Μακροχρόνια στο ATP μέχρι 4.25!

Μακροχρόνια

Ο Σουμπάλας πηγαίνει στο Τορίνο και ποντάρει σε μακροχρόνια στο ATP World Tour Finals με μία safe επιλογή, αλλά και στο 4.25!

Μακροχρόνια στο ATP World Tour Finals μέχρι 4.25!

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Επιστροφή μετά το 2/2 στα WTA Finals, όπου η Κονταβέιτ και η Πλίσκοβα μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους και επικράτησαν αμφότερες. Σήμερα θα ασχοληθούμε με μακροχρόνια που αφορούν τα ATP World Tour Finals και πιο συγκεκριμένα τον Πράσινο Όμιλο όπου αγωνίζεται και ο δικός μας Στέφανος Τσιτσιπάς.

Πράσινος όμιλος με φαβορί 

Τα ATP World Tour Finals θα λάβουν χώρα στο Τορίνο από τις 14 μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Επτά μέρες καθηλωτικού τένις, όπου θα παρακολουθούμε τους καλύτερους παίχτες του κόσμου να αγωνίζονται. Είναι το τουρνουά που τελειώνει και επίσημα την σεζόν για τους παίχτες και ένα τρόπαιο με πολύ σημαντική αξία. Ο πολυνίκης του θεσμού Νόβακ Τζόκοβιτς με 5 κατακτήσεις βρίσκεται στον Πράσινο Όμιλο. Εκεί θα αντιμετωπίσει τους Ρούμπλεφ, Στέφανο Τσιτσιπά και Κάσπερ Ρούντ. Θεωρητικά έχει πιο εύκολο όμιλο από τον Κόκκινο στον οποίο διαγωνίζονται οι Ζβέρεφ, Μπερετίνι, Μεντβέντεφ και Χουρκάτζ.

O Σέρβος τενίστας, εξασφάλισε την προηγούμενη εβδομάδα το νούμερο 1 στην κατάταξη για έβδομη χρονιά κάτι που αποτελεί ρεκόρ. Τώρα θα ψάξει το έκτο του Nitto ATP Final, ώστε να ισοφαρίσει τον Ρότζερ Φέντερερ που έχει στην κατοχή του 6 τρόπαια. Το μεγαλύτερο εμπόδιο του στην διοργάνωση είναι ο Μεντβέντεφ περσινός κάτοχος του τίτλου και νούμερο 2 στον κόσμο. Οι δυο τους αναμετρήθηκαν και πριν μία εβδομάδα στο Παρίσι όπου επικράτησε ο Τζόκοβιτς με 2-1 σέτ στον τελικό.

Θεωρώ ότι ο Τζόκοβιτς θα καταφέρει να περάσει τον όμιλο με ευκολία και μάλιστα ως πρώτος. Οι δύο από τους τρείς αντίπαλους του βρίσκονται σε πολύ κακό φεγγάρι, πιο συγκεκριμένα ο Ρούμπλεφ έχει 5 ήττες στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις του και δείχνει να έχει χάσει την φόρμα που είχε πριν 3 μήνες. Από την άλλη ο Στέφανος αποτελεί ερωτηματικό καθώς και εκείνος δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση και επιπλέον αποκόμισε τραυματισμό στον αγκώνα στο τουρνουά στο Παρίσι.

Από την άλλη ο Ρούντ πραγματοποιεί μία εκπληκτική χρονιά, την καλύτερη της καριέρας του και έχει δείξει πολύ καλά σημάδια και στην σκληρή επιφάνεια. Θα αποτελέσει κίνδυνο και παρόλο που θεωρείται αουτσάιντερ ίσως καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Οι επιλογές μου λοιπόν για τον Πράσινο Όμιλο είναι νικητής ομίλου ο πολύπειρος Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς σε απόδοση 1.60 και να προκριθεί ο Κάσπερ Ρούντ στα ημιτελικά της διοργάνωσης σε απόδοση 4.25.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μακροχρόνιο ATP World Tour Finals
Νικητής Πράσινου Ομίλου
Νόβακ Τζόκοβιτς
1.60
BET: 25 units
Μακροχρόνιο ATP World Tour Finals
Πρόκριση Πράσινου Ομίλου
Κάσπερ Ρουντ
4.25
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις