Φαβορί κόντρα στο Κόσοβο η Εθνική

Αποδόσεις

Σύμφωνα με τις αποδόσεις των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών, η Εθνική Ελλάδας είναι το φαβορί κόντρα στο Κόσοβο την τελευταία αγωνιστική.

Η αλήθεια είναι πως η ήττα της Πέμπτης από την Ισπανία «πλήγωσε» αρκετά το ηθικό της Εθνικής ομάδας, η οποία αδικήθηκε από μια λανθασμένη διαιτητική απόφαση και μοιραία δεν κατάφερε να κοντράρει τους Ισπανούς. Ωστόσο, η «γαλανόλευκη» πλασάρεται ως φαβορί για την αναμέτρηση απέναντι στο Κόσοβο σύμφωνα με τις αποδόσεις.

Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες κατανοούν το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του Τζον Φαν’τ Σχιπ θέλουν να κλείσουν με νίκη τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το επίπεδο της Ελλάδας είναι ανώτερο από αυτό του Κοσόβου, το οποίο προσφάτως δημιουργήθηκε. Συν τοις άλλοις, ο πληγωμένος εγωισμός των ποδοσφαιριστών πάντοτε φέρνει επιπλέον κίνητρο σε μία αναμέτρηση.

Αποδόσεις

Η νίκη της Ελλάδας στο κυριακάτικο ματς του «ΟΑΚΑ» προσφέρεται στο 1.70. Στο 3.70 η ισοπαλία και στο 5.30 το διπλό των Κοσοβάρων. Παράλληλα, οι μπουκ εκτιμούν την άμυνα της Εθνικής, η οποία δεν τα πήγε άσχημα στα Προκριματικά. Το no goal προσφέρεται σε απόδοση 1.70, ενώ το goal/goal διαθέτει τιμή αουτσάιντερ, όντας στο 2.07.

Με βάσει τις αποδόσεις, άξιο αναφοράς είναι το 2.60 της επικράτησης της Εθνικής ομάδας από το πρώτο ημίχρονο. Μπορεί βαθμολογικά το ενδιαφέρον για την αναμέτρηση να είναι μηδενικό, αλλά σε προσωπικό επίπεδο, ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να «κερδίσει» την εμπιστοσύνη του προπονητή του ενόψει των επόμενων κλήσεων. Οπότε, κίνητρο υπάρχει, παρότι επήλθε αποκλεισμός από το Μουντιάλ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις