Πρεμιέρα διπλασιασμού για Τσιτσιπά

Προβλέψεις ATP Finals

Προβλέψεις ATP Finals. Πρώτη αγωνιστική στον Πράσινο όμιλο με τα παιχνίδια Τζόκοβιτς - Ρουντ και Τσιτσιπάς - Ρούμπλεφ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Δεύτερη ημέρα των ATP Finals και πρεμιέρα για τον Πράσινο όμιλο, όπου συμμετέχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς και θα αγωνιστεί στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι. Να επισημάνω εδώ, ότι παράλληλα διεξάγονται και οι τελικοί των διπλών ανδρών. Προβλέψεις ATP Finals, με το ενδιαφέρον της ημέρας να πέφτει στον αγώνα του Τσιτσιπά.

Τζόκοβιτς – Ρουντ

Ο κάτοχος πέντε τίτλων ATP Finals Νόβακ Τζόκοβιτς, επέστρεψε και έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Για πολλούς είναι το απόλυτο φαβορί στην διοργάνωση. Η απόδοσή του στο Παρίσι ήταν πολύ καλή, αλλά όχι σταθερή. Έδειξε όμως σε όλους ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να χάσει ακόμα και όταν δεν βρεθεί στην καλή του μέρα. Με τον Ρουντ έχει συναντηθεί μόλις μία φορά σε χωμάτινη επιφάνεια, νικώντας τον με 2-0 (7-5, 6-3).

Την καλύτερη χρονιά της καριέρας του ολοκληρώνει ο Κάσπερ Ρουντ. Ο 22χρόνος Νορβηγός που πλέον φιγουράρει στο νούμερο 8 της παγκόσμιας κατάστασης βγάζει από πάνω του τον τίτλο του «χωματά». Το πιο σημαντικό για τον ίδιο είναι η καθιέρωση στο υψηλότερο επίπεδο. Πολύ επικίνδυνος παίχτης, ειδικά εάν βρει ρυθμό από την βασική γραμμή. Στην πρώτη του συμμετοχή σε τελικούς θα θελήσει να εκμεταλλευτεί όλες τις ευκαιρίες που θα βρει.

Προβλέψεις ATP Finals, με ξεκάθαρο και απόλυτο φαβορί τον Τζόκοβιτς. Δεν βλέπω κάποιον τρόπο με τον οποίο ο Σέρβος θα ηττηθεί, δικαιολογώντας την πολύ χαμηλή απόδοση στην νίκη του. To line όμως στα συνολικά γκέιμ βρίσκεται χαμηλά (19,5) και εκεί υπάρχει αξία στο ποντάρισμά μας. Εάν μάλιστα αυτό συνδυαστεί και με νίκη του Τζόκοβιτς η απόδοση ξεπερνάει τον διπλασιασμό.

Τσιτσιπάς – Ρούμπλεφ

Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο αθλητές, καθώς θα δώσει σημαντική ψυχολογική και βαθμολογική διαφορά. Αμφότεροι προέρχονται από άσχημες εμφανίσεις στα τελευταία τουρνουά όπου έλαβαν μέρος. Δύο συνεχόμενες ήττες μετράει ο Τσιτσιπάς, με τελευταία στο Παρίσι όταν και αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού. Όπως λένε από το team του Έλληνα αθλητή, έχουν σημαδέψει την συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο τραυματισμός δεν ήταν κάτι σοβαρό και είχε αρκετό χρόνο προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα.

Ο Ρούμπλεφ από την μεριά του τον τελευταίο καιρό απογοητεύει. Μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει ο Ρώσος δείχνοντας το παρατεταμένο ντεφορμάρισμά του. Αυτό εν μέρει δικαιολογείται καθώς μέχρι και το US Open είχε συμμετάσχει σε πολλά και συνεχόμενα τουρνουά. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι κομβικής σημασία, καθώς με ήττα πολύ δύσκολα θα προκριθεί στα ημιτελικά.

Οι δυο τους αναμετρήθηκαν και πέρσι, με τον Τσιτσιπά να παίρνει την νίκη. Συνολικά 7 φορές έχουν συναντηθεί, με τον Έλληνα αθλητή να μετράει 4 νίκες. Πρόκειται για ένα πολύ ισορροπημένο ζευγάρι. Θεωρώ ότι ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες και το οver στο σύνολο των games αποτελεί πολύ καλή επιλογή. Θα δώσω τον τίτλο του φαβορί στον Τσιτσιπά θεωρώντας πως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον αντίπαλό του. Η νίκη του βρίσκεται στο 1.70+ ενώ το να κερδίσει 2 games περισσότερα διπλασιάζει.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
15:00
Τζόκοβιτς - Ρουντ
1 & over 19,5
2.10
BET: 15 units
Μονό
22:00
Τσιτσιπάς - Ρούμπλεφ
Τσιτσιπάς -1,5 games
1.95
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις