Υπερδιπλασιάζουν οι φιλοξενούμενοι

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος με επιλογές βασισμένες στο κίνητρο των ομάδων έχει στην σημερινή του στήλη ο Μακράκης.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Συνεχίζεται η δράση των Εθνικών για προτελευταία μέρα σήμερα, με παιχνίδια που στο γενικό σύνολό τους δεν προκαλούν ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά εγώ ξεχώρισα δύο επιλογές, για να δούμε σήμερα στα προγνωστικά στοιχήματος.

Βόρεια Ιρλανδία – Ιταλία

Στο πρώτο παιχνίδι για απόψε, η Βόρεια Ιρλανδία υποδέχεται την Ιταλία. Οι Ιταλοί αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στην Ελβετία, ισοφάρισαν, έχασαν πέναλτι πρόκρισης στο 90’ και  έκαναν τα πράγματα περίπλοκα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται 1οι λόγω της ελάχιστα καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Οι Ελβετοί με την Βουλγαρία θα ψάξουν γκολ άρα η ομάδα του Μαντσίνι θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ για να είναι ασφαλής. Οι Βορειοϊρλανδοί είναι αδιάφοροι βαθμολογικά αλλά ποιος δεν έχει κίνητρο όταν παίζει απέναντι στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης; Αν δεν κερδίσουν οι «ατζούρι» θα μπλέξουν, οπότε περιμένω να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια και παρά τις απουσίες να προηγηθούν από νωρίς και εν τέλει να επιβληθούν στο Μπέλφαστ.

Σκωτία – Δανία

Δεύτερο παιχνίδι, στην Γλασκώβη και προγνωστικά στοιχήματος από το παιχνίδι της Σκωτίας με την Δανία. Οι Σκωτσέζοι έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην Μολδαβία και κλείδωσαν την παρουσία τους στα μπαράζ. Οι Δανοί δεν είχαν δεχτεί γκολ σε 8 αγωνιστικές με πολύ πιο δυνατές ομάδες και δέχθηκαν από τα αδύναμα αλλά πολύ μαχητικά Νησιά Φερόε. Καμία ομάδα δεν «καίγεται» για την νίκη αλλά η καθεμία έχει το κίνητρό της. Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να έχουν πιθανότητες να παίξουν στην έδρα τους στα ημιτελικά των μπαράζ. Οι φιλοξενούμενοι σαφώς και θέλουν να γράψουν ιστορία κάνοντας το απόλυτο. Και οι δύο μονομάχοι έχουν κάποιες απουσίες, νιώθουν και οι δύο καλά αλλά οι Δανοί είναι πιο ποιοτικοί και με ένα ίσως λίγο πιο ισχυρό κίνητρο. Θα επιλέξω το διπλό σε draw no bet στο 1.61.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.95
21:45
Βόρεια Ιρλανδία - Ιταλία
2 Ημίχ./2 τελ.
1.83
21:45
Σκωτία - Δανία
2 dnb
1.61
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις