Μάχες πρόκρισης, σε Λισαβόνα και Σεβίλλη

Προγνωστικά

Προγνωστικά για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, από τον ΜasterBetChef. Μονά και δυάδα με διπλές ευκαιρίες.

Προγνωστικά στα προκριματικά του Μουντιάλ

Αγαπητοί φίλοι στα προγνωστικά της προηγούμενης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2020, η στήλη έπιασε μόνο την καλοπληρωμένη ισοπαλία της Πορτογαλίας στο Δουβλίνο. Τώρα η ομάδα του Σάντος χρειάζεται άλλη μια, για να βρεθεί στο Κατάρ. Ιδανικό σενάριο για έναν μετρ του αποτελέσματος. Μόνο που αυτή φορά πιθανώς να χρειαστεί να σκοράρει η ομάδα του, ώστε να πάρει αυτό που θέλει.

Η Σερβία διαθέτει δυνατή επίθεση με παίκτες όπως ο Μίτροβιτς και ο Βλάχοβιτς. Έχει πετύχει γκολ σε όλα τα παιχνίδια του 1ου ομίλου, σκοράροντας 17 σε 7 μόλις ματς. Η Πορτογαλία έχει σκοράρει 16, στηριζόμενη κι αυτή στο επιθετικό ταλέντο παικτών όπως ο Ρονάλντο, ο Ζότα κ.α. Οπότε πρώτη μου επιλογή στα προγνωστικά θα είναι το αμφίσκορο, άλλα θα πάρω και το Χ2, προσπαθώντας να καλύψω και τις δύο πιθανότητες πρόκρισης. Με διπλό περνάει η Σερβία, με ισοπαλία η γηπεδούχος. Το ματς θα είναι ως το τέλος κρεμασμένο σε μια κλωστή…

Κομβικές οι απουσίες της Ισπανίας

Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και στο παιχνίδι που γίνεται την ίδια ώρα στη Σεβίλλη. Η Ισπανία απέναντι στην Εθνική μας δεν έθελξε, άλλα πήρε αυτό που ήθελε, με ένα πέναλτι που δεν έπρεπε να δοθεί ποτέ, αφού προηγήθηκε επιθετικό φάουλ. Η ομάδα του Ενρίκε έχει πολύ σημαντικές απουσίες. Κατά την ταπεινή μου άποψη λείπουν κάποιοι από τους καλύτερους της παίκτες. Ο οργανωτής Πέδρι, ο εκτελεστής και τεχνίτης Ογιαρθάμπαλ, και οι σημαντικοί Φεράν Τόρες και Μορένο. Χωρίς αυτούς είναι πολύ διαφορετική και λιγότερο επικίνδυνη ομάδα. 

Η Σουηδία από την άλλη παρουσιάζει ένα πολύ οργανωμένο σύνολο, με φοβερές αλληλοκαλύψεις.  Την πάτησε βέβαια από την καλή Γεωργία, άλλα αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ο Γιάνε Άντερσον θα ετοιμάσει σωστά τους παίκτες του για έναν πόλεμο, που θα κρίνει την πρώτη θέση του 2ου ομίλου. Ο Ζλάταν ως γνωστόν είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί στο Μουντιάλ. Ο Φόρσμπεργκ είναι ένα από τα κορυφαία δεκάρια του σύγχρονου ποδοσφαίρου, και ο Ίσακ ανερχόμενη δύναμη. Οι υπόλοιποι ξέρουνε τη δουλειά τους, και θα φτάσουν στα όρια της την Ισπανία. Που είναι πολύ άπειρη και νεανική, για να διαχειριστεί σωστά έναν τελικό πρόκρισης. Όπως και να έχει, και εδώ παίρνοντας το Χ2 στα προγνωστικά, είμαστε μέσα αν προκριθούν οι Σέρβοι, άλλα ακόμα κι αν τελικά η ομάδα του Ενρίκε προκριθεί από σήμερα, με μια ισοπαλία.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:45
Πορτογαλία - Σερβία
Goal/goal
1.95
BET: 15 units
Μόνα και δυάδα
21:45
Πορτογαλία - Σερβία
X2
2.50
21:45
Ισπανία - Σουηδία
Χ2
2.87
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις