Πορτογαλία – Σερβία: Γκολ και ειδικό στον «τελικό»

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στον απόλυτο τελικό κορυφής μεταξύ της Πορτογαλίας και της Σερβίας έχει το Bet of the day της Κυριακής.

Το Bet of the Day και τα προγνωστικά της Κυριακής δεν είχαν και πολλά περιθώρια για να επιλέξουν διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα, εκεί όπου η Πορτογαλία θα φιλοξενήσει τη Σερβία, στον απόλυτο «τελικό» κορυφής.

  • Ντα Λουζ (65.647), Λισαβόνα
  • Α’ γύρος: Σερβία – Πορτογαλία: 2-2
  • Η Πορτογαλία είναι αήττητη σε Προκριματική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον Σεπτέμβριο του 2016.
  • Το ζευγάρι μετράει 7 διαδοχικά goal/goal.

Πορτογαλία

Ρεπορτάζ: Την Πέμπτη έμεινε στο Δουβλίνο στο 0-0 με τους Ιρλανδούς. Ο στόχος για την ομάδα του Σάντος ήταν να μην ηττηθεί, καθώς ούτως ή άλλως, απέναντι στη Σερβία θα χρειαζόταν είτε ισοπαλία είτε νίκη για να τερματίσει στην κορυφή. Εχασε βέβαια τον στόπερ Πέπε με κόκκινη στο 90+1′. Προηγουμένως μετρούσε πέντε διαδοχικές νίκες, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Καταλυτικός ο Ρονάλντο, ο οποίος βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά όποτε χρειάζεται.

Stat attack: Το over 2,5 επαληθεύτηκε στις 5 από τις 6 τελευταίες συναντήσεις της. Παράλληλα, άνοιξε το σκορ στις 4 από τις 5 τελευταίες περιπτώσεις που συνάντησε τη Σερβία.

Απουσίες: Τιμωρημένος ο πολύπειρος στόπερ Πέπε, ο οποίος αποβλήθηκε την Πέμπτη απέναντι στην Ιρλανδία.

Ενδεκάδα (4-3-3): Πατρίσιο – Κανσέλο, Ντανίλο, Ντίας, Μέντες – Παλίνια, Ζοάο Μουτίνιο, Μπρούνο Φερνάντες – Μπερνάντο Σίλβα, Ζότα, Ρονάλντο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

Σερβία

Ρεπορτάζ: Επικράτησε εύκολα του Κατάρ με 4-0 την Πέμπτη, σε μία αναμέτρηση που δόθηκε χρόνος και ευκαιρίες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ταξιδεύει στην Πορτογαλία έχοντας ξεκούραστα τα «βαριά» χαρτιά, δηλαδή τους Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Τάντιτς, Μίτροβιτς και Βλάχοβιτς. Για να τερματίσει στην κορυφή χρειάζεται μονάχα νίκη, καθώς με ισοπαλία, άρα και ισοβαθμία, τερματίζει στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Εν πολλοίς της στοιχίζει η ισοπαλία με 1-1 στο Δουβλίνο τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς σε περίπτωση που είχε επικρατήσει τότε των Ιρλανδών, θα της αρκούσε πλέον και η ισοπαλία.

Stat attack: Ανοιξε το σκορ και στα 6 τελευταία παιχνίδια της. Μάλιστα, σε αυτές τις αναμετρήσεις είναι αήττητη, με συνολικό απολογισμό 5-1-0.

Απουσίες: Με τέσσερις απουσίες ταξίδεψε στην Πορτογαλία. Εκτός οι Νάσταζιτς, Πέτκοβιτς, Τζούρισιτς και Λάζοβιτς.

Ενδεκάδα (3-5-2): Ραΐκοβιτς – Μιλένκοβιτς, Μίτροβιτς, Πάβλοβιτς – Ράντονιτς, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Κόστιτς, Τάντιτς, Γκουντέλι – Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς.

προγνωστικά

Παρότι το παιχνίδι θυμίζει και αποτελεί τελικό, εκτιμώ πως οι άμυνες δεν θα βάλουν «STOP» στις επιθέσεις. Εκατέρωθεν ξεχειλίζει η ποιότητα άλλωστε. Θα κρατήσω το over 2,5 στο 1.84 από τη Novibet για τα προγνωστικά της ημέρας.

Μονό
21:45
Πορτογαλία - Σερβία
Over 2,5
1.84
BET: 15 units
Μονό
21:45
Πορτογαλία - Σερβία
Καταλογισμός κόκκινης
3.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις