Πρεμιέρα με στήριξη στα φαβορί

Πρεμιέρα με στήριξη στα φαβορί

Περιορισμένες οι σημερινές επιλογές, όμως με ένα τουρ στις μικρές κατηγορίες ανακαλύψαμε εξαιρετικά προγνωστικά.

 #Analyst: Με το δεξί

Πρώτη στήλη στο koubanezos.gr και θα υπογράφω με το όνομα #Analyst. Η συγκεκριμένη στήλη θα κάνει ένα τουρ στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και θα σας φέρνει στο πιάτο τα καλύτερα προγνωστικά. Συνήθως προτιμώ να ποντάρω σε έδρες, όμως θα έχουμε και πονταρίσματα σε γκολ και ειδικά στοιχήματα.

 Προγνωστικά Super League 2: ΠΑΟΚ Β΄- Πανσερραϊκός

Πρεμιέρα με στήριξη στα φαβορίΟ ΠΑΟΚ Β΄ του Πάμπλο Γκαρσία προέρχεται από ήττα, στο ντέρμπι γοήτρου, με τον Ολυμπιακό Β’ και σίγουρα θα ρισκάρει επιθετικά, κόντρα στον Πανσερραϊκό, ώστε να απαλύνει την πίκρα με μία νίκη. Μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ η απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων της μεγάλης ομάδας, μιας και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω τους. Επιθετικά είναι αρκετά ικανή η ομάδα του Γκαρσία, όμως αμυντικά έχει κάποια κενά απειρίας. Θα απουσιάζουν οι Τσαούσης και Κουλιεράκης λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ελπίδων.

Πρεμιέρα με στήριξη στα φαβορί Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε τις υποχρεώσεις τους απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και ήρθε ισόπαλος, με 2-2. Αρκετά καλή εμφάνιση επιθετικά με πολλές προσπάθειες εκτός περιοχής και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων. Γενικότερα παρατήρησα πως υπάρχει αρκετή προσοχή σε οτιδήποτε μπορεί να δώσει κάτι θετικό στην ομάδα, γεγονός που δείχνει πως η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη, ως προς το κομμάτι της τακτικής και της ανάλυσης. Στην άμυνα δεν έλειψαν τα κενά και τα λάθη κόστισαν αρκετά στην ομάδα.

Αμφότερες είναι αρκετά ικανές επιθετικά και έχουν αμυντικά κενά. Οπότε θεωρώ πως το αμφίτερμα θα επιβεβαιωθεί εδώ και το βρίσκω στο εξαιρετικό 2.05, στην Novibet

Προγνωστικά: Δυάδα, από Αγγλία και Ισπανία

Sky Bet League 2: Έξετερ – Όλνταμ

Πρεμιέρα με στήριξη στα φαβορί Τέταρτη στο πρωτάθλημα η Έξετερ, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση και εντός στόχων σε EFL και FA Cup. Αρκετά καλή η φετινή της πορεία, με λίγα λόγια. Μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα κι αυτή τρεις μήνες πριν, στη δεύτερη αγωνιστική. Τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με αρκετά καλή απόδοση επιθετικά. Περιμένω να παίξει επιθετικά και αν είναι λίγο προσεκτική αμυντικά να πάρει μία εύκολη νίκη.

Πρεμιέρα με στήριξη στα φαβορί Η Όλνταμ βρίσκεται με το ένα πόδι στην ζώνη του υποβιβασμού. Έχει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο της πρόβλημα. Χωρίς νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, τρεις για το πρωτάθλημα. Προσπαθεί να παίξει αμυντικά και κλειστά, αλλά εάν δεχθεί το πρώτο γκολ ανοίγεται και επικρατεί χάος αμυντικά. Ίσως καταφέρει να κρατήσει μέχρι το ημίχρονο, αλλά αργά ή γρήγορα θα σπάσει.

LaLiga 2: Έιμπαρ – Αλκορκόν

Πρεμιέρα με στήριξη στα φαβορί Η Έιμπαρ πραγματοποιεί αρκετά καλή πορεία φέτος και θα δώσει μάχη για την απευθείας άνοδο. Μόλις μία ήττα στις τελευταίες 13 αγωνιστικές. Πέντε συνεχόμενες νίκες εντός έδρας, τέσσερις από αυτές με ένα γκολ διαφορά. Είναι ομάδα που δεν ρισκάρει και προτιμά παιχνίδι υπομονής. Κάνει μεγάλη προσπάθεια αμυντικά, για να μην δίνει χώρους στον αντίπαλο και κόντρα στην αδύναμη Αλκορκόν είναι ευκαιρία να δείξει πως έχει σημειώσει πρόοδο αμυντικά. Εάν δεν υποτιμήσει την αντίπαλο της, τότε θα πάρει μία εύκολη νίκη.

Πρεμιέρα με στήριξη στα φαβορί Η Αλκορκόν είναι ουραγός στο πρωτάθλημα. Έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη χειρότερη. Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη και τέσσερις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες, με μόλις ένα γκολ ενεργητικό. Εκτός από την τραγική άμυνα, έχει και την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, εάν δεν κάνει σημαντικές αλλαγές.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
15:00
ΠΑΟΚ Β' - Πανσερραϊκός
Goal/goal
2.05
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.60
17:00
Έξετερ - Όλνταμ
1
1.48
19:15
Έιμπαρ - Αλκορκόν
1
1.76
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις