20

Όλα για όλα και ότι γίνει

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ της Βοσνίας και της Ουκρανίας θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι εξαντλώντας όλες τις πιθανότητες για πρόκριση. Επίσης, βασίζομαι πολύ στην κούραση της Βοσνίας που κουβαλάει από το παιχνίδι με την Φινλανδία. Το πάλεψε έως το τέλος και πλέον η απογοήτευση δεν κρύβεται. Από την άλλη, η Ουκρανία δεν είχε επίσημο παιχνίδι, έδωσε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στην Βουλγαρία(1-1). Το διπλό στο 1.80 είναι τίμιο και θα μπει στα προγνωστικά στοιχήματος.

Στο χέρι της Τουρκίας

Στον 7ο όμιλο η Τουρκία ταξιδεύει στο Μαυροβούνιο μετά την 6αρα κόντρα στο Γιβραλτάρ. Έχει 18 βαθμούς και με νίκη σήμερα εξασφαλίζει την δεύτερη θέση και ίσως (πολύ δύσκολα) την πρώτη θέση από την Ολλανδία. Η Τουρκία μετράει δύο σερί 2-2 κόντρα στο Μαυροβούνιο. Δεν θεωρώ πως το παιχνίδι θα είναι εύκολο απόψε αν και μονόπλευρο το ενδιαφέρον. Το διπλό στο 1.61 είναι τίμιο, όμως.  Η Τουρκία έχει ποιότητα και αν οι ποδοσφαιριστές της τη βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο, θα πανηγυρίσουν το τρίποντο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:45
Μαυροβούνιο - Τουρκία
2
1.61
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.96
21:45
Φινλανδία - Γαλλία
2.20
21:45
Βοσνία-Ερζεγοβίνη - Ουκρανία
2
1.80
BET: 10 units
Μονό
21:45
Φινλανδία - Γαλλία
1
5.25
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις