Βόρεια Ιρλανδία – Ιταλία: Η πρόκριση περνάει από το Μπέλφαστ

προγνωστικά

Ρέστα για την πρωτιά και την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ παίζει η Ιταλία και το Bet of the Day, έχει τα προγνωστικά.

To Bet of the Day ταξιδεύει στο Μπέλφαστ για τα προγνωστικά του και την πολύ κρίσιμη, για την Ιταλία, αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία.

  • «Γουίντσορ Παρκ», Μπέλφαστ (18.800).
  • Α’ γύρος: Ιταλία – Βόρεια Ιρλανδία: 2-0
  • Χωρίς νίκη η Ιταλία τις τρεις φορές που έχει ταξιδέψει στην Βόρεια Ιρλανδία. Την πρώτη, το 1957, αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2, το 1958 έχασε με 2-1 και την το 2010 κόλλησε στο 0-0.
  • Ιταλοί και Ελβετοί ισοβαθμούν στην πρώτη θέση. Πρώτο κριτήριο αν τερματίσουν ισόβαθμες είναι η διαφορά τερμάτων. Αυτή την στιγμή, καλύτερη έχει η Ιταλία με +11 ενώ η Ελβετία είναι στο +9. Αν μετά τα ματς καταλήξουν να έχουν την ίδια διαφορά, τότε η πρωτιά πηγαίνει στην Ελβετία λόγω του εκτός έδρας γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αδιάφορη η Βόρεια Ιρλανδία.

Βόρεια Ιρλανδία

Ρεπορτάζ: Αδιάφορο finish στον τρίτο προκριματικό όμιλο, δεν κυνηγάει κάτι πέρα απ’ τις νίκες γοήτρου. Μια τέτοια ήταν κι αυτή με 1-0 κόντρα στην Λιθουανία, σε ένα ματς που έπρεπε να το είχε καθαρίσει πιο νωρίς με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Αυτή ήταν και η πρώτη επικράτηση στο «Γουίντσορ Παρκ» απ’ το 2019. Μόλις τέσσερις οι νίκες του Ίαν Μπάρακλο στον πάγκο της, σε 19 ματς.

Stat attack: Στο no goal έληξαν τα έξι απ’ τα επτά παιχνίδια της στον όμιλο.

Απουσίες: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα απουσιών.

Ενδεκάδα (3-5-2): Πίκοκ-Φαρέλ – Κάθκαρτ, Έβανς, ΜακΝάιρ – Ντάλας, ΜακΚαν, Ντέιβις, Σαβίλ, Φέργκιουσον– Μάτζενις, Ουάσινγκτον.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

Ιταλία

Ρεπορτάζ: Έμεινε στο 1-1 στην φιλοξενία της Ελβετίας στο «Ολίμπικο» και τώρα τρέχει. Θα μπορούσε να είχε τελειώσει με την πρόκριση, όμως ο Ζορζίνιο έχασε πέναλτι (το τρίτο στην σειρά με την Εθνική) στις καθυστερήσεις. Φλύαρη υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, δεν δημιούργησε τις μεγάλες ευκαιρίες και μοιραία έμεινε στην δίκαιη ισοπαλία.

Stat attack: 11 under 2,5 στα τελευταία 12 παιχνίδια για προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εξαίρεση το 5-0 με την Λιθουανία.

Απουσίες: Αρκετοί οι απόντες για τον Μαντσίνι. Στις ήδη γνωστές απουσίες των Κιελίνι, Βεράτι, Ιμόμπιλε, Πελεγκρίνι, Ζανιόλο, Τολόι, Λατζάρι, Φλορέντσι, Σπινατσόλα και Κεν, ήρθαν να προστεθούν αυτές των Σιρίγκου, Καλάμπρια, Μπιράγκι και Μπαστόνι. Κλήθηκαν εσπευσμένα για το ταξίδι στο Μπέλφαστ οι Φεράρι της Σασουόλο και Τζαπακόστα της Αταλάντα.

Ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντζο, Μπονούτσι, Ατσέρμπι, Έμερσον – Ζορζίνιο, Τονάλι, Μπαρέλα – Μπεράρντι, Ινσίνιε, Κιέζα.

προγνωστικά

Τεράστια η ανάγκη της πρωταθλήτριας Ευρώπης για νίκη και διατήρηση καλύτερου συντελεστή τερμάτων απ’ την Ελβετία. Ο Μαντσίνι θα επιχειρήσει την, όσο το δυνατόν πιο γρήγορη, εξασφάλιση της νίκης και στην συνέχεια να χτίσει διαφορά προκειμένου να μην τον νοιάζει ιδιαίτερα τί κάνουν οι Ελβετοί. Αν παρουσιαστεί στοιχειωδώς σοβαρή στην τελική προσπάθεια η «σκουάντρα ατζούρα», μπορεί να φύγει με την πρωτιά από το Μπέλφαστ. Το ξερό διπλό στο 1.25 δεν λέει τίποτα. Το να σκοράρει όμως και στα δύο ημίχρονα, πράγμα εφικτό, προσφέρεται στο 2.02 από την Novibet και μπαίνει στα προγνωστικά μας.

  • Περιμένοντας γκολ, έχει αξία να κυνηγήσουμε και σκόρερ. Ανάμεσα στους τρεις της επιθετικής τριάδας, διαλέγουμε αυτόν που αναμένεται να ξεκινήσει σίγουρα. Στο 2.50 το γκολ του Κιέζα, ο οποίος παίρνει πολλές προσπάθειες σε κάθε ματς.
Μονό
21:45
Βόρεια Ιρλανδία - Ιταλία
Ιταλία να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
2.02
BET: 20 units
Σκόρερ
21:45
Βόρεια Ιρλανδία - Ιταλία
Γκολ Κιέζα
2.50
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις