Ο ψηλός και η πληγωμένη

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Επιστρέφει με στόχο το ταμείο στις ευρωπαϊκές λίγκες ο Παναγιώτης Δογαντζής με τρεις προτάσεις.

Καλημέρα σε όλους. Πέρασε το combo υπερτριπλασιασμού την Πέμπτη αλλά, χάθηκαν οι δύο δυνατές προτάσεις μας. Σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε σε επιλογές από ACB, Α1 και VTB.

Γκραν Κανάρια vs Μπασκόνια

Στην 10η αγωνιστική της ACB η Μπασκόνια (4-5) πηγαίνει στις Κανάριες νήσους για να αντιμετωπίσει τη Γκραν Κανάρια (6-3). Η Γκραν Κανάρια έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν αφού βρίσκεται στη τρίτη θέση. Την αγωνιστική που μας πέρασε ηττήθηκε από τη Μπρεογκάν με 66-76. Από την αναμέτρηση διασώθηκε ο Μπρουσίνο με 15 πόντους. Στα πλάισια του Eurocup διέλυσε τη Μπουργκ με 78-49. Ο Έννις ήταν εξαιρετικός με 19 πόντους.

Από την άλλη, η Μπασκόνια ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στη Βαρκελώνη από τη Μπαρτσελόνα με 67-93. Διασώθηκε μόνο ο αναπληρωματικός ψηλός της, Ενοχ με 22 πόντους. Στα πλαίσια της ACB ,η Μπασκόνια κέρδισε τη Μάλαγα με 92-89. Ο Σεντεκέρσκις ήταν εξαιρετικός με 22 πόντους.

Εκτίμηση: Η Μπασκόνια είναι δεδομένο ότι θα βγάλει αντίδραση, αλλά είναι αβέβαιο αν θα φτάσει για να κερδίσει. Η Γκραν Κανάρια έχει δέσει αρκετά σαν σύνολο και με όπλο την άμυνά κερδίζει τα παιχνίδια της. Απουσίες δεν υπάρχουν καθώς ο Γκιεντράιτις επέστρεψε. Εμείς θα πάμε σε μία multicombo επιλογή. Η Μπασκόνια αν ηττηθεί, να μην το κάνει με πάνω από 13 πόντους σε συνδυασμό με το under164,5 πόντων αγώνα και το over66,5 πόντων της Μπασκόνια.

Κολοσσός Ρόδου vs Λαύριο

Συνέχεια με την 7η αγωνιστική της ελληνικής Basket league με τον Κολοσσό (4-2) να υποδέχεται το Λαύριο (4-2). Η ομάδα της Ρόδου πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στα Λιόσια επί της ΑΕΚ με 85-82. Ο Σέρβος playmaker Στέφαν Ποτ ήταν εξαιρετικός με 16 πόντους.

Από την άλλη, το Λαύριο «αυτοκτόνησε» καθώς κέρδιζε με 7 πόντους, εκατό δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, τον Ιωνικό και ηττήθηκε εντός έδρας με 59-61. Ο Βασίλης Μουράτος ήταν πρώτος σκόρερ του Λαυρίου με 11 πόντους αλλά, με 1/6 τρίποντα.

Εκτίμηση: Αναμέτρηση μεταξύ δύο σχεδόν ισάξιων ομάδων. Εμείς θα πάμε με τη νίκη του Λαυρίου διότι είναι πιο μπαρουτοκαπνισμένη λόγω της συμμετοχής της στο BCL. Ακόμη θα πάμε και σε ένα ειδικό παίκτη. Η αδυναμία του Λαυρίου είναι στις θέσεις των ψηλών. Από την άλλη, ένα από τα όπλα του Κολοσσού είναι η παρουσία του Κιμ Τιλί. Ο Γάλλος φόργουορντ θα βρει μπροστά του πιο σοφτ αντιπάλους όπως ο Γκόινς και ο Γερομίχαλος. Εμείς θα πάρουμε το over7,5 του Γάλλου ελπίζοντας να δικαιώσει τις προσδοκίες μας.

Ζιέλονα Γκόρα vs Κούμπαν

Τέλος θα βάλουμε με την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της VTB League μεταξύ της Ζιέλονα Γκόρα (1-5) με την Κούμπαν (3-2). Την αγωνιστική που μας πέρασε η πολωνική ομάδα ηττήθηκε στην έδρα της Ζενίτ με 80-97. Πρωτος σκόρερ ο Άπιτς με 17 πόντους. O Ολιβέρ Βιντίν δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στην Πολωνία καθώς στην EBL  η Ζιέλονα Γκόρα είναι στην 5η θέση.

Από την άλλη, η Κούμπαν έχει πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Την αγωνιστική που μας πέρασε κέρδισε την Ενισέι με 101-93.  Ο Μότλει ήταν εξαιρετικός με 28 πόντους.

Εκτίμηση: Παιχνίδι που υπάρχει ακλόνητο φαβορί το οποίο είναι η Κούμπαν. Εμείς θα πάρουμε το under187,5 καθώς δεν η πολωνική ομάδα δεν το έχει ξεπεράσει ποτέ αυτό το όριο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.13
17:00
Κολοσσός - Λαύριο
2 (+7.5)
1.47
20:00
Ζιέλονα Γκόρα - Κούμπαν
Under 187,5
1.45
BET: 35 units
Ειδικό
17:00
Κολοσσός - Λαύριο
Τιλί over 7.5 πόντοι
1.87
BET: 25 units
Multicombo
21:45
Γκραν Κανάρια - Μπασκόνια
2 (+13,5) & under 164,5 & Μπασκόνια over 66,5
1.88
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις