Γκολ, μομέντουμ και must win μέχρι 2.80

Προγνωστικά

Στα λημέρια του επιστρέφει ο Jim Tsilo με προγνωστικά Αγγλίας. Τέσσερις επιλογές από τις χαμηλές κατηγορίες του νησιού.

Προγνωστικά Αγγλίας: Τα γκολ στο προσκήνιο

Εντάξει φέτος τα λέμε μέσω της συχνότητας για Super League, αλλά μου έλειψαν τα προγνωστικά Αγγλίας. Αυτό το άγχος αν θα σε κρεμάσουν ή θα σε στείλουν πανηγυρικό ταμείο μου έλειψε.  Επιστροφή στο νησί λοιπόν, εν μέσω εθνικών ομάδων, με κάποιες επιλογές που ξεχώρισα.

Εκκίνηση από League Two και το παιχνίδι Έξετερ – Όλνταμ. Σε δαιμονιώδη κατάσταση οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στη 4η θέση έχοντας τρεις συνεχόμενες νίκες. Η Όλνταμ δείχνει να βρίσκει πνοή, αν και διατηρείται ακόμη χαμηλά. Αποτελέσματα δεν παίρνει, αλλά η αλλαγή φαίνεται σιγά σιγά. Επιθετικά και οι δύο ομάδες έχουν αρκετή ποιότητα, αναμενόμενα θα δούμε αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Δεν είναι για 1.75 ο άσος, στα δύο τελευταία μεταξύ τους η Όλνταμ χαμογέλασε, προτιμώ να στραφώ στα γκολ.

Το μομέντουμ δείχνει Μάνσφλιντ

Στην ίδια κατηγορία έχουμε την αναμέτρηση Στίβενεϊτζ – Μάνσφιλντ. Κακός απολογισμός και για τις δύο ομάδες μέχρι στιγμής, πάντως έκαστες προέρχονται από νίκες. Η Μάνφιλντ δείχνει να βρίσκει ρυθμό και μομέντουμ με τρεις συνεχόμενες άνετες νίκες. Ο Νάιτζελ Κλαφ είναι «μανούλα» σε τέτοιες κατηγορίες, δε μου κάνει εντύπωση. Η Στίβενεϊτζ βρήκε μπόσικη τη Κέιμπριτζ και πήρε τρίποντο, χωρίς να δείξει κάτι ιδιαίτερο. Στο διπλό γέρνει το παιχνίδι, σε τιμές αουτσάιντερ φυσικά και υπάρχει αξία.

Προγνωστικά Αγγλίας: Must win αναμετρήσεις για τα βαριά χαρτιά 

Κατεβαίνουμε στη National League για να δούμε δύο αναμετρήσεις. Η Τσέστερφιλντ υποδέχεται τη Γουέιμαουθ σε μια αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή φάση φέτος, παίζουν καλή μπάλα, δίκαια διατηρούνται ψηλά. Η Γουέιμαουθ παραμένει χαμηλά και όχι άδικα. Έκανε δύο συνεχόμενες νίκες, αλλά απέναντι σε «κακές» ομάδες της κατηγορίας. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, ποντάρεται σε combo με γκολ.

Την ίδια ώρα ´έχουμε το παιχνίδι Κινγκς Λιν Τάουν – Ρέξαμ. Όσοι ασχολούνται με τη συγκεκριμένη κατηγορία ξέρουν τη δυναμική της Ρέξαμ. Μουδιασμένα έχει μπει φέτος, διατηρείται πάντως σε απόσταση βολής από τις προνομιούχες θέσεις. Η Κινγκς Λιν δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο, συμπληρωματικό ρόλο έχει και φέτος. Λόγω αστάθειας των φιλοξενούμενων θεωρώ βρίσκεται τόσο ψηλά το διπλό ακόμα, αφού υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας. Διπλό στο 1.70 το παίρνω και μπαίνει σε δυάδα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
17:00
Έξετερ - Όλνταμ
Goal/goal & over 2,5
2.25
BET: 20 units
Μονό
17:00
Στίβενεϊτζ - Μάνσφιλντ
2
2.75
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.80
17:00
Τσέστερφιλντ - Γουέιμαουθ
1 & over 1,5
1.65
17:00
Κινγκς Λιν - Ρέξαμ
2
1.70
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις