Ώρα τελικών και μακροχρόνιων

Προγνωστικά ATP Finals

Προγνωστικά ATP Finals: Το τελευταίο τουρνουά φέτος θα αναδείξει τον κορυφαίο τενίστα του 2021, με 8 αθλητές να διεκδικούν τον τίτλο.

Προγνωστικά ATP Finals με μακροχρόνια και όχι μόνο

Κύριοι και κυρίες η χρονιά στο τένις ολοκληρώνετε και η στήλη είναι πανέτοιμη για το τελευταίο τουρνουά της χρονιάς. Στο Τορίνο βρίσκονται οι οκτώ κορυφαίοι της χρονιάς που μας πέρασε, αναζητώντας τον καλύτερο όλων. ATP Finals για πρώτη φορά επί Ιταλικού εδάφους, σε σκληρή indoor επιφάνεια. Προγνωστικά ATP Finals, με το πρόγραμμα της πρώτης μέρας αλλά και μακροχρόνιες επιλογές.

Σύστημα διεξαγωγής

Οι παίχτες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των τεσσάρων και θα αναμετρηθούν όλοι με όλους. Οι αγώνες είναι Best-Of-Three, δηλαδή στα δύο νικηφόρα σετ θα κριθεί ο νικητής. Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο προκρίνονται και αναμετρούνται μεταξύ τους χιαστί (1ος – 2ος, 2ος – 1ος). Φέτος οι όμιλοι έχουν χρώματα και όχι ονόματα παιχτών θρύλων. Αναλυτικά στον Κόκκινο όμιλο βρίσκονται οι Τζόκοβιτς, Τσιτσιπάς, Ρούμπλεφ, Ρουντ. Στον Πράσινο όμιλο μετέχουν οι Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ, Μπερετίνι, Χουρκάζ.

Υπάρχει φαβορί;

Κοιτώντας τα ονόματα των αθλητών που βρίσκονται στο Τορίνο αυτά που ξεχωρίζουν είναι αναμφίβολα αυτά των Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ. Για τα Προγνωστικά ATP Finals αξίζει να αναφέρω πως τρεις φορές συναντήθηκαν οι δυο τους φέτος, όλες σε τελικό. Δύο σε τελικό Grand Slam και μία στον πρόσφατο τελικό στο Masters του Παρισιού. Δημιουργούν ένα ωραίο rivalry και σίγουρα θα μας απασχολήσουν πολύ και στο μέλλον. Ο Μεντβέντεφ δείχνει να ηγείται των νεαρών αθλητών θέλοντας να κατακτήσει ακόμα έναν μεγάλο τίτλο.

Κανένας όμως δεν μπορεί να ξεγράψει τους Ζβέρεφ και Τσιτσιπά. Αμφότεροι έχουν κατακτήσει το τρόπαιο και θέλουν να επαναλάβουν το κατόρθωμά τους. Ο Ζβέρεφ φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον Έλληνα αθλητή. Έχει δυσκολευτεί το τελευταίο διάστημα ο Τσιτσιπάς με μικροτραυματισμούς αλλά έχει σημαδέψει την συγκεκριμένη διοργάνωση. Μπερετίνι και Ρούμπλεφ είναι πάντα επικίνδυνοι και θα εκμεταλλευτούν όλες τις ευκαιρίες που θα βρουν. Ρουντ και Χουρκάζ διανύουν την καλύτερη σεζόν της καριέρας τους και ετοιμάζονται για την πρώτη τους συμμετοχή σε Finals.

Κοιτώντας την εικόνα των παιχτών τον τελευταίο καιρό, πιστεύω πως ο τίτλος θα κριθεί ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ. Δίνω μικρό προβάδισμα στον Ρώσο, που «την έπαθε» στο Παρίσι και θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος. Τζόκοβιτς και Τσιτσιπάς έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση από τον όμιλό τους. Ο Ρούμπλεφ προέρχεται από συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα ενώ ο Ρουντ θα χρειαστεί να κάνει μεγάλες υπερβάσεις. Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ θα κρίνουν τον νικητή του ομίλου στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ο Μπερετίνι θα έχει την στήριξη του κόσμου για να μπορέσει να κάνει την έκπληξη. Ο Χουρκάζ είναι φορμαρισμένος και δεν θα πέσει αμαχητί.

Πρεμιέρα με Πράσινους

Το πρόγραμμα της Κυριακής θα ανοίξει με το παιχνίδι ανάμεσα στον κάτοχο του τίτλου και τον πρωτάρη. Ο Μεντβέντεφ θέλει να δείξει πως ήρθε για να κρατήσει τα σκήπτρα. Είναι το φαβορί και αναμένεται να δυσκολέψει πολύ τον Πολωνό με το παιχνίδι του από την βασική γραμμή. Ο φορμαρισμένος Χουρκάζ δεν πήγε στο Τορίνο για την εμπειρία αλλά για να κάνει ζημιές. Θα χρειαστεί να πιάσει πολύ καλή απόδοση και να βρει λύσεις στο σερβίς του Ρώσου. Εάν καταφέρει να ελέγξει το παιχνίδι από την βασική γραμμή θα έχει τύχη για την νίκη. Πάντως για Προγνωστικά ATP Finals, ο Μεντβέντεφ καλείται να κερδίσει έναν αντίπαλο που τον δυσκολεύει πάντα. Πολύ πιθανό το over, ειδικά από την στιγμή που το όριο βρίσκεται χαμηλά.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, ο «γηπεδούχος» Μπερετίνι θα αντιμετωπίσει τον Ζβέρεφ. Παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το δεύτερο εισιτήριο πρόκρισης. Ο Ζβέρεφ κλείνει με πολύ δυναμικό τρόπο την χρονιά, έχοντας μόλις 3 ήττες στα τελευταία 24 παιχνίδια του. Παίζει εξαιρετικά, έχοντας σταθεροποιήσει το σερβίς του. Ο Μπερετίνι θα έχει πίσω του το εκρηκτικό Ιταλικό κοινό και θέλει φέτος να προκριθεί από τον όμιλο. Θα χρειαστεί να κάνει υπέρβαση απέναντι σε έναν αθλητή που τον έχει κερδίσει μόλις μία φορά και μάλιστα σε χωμάτινη επιφάνεια. Είναι φαβορί ο Ζβέρεφ αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει στην νίκη. Περιμένω κλειστά σετ με λίγα μπρέικ ενώ δεν θα μου κάνει εντύπωση να δούμε τάι μπρέικ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
15:00
Μεντβέντεφ - Χουρκάζ
1 & over 20,5
2.20
BET: 15 units
Ειδικό
22:00
Ζβέρεφ - Μπερετίνι
Under 3,5 μπρέικ
1.90
BET: 20 units
Ειδικό
22:00
Ζβέρεφ - Μπερετίνι
Over 0,5 τάι μπρέικ
2.00
BET: 40 units
Μακροχρόνιο
Νικητής ATP Finals
Μεντβέντεφ
3.75
BET: 10 units
Μακροχρόνιο
Νικητής Κόκκινου ομίλου
Τσιτσιπάς
6.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις