Ευκαιρίες στην έναρξη της διαβολοβδομάδας

προγνωστικά euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Μετά τα ταμεία του Σαββάτου, ο Παναγιώτης Δογαντζής επιστρέφει με σημεία του Εurocup και της Euroleague.

Προγνωστικά Euroleague

Καλημέρα σε όλους. Πολύ καλά τα πήγαμε το Σάββατο καθώς πέρασαν δύο από τις τρεις προτάσεις της στήλης. Σήμερα στα προγνωστικά Euroleague θα πάμε σε αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ζαλγκίρις vs Παναθηναϊκός

Πρώτο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Euroleague μεταξύ της Ζαλγκίρις (0-9) και του Παναθηναϊκού (2-7). Η ομάδα από το Κάουνας δεν έχει κάνει ακόμη νίκη στη Euroleague. Την αγωνιστική που μας πέρασε ηττήθηκε στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ με 82-95. Ο Κάβανο με 14 και ο Λεκαβίτσιους με 12 πόντους ήταν οι καλύτεροι για τη Ζαλγκίρις. Ντεμπούτο έκανε ο Νεοζηλανδός γκαρντ Τάι Γουέμπστερ. Αμφίβολος ο σέντερ Νέμπο και σταθερά εκτός ο σέντερ Λοβέρν.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις κάκιστες εμφανίσεις του. Ηττήθηκε εντός έδρας από την Ούνιξ με 72-74. Εκτός του Παπαγιάννη, ο οποίος είχε 14 πόντους και 17 ριμπάουντ, κανείς άλλος δεν διασώθηκε. Ξανά εκτός ο Νεμάνια Νέντοβιτς λόγω ίωσης.

Εκτίμηση: Αγώνας μεταξύ των χειρότερων ομάδων, μέχρι στιγμής, της διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίζει σημάδια ανάκαμψης σε αντίθεση με την Ζαλγκίρις, η οποία κάνει διορθωτικές κινήσεις. Απέκτησε εκτός από τον Γουέμπστερ και τον πολύπειρο Ζόραν Ντράγκιτς. Το ”πρέπει” της Ζαλγκίρις και η δεδομένη άνοδος που θα δείξει στα επόμενα παιχνίδια, μας οδηγούν στο να εμπιστευτούμε τη νίκη της σε απόδοση διπλασιασμού. Ακόμη, θα πάρουμε και ένα ειδικό ως επιλογή. Ο Ουλάνοβας να σκοράρει πάνω από 3 πόντους και να πάρει πάνω από ένα ριμπάουντ σε άκρως δελεαστική απόδοση. Ο Λιθουανός παίζει πολύ λόγω της καλής αμυντικής του συμπεριφοράς. Επιθετικά, στοιχειωδώς καλός να είναι, θα τα καταφέρει να ξεπεράσει αυτά τα όρια.

Αμβούργο Τάουερς vs Μετροπολιτάνς

Συνέχεια στην 5η αγωνιστική του Eurocup μεταξύ των Τάουερς (1-3) και της Μετροπολιτανς (2-2). Την αγωνιστική που μας πέρασε οι Τάουερς άλωσαν το Πανεβέζις κερδίζοντας την Λιετκαμπέλις με 100-96. Εξαιρετικός ο Λούκας Μάισνερ με 20 πόντους.

Από την άλλη, η Μετροπολιτάνς κέρδισε την ουραγό Τρέντο, εντός έδρας, με 93-80. Πρώτος σκόρερ ήταν ο πρώην παίκτης του Άρη Γουίλ Κάμινγκς με 17 πόντους.

Εκτίμηση: Δύο ομάδες ισοδύναμες στα μάτια μου. Έχουν αστείρευτο επιθετικό ταλέντο κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα των αγώνων τους. Εμείς δίνουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους, καθαρά λόγω έδρας, και με αυτή τη λογική φτιάξαμε ένα combo. Οι Τάουερς να σκοράρουν πάνω από 74 και η Μετροπολιτάνς κάτω από 85 πόντους.

Βιλερμπάν vs Ρεάλ Μαδρίτης

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Βιλερμπάν (6-3) με την Ρεάλ (7-2). Η γαλλική ομάδα πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στην έδρα του Ερυθρού και ηττήθηκε με 67-73. Ο Οκόμπο ήταν πολύ καλός, για ακόμη μία φορά, με 16 πόντους.

Από την άλλη, η Ρεάλ, μετά την ήττα της από την Ούνιξ, έχει πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Κέρδισε την ουραγό Ζαλγκίρις με 95-82. Σε αυτή την αναμέτρηση είχε 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων! Αμφίβολος ο Τέιλορ.

Εκτίμηση: Η Βιλερμπάν έχει πολύ καλό σύνολο, αλλά απέχει πολύ από το να έχει διάρκεια στα παιχνίδια της. Από την άλλη, η Ρεάλ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς στα προγνωστικά Euroleague θα βάλουμε το καθαρό διπλό των Ισπανών.  Δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση αλλά εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τη νίκη.

Μπασκόνια vs Ερυθρός Αστέρας

Τέλος θα βάλουμε με την αναμέτρηση της Μπασκόνια (3-6) εναντίον του Ερυθρού Αστέρα (4-5). Εποχή Νέβεν Σπάχια στην τεχνική ηγεσία των Βάσκων καθώς αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Την αγωνιστική που μας πέρασε η Μπασκόνια διασύρθηκε από την Μπαρτσελόνα με 93-67. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ίνοχ με 22 πόντους. Στα πλαίσια της ΑCB ηττήθηκε από την Γκραν Κανάρια με 77-83.

Από την άλλη, ο Ερυθρός κέρδισε δύσκολα την εξαιρετική φέτος Βιλερμπάν, με 73-67. Εξαιρετικός ο ηγέτης Κάλινιτς με 22 πόντους. Στο πλαίσιο της Αδριατικής λίγκας κέρδισε στο μεγάλο ντέρμπι την Παρτιζάν με 71-56. Ο Μίτροβιτς με 16 πόντους ήταν καταλυτικός στην αναμέτρηση.

Εκτίμηση: Ευκαιρία για ανασύνταξη στις τάξεις της Μπασκόνια μετά το τέλος εποχής Ιβάνονιτς. Ο Ερυθρός είναι καθαρά μία ομάδα έδρας, εκτός μεταμορφώνεται προς το χειρότερο. Εμείς θα πάρουμε τη νίκη των Βάσκων και μία H2H επιλογή. Ο Κάλινιτς να πετύχει περισσότερους πόντους από τον Ουόλτερς καθώς ο Σέρβος φόργουορντ παίρνει πολλά λεπτά συμμετοχής και είναι κομβικός στο παιχνίδι του Αστέρα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
20:00
Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός
1
1.99
BET: 30 units
Ειδικό
20:00
Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός
Ουλάνοβας over 3,5 πόντους & over 1,5 ριμπάουντ
2.22
BET: 30 units
Combo
20:30
Αμβούργο Τάουερς - Μετροπολιτάνς
Τάουερς over74,5 & Mετροπολιτάνς under 85,5
1.95
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.34
21:00
Βιλερμπάν - Ρεάλ
2
1.48
21:30
Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας
1
1.58
BET: 20 units
Head 2 Head
21:30
Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας
Η2Η Κάλινιτς vs Ουόλτερς: Νικητής Κάλινιτς
1.88
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις