Μήπως η νικήτρια βρίσκεται ήδη στο Κατάρ;

προγνωστικά Μουντιάλ

Με τους προκριματικούς ομίλους να οκοληρώνονται αύριο, ήδη 9 ομάδες έχουν ήδη κλείσει θέση για τα τελικά. Ποιες είναι και ποιες οι τιμές τους για κατάκτηση.

Οι πρώτες επτά… ευρωπαίες έχουν κλείσει θέση ήδη και τα πρώτα προγνωστικά Μουντιάλ, φουντώνουν! Αύριο ολοκληρώνεται το παζλ των προκριματικών ομίλων και θα μάθουμε τις τρεις υπόλοιπες ομάδες που θα περάσουν απευθείας στα τελικά. Εκεί βρίσκεται φυσικά το Κατάρ ως διοργανώτρια χώρα, όπως και η Βραζιλία.

Ισπανία, Σερβία και Κροατία τερμάτισαν χθες πρώτες στους ομίλους τους και απέφυγαν το άγχος των μπαράζ. Γερμανία, Δανία, Γαλλία και Βέλγιο έχουν προ πολλού τσεκάρει το εισιτήριο τους για τα τελικά του Μουντιάλ.

Δεύτερη ευκαιρία, μέσω των μπαράζ, θα έχουν οι Ουαλία, Ρωσία, Σκωτία, Βόρεια Μακεδονία, Πορτογαλία και Σουηδία.

Μήπως η νικήτρια βρίσκεται ήδη στο Κατάρ;

Το σύστημα των μπαράζ

Η κλήρωση των play-offs θα διεξαχθεί στις 26 Νοεμβρίου στη Ζυρίχη, όπου και θα προκύψουν τα ζευγάρια για τα τρία εναπομείναντα εισιτήρια της UEFA. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε ως το 2018, αυτή τη φορά οι 12 ομάδες, 10 δεύτερες των ομίλων + οι 2 καλύτερες νικήτριες ομίλων του Nations League που αποκλείστηκαν στα προκριματικά, θα χωριστούν σε τρία μονοπάτια και θα κληθούν να παίξουν ημιτελικό και τελικό μπαράζ για να πάρουν την πρόκριση στο Κατάρ.

Προς το παρόν, οι δύο ομάδες που κερδίζουν τη συμμετοχή τους στα play-offs μέσω του Nations League είναι η Αυστρία και η Τσεχία.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Οι αποδόσεις αυτών που έκλεισαν θέση

Μήπως όμως, η νικήτρια είναι ήδη στο Κατάρ; Πρώτο φαβορί στις μέχρι τώρα αποδόσεις, η παραδοσιακή δύναμη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Βραζιλία, στο 6.50. Είναι πολλά άλλωστε τα 20 χρόνια χωρίς Μουντιάλ. Ακολουθεί στο 7.00 η Γαλλία, η οποία θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα. Στο 10.00 η Αγγλία (η οποία απλά δεν γίνεται να χάσει την πρωτιά παίζοντας απόψε στο Σαν Μαρίνο). Ίδια τιμή και για την Αργεντινή που μόνο αν αυτοκτονήσει θα μείνει εκτός. Στο 10.00 και η Ισπανία της νέας, πολύ ταλαντούχας, φουρνιάς παικτών.

Στο 11.00 συναντάμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία, παρά το γεγονός πως δεν έχει ακόμη προκριθεί και παίζει ρέστα το βράδυ στο Μπέλφαστ. Ίδια απόδοση για την Γερμανία του Φλικ. Τέλος, στα πρώτα φαβορί συγκαταλέγεται και το Βέλγιο στο 13.00.

Οι Δανία και Κροατία προσφέρονται στο 50.00. Τέλος, η απόδοση του Κατάρ βρίσκεται στο 150.00 στα πτογνωστικά Μουντιάλ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις