Ματσάρα στην Λισαβόνα, για το γόητρο η Εθνική

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος με τέσσερα σημεία από το κυριακάτικο κουπόνι έχει στη στήλη του ο Λάμπρος Μακράκης, με κορυφαία επιλογή στη Λισαβόνα.

Καλημέρες.  Στην στήλη της Παρασκευής επαληθεύτηκε πολύ εύκολα η επιλογή μας για πολλά γκολ στην Αυστρία, ενώ η Αλβανία δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στην καταιγιστική Αγγλία. Η δράση των εθνικών συνεχίζεται non-stop και σήμερα σε σχέση με χθες, υπάρχουν παιχνίδια αμφίρροπα και με πολύ ενδιαφέρον. Θα ασχοληθούμε με προγνωστικά στοιχήματος στα τέσσερα από αυτά, προτείνοντας ισάριθμες επιλογές.

Σφιχτές άμυνες

Θα ξεκινήσουμε με το παιχνίδι πρωτιάς, Κροατία εναντίον Ρωσίας. Οι Κροάτες θέλουν μόνο νίκη για να τερματίσουν πρώτοι, καθώς υπολείπονται δύο βαθμούς των Ρώσων, λόγω της μόνης ήττας τους από την Σλοβενία την 1η αγωνιστική. Έστειλαν μήνυμα ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση νικώντας με 1-7 την Μάλτα. Το ίδιο έκανε και οι Ρωσία που διέλυσε την Κύπρο με 6-0. Χωρίς νέα προβλήματα οι ομάδες με τον Ντάλιτς να αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα όπως και στην Βαλέτα.

Παρά τις τελευταίες νίκες τους, και οι δύο μονομάχοι αρέσκονται σε χαμηλά σκορ στα παιχνίδια τους. Από την στιγμή που το ματς δεν προσφέρεται για επιλογή σημείου, θα ποντάρουμε στο να σημειωθούν λίγα γκολ, αφού κανένας δεν θα είναι διατεθειμένος να ρισκάρει από νωρίς. Σε απόδοση 1.87 το under 2,5 στη Novibet.

Καθαρίζει και ελπίζει

Συνεχίζουμε στο Λιχτενστάιν για την αναμέτρηση με την Ρουμανία. Κατάφερε και έβγαλε τα ματάκια της η Ρουμανία στο εντός έδρας παιχνίδι με την αδιάφορη Ισλανδία και πλέον η πρόκριση στα μπαράζ δεν βρίσκεται στο χέρι της. Η ομάδα του Μίρελ Ράντοϊ πρέπει να κάνει το καθήκον της απέναντι στους αδύναμους γηπεδούχους και να περιμένει δωράκι των Ισλανδών στο παιχνίδι με την Βόρεια Μακεδονία.

Το διπλό σαφώς και δεν ποντάρεται μόνο του. Οπότε, στα προγνωστικά στοιχήματος θα επιλέξω το διπλό από ημίχρονο των Ρουμάνων μαζί με το over 2,5 στο πολύ τίμιο 1.85, αφού οι φιλοξενούμενοι θα κοιτάξουν να καθαρίσουν το ματς από νωρίς αλλά και να ξεσπάσουν.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ελλάδα – Κόσοβο

Στα δικά μας τα μέρη θα συνεχίσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος και το αδιάφορο παιχνίδι της Εθνικής μας κόντρα στο Κόσοβο. Δεν τα κατάφερε η Ελλάδα κόντρα στην Ισπανία και με μία άκρως αμφισβητούμενη φάση από έναν διαιτητή που δεν φαίνεται ότι μας πάει και πολύ, ηττήθηκε και έμεινε εκτός Μουντιάλ. Πλέον, το σύνολο του Τζον Φαν’τ Σχιπ θέλει να κλείσει με θετικό πρόσημο μια προκριματική φάση που θα αφήσει πολλά «αν» στις σκέψεις όλων μας. Το Κόσοβο από την άλλη, δεν κατάφερε να κάνει κάποια διαφορά (εκτός από το να κόψει βαθμούς από εμάς) και θα καταλάβει την τελευταία θέση του ομίλου. Σε φιλικό που έδωσε ηττήθηκε από την Ιορδανία με 0-2.

Δεν περιμένω αλλαγές στην σύνθεση της γαλανόλευκης καθώς όλοι θα θέλουν να πάρουν εκδίκηση. Να θυμηθούμε ότι το Κόσοβο μας υποχρέωσε και σε μία «λευκή» ισοπαλία στο 1ο Nations League, η οποία αποδείχτηκε και αυτή καθοριστική. Καλύτερη ομάδα η Εθνική μας και έχει και ένα κάποιο κίνητρο. Άρα θα πάω με τον άσο και θα τον «γλυκάνω» με combo under 3,5 γκολ στο 2.25 από τη Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος: Πορτογαλία – Σερβία

Θα κλείσουμε από το άλλο αποψινό ντέρμπι κορυφής. Αυτό της Πορτογαλίας και της Σερβίας. Όλοι θυμόμαστε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι με το καθαρότατο γκολ του Ρονάλντο να μην μετράει ποτέ και το παιχνίδι να τελειώνει ισόπαλο. Στο παρόν, οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες, με τους Πορτογάλους να βρίσκονται στην κορυφή λόγω διαφοράς γκολ.

Η ομάδα του Σάντος έφερε ισοπαλία με την Ιρλανδία. Μικρό το κακό, αφού και να κέρδιζε, πάλι θα έπαιζε για τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα. Θα πόνταρα στο να δώσει ένα σόου ο Ρονάλντο αλλά επειδή οι Σέρβοι είναι πολύ επικίνδυνοι, όπως φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι αναμένω μια πιο προσεκτική προσέγγιση από τον Σάντος. Βούτυρο στο ψωμί του, δηλαδή.

Θα ρισκάρω στην ισοπαλία των δύο ομάδων σε απόδοση 4.25 από τη Novibet, πιστεύοντας ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του. Τώρα αν μας χαλάσει το σημείο ο Κριστιάνο, χαλάλι του.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
16:00
Κροατία - Ρωσία
Under 2,5
1.87
BET: 20 units
Combo
19:00
Λιχτενστάιν - Ρουμανία
2 ημίχ. / 2 τελ. & over 2,5
1.85
BET: 12 units
Combo
21:45
Ελλάδα - Κόσοβο
1 & under 3,5
2.25
BET: 10 units
Μονό
21:45
Πορτογαλία - Σερβία
Χ
4.25
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις