Μπαίνουν δυνατά στον τρίτο όμιλο για το 3.55

προγνωστικά

Τελευταία αγωνιστική για Ιταλία και Ελβετία, με τα ματς τους κόντρα σε Βόρεια Ιρλανδία και Βουλγαρία να κρύβουν αξίες και προγνωστικά.

Ευκολάκι αποδείχθηκε το over 1,5 στο β’ ημίχρονο της Ολλανδίας, δυσκολάκι το Χ ημίχρονο στο Βοσνία – Φινλανδία. Ματς υψηλής έντασης, με τους Σκανδιναβούς να κερδίζουν το πρώτο ημίχρονο και η σούμα μας, έμεινε στα ίδια. Προχωράμε. Προτελευταία μέρα των ΠΠΚ και σας έχω προγνωστικά από Μπέλφαστ και Λουκέρνη.

Γκολ απ’ τα αποδυτήρια

Η ισοπαλία της Ιταλίας με την Ελβετία την Παρασκευή, δεν άλλαξε τίποτα στην πρώτη δυάδα. Πλέον η « σκουάντρα ατζούρα» θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με τους Ελβετούς για την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση, ενώ σε περίπτωση νίκης και των δύο πρέπει να τερματίσει με καλύτερη διαφορά τερμάτων. Στο +11 και στο +9, αντίστοιχα, την στιγμή που μιλάμε. Βατά, θεωρητικά, τα ματς τους με Βόρεια Ιρλανδία και Βουλγαρία.

Παρόμοιο σκηνικό περιμένω και στα δύο. Ιταλοί και Ελβετοί θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια να πιέσουν απ’ το πρώτο σφύριγμα. Δεν φτάνει μόνο η εξασφάλιση της νίκης, θέλουν όσο τον δυνατόν περισσότερα γκολ και κάτι τέτοιο θα το πετύχουν μόνο μέσω της επίθεσης.

Πιστεύω πως θα υπάρξουν και στα δύο ματς, γκολ νωρίς. Στο Μπέλφαστ το line βρίσκεται στο 27ο λεπτό και σε απόδοση 1.87, ενώ στην Λουκέρνη στο 22ο (1.90). Τίμια τα μονά τους, με έμφαση στο ματς της «ατζούρα» λόγω του έξτρα πενταλέπτου. Μια στεκιά και στην δυάδα, έτσι, για την χαρά του παιχνιδιού.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:45
Βόρεια Ιρλανδία - Ιταλία
Γκολ πριν το 27’
1.87
BET: 18 units
Μονό
21:45
Ελβετία - Βουλγαρία
Γκολ πριν το 22’
1.90
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 3.55
21:45
Βόρεια Ιρλανδία - Ιταλία
Γκολ πριν το 27’
1.87
21:45
Ελβετία - Βουλγαρία
Γκολ πριν το 22’
1.90
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις