Διπλασιασμός με γκολ στην Ισπανία

Στοίχημα

Ο Νίκος Κεμανετζής από τις Σέρρες ταξιδεύει στην Ισπανία για να διπλασιάσει τη μίζα του στην αναμέτρηση Αμορεμπιέτα - Λούγκο.

Καλώς τους κουβανέζους στη στήλη μας. Κάναμε την γκέλα μας με τη σπυριάρα την τελευταία φορά που τα είπαμε και πήγαμε ταξίδι στην Αβάνα. Δεν χαλιόμαστε στο στοίχημα, υπάρχουν και οι ήττες και προχθές τα κανόνια της Νίμπουργκ σίγησαν ίσα ίσα για να χάσουμε το σημείο. Επιστρέφουμε λοιπόν στη βάση μας και στη στρογγυλή θεά, εκεί που αφήσαμε το σερί μας στο 3/3.

Φύγαμε για Ισπανία και φυσικά στη Β’ κατηγορία μιας και έχουμε σε εξέλιξη τα προκριματικά των εθνικών για το μουντιάλ που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια. Θα ασχοληθούμε με την Αμορεμπιέτα την οποία έχουμε τιμήσει ήδη κανά δύο φορές που αντιμετωπίζει τη Λούγκο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

Η Αμορεμπιέτα παλεύει όλα τα ματς και βάζει δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους της στη Segunda Division. Η απειρία της και μόνο είναι ο λόγος που δεν κερδίζει.

Θα μου πείτε στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχει μόλις μία ήττα, αλλά και τρεις ισοπαλίες οι οποίες όταν έρχονται όπως αυτή με την Αλκορκόν εκτός έδρας (1-2 στο 91′, 2-2 στο 94′) και τη βαθμολογική θέση να παραμένει χαμηλή, είναι λογικό η ψυχολογία να είναι στο ναδίρ.

Σκληροτράχηλη ομάδα ανέκαθεν η φιλοξενούμενη Λούγκο, η οποία θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία. Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι με τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς. Διαθέτει καλύτερο ρόστερ από τις ομάδες που βρίσκονται κοντά της στον βαθμολογικό πίνακα και πιστεύουμε πως στο τέλος δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Έχει μακροχρόνιες απουσίες οπότε δεν περιμένουμε κάποια αλλάγη ενδεκάδας στη σημερινή αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι επιθετικά είναι πολύ καλοί, δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κέρασε τη μεγάλη Βαγιαδολίδ με ντόρτι στην προτελευταία αγωνιστική. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει και απέναντι και σε καλύτερες άμυνες οπότε όλα οδηγούν στο καλοπληρωμένο goal/goal.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Μονό
15:00
Aμορεμπιέτα - Λούγκο
Goal/goal
2.00
BET: 18 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις