Ιρακινή Λίγκα και βόμβα με Αλ Κουβά!

Ιρακινή Λίγκα και βόμβα με Αλ Κουβά!

Ιρακινή Λίγκα και σημείο βόμβα από το #NikolasKappa, που με τη βοήθεια της στατιστικής ποντάρει στο κίνητρο. Διαβάστε στο άρθρο που ακολουθεί!

Καλημέρα Κουβανέζοι! Ταξίδι στο Ιράκ σήμερα με σημείο βόμβα! Χωρίς να μακρηγορούμε πηγαίνουμε στο παιχνίδι Αλ Νάτζαφ – Αλ Κουβά Αλ Τζαβίγια. Όποιος έχει ασχοληθεί έστω και στοιχειωδώς με την ιρακινή λίγκα, θα γνωρίζει ότι η Αλ Κουβά Αλ Τζαβίγια τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί. Έχει στεφθεί δύο – τρεις φορές πρωταθλήτρια, ενώ σχεδόν κάθε χρόνο κερδίζει την έξοδο στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Συνεπώς είναι πάντα στους στόχους της η 1η – 2η θέση. Από την άλλη πλευρά, η Αλ Νάτζαφ είναι η κλασική τίμια και σφιχτή ομάδα που τερματίζει σχεδόν πάντα στη μέση του πίνακα.

Μονόδρομος η νίκη για την Αλ Κουβά, ζόρικη Αλ Ζαβράα

Μετά την χτεσινή νίκη της Αλ Γουασάτ, συνυπολογιζόμενων των στραβοπατημάτων της, θεωρώ ότι η νίκη είναι το μόνο αποδεκτό ενδεχόμενο. Μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα προμηνύεται αρκετά ανταγωνιστικό καθώς πέρα από την Αλ Γουασάτ, έχουμε και την περίπτωση της Αλ Ζαβράα. Αμφότερες βάζουν δύσκολα στην Αλ Κουβά Αλ Τζαβίγια, καθώς μαζί με την πρωτοπόρο Αλ Σορτά, κυνηγούν όλες το τίτλο. Η Αλ Κουβά Αλ Τζαβίγια λοιπόν, στα δυο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, έχασε από την πρωτοπόρο Αλ Σορτά. Ενώ σαν βόμβα έσκασε όταν έμεινε στο 1-1 με την σαφέστατα κατώτερη Αλ Μινάα. Το ενδεχόμενο της νίκης φαντάζει όπως είπαμε μονόδρομος και δίνεται αυτή τη στιγμή στο 2.25. Αρκετά τίμιο, όμως προσωπικά θα κινηθώ σε “ασφαλή” μονοπάτια, κρατώντας το draw no bet.

Η Αλ Ζαβράα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και έχοντας δυο παιχνίδια λιγότερα είναι στο -7 από την κορυφή και στο -3 από την δεύτερη Αλ Γουασάτ. Το παιχνίδι χρονικά προηγείται από αυτό της Αλ Κουβά Αλ Τζαβίγια και με ενδεχόμενη νίκη οι “αετοί” της Αλ Κουβά θα νιώσουν αρκετή πίεση. Η Αλ Ζαβράα είναι αήττητη στην έδρας της και η σημερινή αντίπαλός της Νιούροζ τα βρίσκει σκούρα με δυνατότερες. Συνεπώς κρατάμε τον άσο.

Με λίγη βοήθεια από τις τάσεις της στατιστικής

Τέλος από πλευρά στατιστικών και κινήτρου, η  Αλ Κουβά Αλ Τζαβίγια, όπως ειπώθηκε θέλει τη νίκη.  Όμως μεταξύ των Αλ Νάτζαφ και Αλ Κουβά Αλ Τζαβίγια το ενδεχόμενο του “Χ ημίχρονο” επαληθεύεται σχετικά συχνά. Αυτό ενισχύεται, όταν η Αλ Νάτζαφ παίζει εντός έδρας και όταν η Αλ Κουβά Αλ Τζαβίγια, παίζει εκτός έδρας. Συγκεκριμένα αμφότερες εμφανίζουν το Χ ημίχρονο σε τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει σε εντός/εκτός έδρας αντίστοιχα. Ακόμη, η Αλ Κουβά Αλ Τζαβίγια φαίνεται να σκοράρει περισσότερο στο β’ ημίχρονο, καθώς η κατανομή των γκολ της γέρνει προς το δεύτερο ημίχρονο… αρκετά. Με αυτό το σκεπτικό, κάνουμε τη σημερινή μας βόμβα, το Χ ημίχρονο/ 2 τελικό είναι εξαιρετικά πιθανό.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.67
13:30
Αλ Ζαβράα - Νιούροζ
1
1.70
20:30
Αλ Νατζάφ - Αλ Κουβά Αλ Τζαβίγια
2 dnb
1.57
BET: 14 units
Μονό
20:30
Αλ Νατζάφ - Αλ Κουβά Αλ Τζαβίγια
Χ ημίχ. /2 τελ.
5.25
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις