Ιντερνασιονάλ – Ατλέτικο Παραναένσε: Σκοράρει στο Πόρτο Αλέγκρε

προγνωστικά

Προγνωστικά απ' τον Brasileirao και την αναμέτρηση μεταξύ των Ιντερνασιονάλ και Ατλέτικο Παραναένσε περιλαμβάβει το σημερινό Bet of the Day.

Η διακοπή των Εθνικών ομάδων αλλά και η έλλειψη μεγάλης αναμέτρησης στο σημερινό πρόγραμμα των προκριματικών, οδηγεί το Bet of the Day στην Βραζιλία και την αναμέτρηση της Ιντερνασιονάλ με την Ατλέτικο Παραναένσε, όπου προκύπτουν προγνωστικά.

  • «Μπέιρα Ρίο», Πόρτο Αλέγκρε (50.128). Μέχρι 25.064 θεατές λόγω των περιορισμών της πανδημίας.
  • Α’ γύρος: Ατλέτικο Παραναένσε – Ιντερνασιονάλ: 2-1
  • Στα 19 τελευταία με γηπεδούχο την Ιντερνασιονάλ, απ’ το 1998 κι έπειτα, οι γηπεδούχοι μετράνε 12 νίκες, ενώ η Ατλέτικο έχει φύγει με το διπλό μόλις μια φορά. Έξι οι ισοπαλίες.

Ιντερνασιονάλ

Ρεπορτάζ: Για μια ακόμη φορά φάνηκε λίγη μακριά απ’ την έδρα της, στην ήττα με 2-1 από την Ζουβεντούδε στο κλάσικο του Ρίο Γκράντε ντο Σουλ. Τα μόνα της καλά διαστήματα αφορούσαν το πρώτο δεκάλεπτο όπου είχε και δοκάρι και όταν μείωσε όπου πίεσε ξανά αλλά μάταια. Βρήκε δικαιολογία ο κόουτς Αγκίρε στην κούραση απ’ το ντέρμπι με την Γκρέμιο που είχε προηγηθεί. Καλύτερα τα πηγαίνει στην έδρα της, όπου γράφει ρεκόρ 7-5-3. Παλεύει για μια θέση στο Copa Libertadores.

Stat attack: Τέσσερα goal/goal στα πέντε τελευταία στην έδρα της. Τα τρία συνδυάστηκαν με over 3,5.

Απουσίες: Τιμωρημένος ο αρχισκόρερ Αλμπέρτο (29/11). Τραυματίες οι Μολέδο (πρώην Παναθηναϊκού), Τάισον (μεσοεπιθετικός 18/3) και Ντάνιελ (κίπερ 23/0).

Ενδεκάδα (4-2-3-1): Λόμπα – Σαράβια, Κουέστα, Μέντεζ, Βίκτορ – Λιντόσο, Ντουράντο – Εντενίλσον, Μαουρίσιο, Πάτρικ – Καντορίνι.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

Ατλέτικο Παραναένσε

Ρεπορτάζ: Η νίκη με 2-1 κόντρα στην Σεαρά, έφερε ανακούφιση. Στα τρία ματς πλέον το μίνι αήττητο σερί, βγάζει αντίδραση στο αρνητικό που προηγήθηκε. Γενικά θετική εμφάνιση, αν και αγχώθηκε μετά την ισοφάριση. Με τους 41 βαθμούς πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει, ωστόσο πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κοιτάξει προς την εξάδα που οδηγεί στο Copa Libertadores. Ακολουθεί εμβόλιμη και στην συνέχεια ο τελικός του Copa Sudamericana κόντρα στην Μπραγκαντίνο.

Stat attack: Μόλις δύο εκτός έδρας ήττες, για όλες τις διοργανώσεις, στα τελευταία οκτώ ματς (5-1-2).

Απουσίες: Τιμωρημένος ο μπακ/χαφ Άμπνερ (20/0). Τραυματίας οι Μπαμπί (11/3).

Ενδεκάδα (3-4-2-1): Σάντος – Ιβάλντο, Ελένο, Ενρίκε – Μαρσίνιο, Κρίστιαν, Έρικ, Πεντρίνιο – Τεράνς, Νικάο – Καϊζέρ.

προγνωστικά

Μία εβδομάδα πριν τον τελικό του Copa Sudamericana και λογικά το μυαλό της Ατλέτικο είναι ήδη εκεί. Περιμένουμε να χτυπήσει το σημερινό ματς και να δώσει ανάσες στην εμβόλιμη κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο. Σε καλό μομέντουμ βρίσκεται ούτως ή άλλως ενώ στο Πόρτο Αλέγκρε παρά τις ήττες της, βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το goal/goal στο 1.96 από τη Novibet.

  • Πάνω στην ίδια λογική και πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα συνυπολογίζοντας την παράδοση, θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά το combo της διπλής ευκαιρίας της Ιντερνασιονάλ, μαζί με το αμφίτερμα στο 2.52
Μονό
00:00
Ιντερνασιονάλ - Ατλέτικο Παραναένσε
Goal/goal
1.96
BET: 15 units
Combo
00:00
Ιντερνασιονάλ - Ατλέτικο Παραναένσε
1X & goal/goal
2.52
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις