Αγγλικό 3.80, ιταλικό 3.60

Αγγλικό 3.80, ιταλικό 3.60

Ούσα η πιο αδιάφορη της Premier League, όλα εξαρτώνται από το κέφι της, τη διάθεση με την οποία θα ξυπνήσει. Ο λόγος για τη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ, είχε ένα συν δύο, στόχους, στην επανέναρξη. Καταρχάς, τη μαθηματική επιβεβαίωση του τίτλου. Από εκεί και έπειτα, το απόλυτο νικών στο «Άνφιλντ» και να ξεπεράσει το όριο των 100 βαθμών. Τον τίτλο τον κατέκτησε, το 19 στα 19 της έδρας της έσπασε κόντρα στην Μπέρνλι. Αυτό που μένει είναι οι 100 βαθμοί. Χρειάζεται επτά στις εναπομείναντες τρεις αγωνιστικές. Αυτά είναι τα κίνητρα της Λίβερπουλ… Τίποτα ουσιώδες ουσιαστικά, γι’ αυτό και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.

Αντίθετα, η Άρσεναλ, ψάχνει πλασάρισμα στις ευρωπαϊκές θέσεις. Αν δεν κατακτήσει το κύπελλο (παίζει στα ημιτελικά με τη Μάντσεστερ Σίτι), τότε βγάζει και η έβδομη θέση στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή είναι τέσσερις βαθμούς μακριά, κάτι που σημαίνει ότι η νίκη πρέπει να έρθει πάση θυσία αν θέλει να συμμετάσχει στο Europa League. Με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι, το ντέρμπι με την Τότεναμ, είναι σε καλή κατάσταση, σκοράρει εύκολα.

Κίνητρο, λοιπόν, μονόπλευρο, με τον άσο στο -υψηλό κατά την εκτίμησή μου- 3.80.

Καίγονται

Λέτσε και Φιορεντίνα βρίσκονται αντιμέτωπες σε ένα καυτό «εξάποντο» παραμονής. Και για τη Λέτσε, μπορεί να μοιάζει λογικό. Αλλά για τη Φιορεντίνα; Ποιος θα το περίμενε πως οι «βιόλα», που το περασμένο καλοκαίρι ανακοίνωναν την απόκτηση του Ριμπερί, θα βρισκόταν μέσα στα σενάρια υποβιβασμού… Κάτι δεν πάει καθόλου καλά για τους φιλοξενούμενους. Έχουν μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία και κατά συνέπεια στο γκολ.

Τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει στους γηπεδούχους. Η ομάδα του Λιβεράνι παίζει καλό ποδόσφαιρο εσχάτως, και αυτό φαίνεται κι απ’ τα αποτελέσματα. Τη μεγάλη νίκη επί της Λάτσιο ακολούθησε η ισοπαλία στη Σαρδηνία κόντρα στην Κάλιαρι, ένα ματς που άξιζε να κερδίσει βάσει ευκαιριών.

Το σετ με το διπλό στο 1.95, είναι σετ που παίζει με βάση τη φανέλα και την τάση της αγοράς που κινείται δεξιά. Βρίσκω αξία στους γηπεδούχους και κυκλώνω το 3.60 του άσου.

Μηχανή παραγωγής γκολ

Σασουόλο. Ομάδα συνώνυμη, πλέον, της λέξης γκολ. Δεκαεπτά γκολ ενεργητικό στα τελευταία έξι ματς. Κοντά τρία ανά αγώνα. Με εμφανίσεις εξαιρετικές. Με ανατροπή, στο τελευταίο χρονικά κόντρα στη Λάτσιο. Η φόρμα της τα λέει όλα, ότι παραπάνω πω εγώ, θα είναι πλεονασμός…

Γιουβέντους. Οκτώ γκολ παθητικό στα τελευταία τέσσερα ματς. Ήττα από Μίλαν, ισοπαλία με Αταλάντα. Ισοπαλία που έπρεπε να είναι ήττα, αλλά ας όψεται ο διαιτητής. Επιδόσεις μακριά από το σκληρό ιταλικό dna της «μεγάλης κυρίας».

Αν δεν υπήρχαν οι γνωστές σχέσεις μεταξύ των δύο διοικήσεων, θα πήγαινα στον άσο. Τώρα, θα αρκεστώ στο επίσης γενναιόδωρο 3.00 του να σκοράρουν δύο φορές τουλάχιστον οι γηπεδούχοι.

Must win

Την Κυριακή είχαμε την Τζένοα σε ματς που έπρεπε να κερδίσει οπωσδήποτε. Kαι το έκανε, και το πληρωθήκαμε. Σήμερα στην ίδια ακριβώς κατάσταση βρίσκεται η έτερη ομάδα της Γένοβας. Η Σαμπντόρια λοιπόν, υποδέχεται την Κάλιαρι. Χωρίς περιθώρια λάθους η «Σαμπ», η οποία έρχεται από το μεγάλο διπλό στο Ούντινε και θέλει να το εξαργυρώσει με μια νίκη επί των νησιωτών. Πάνω στην ώρα, και η επιστροφή του κομβικού Κουαλιαρέλα.

Άνετη η Κάλιαρι, στο +12 από την παραμονή, θεωρώ απίθανο να κινδυνεύσει έχοντας περάσει το ψυχολογικό όριο των 40 βαθμών. Και οι άνθρωποί της μάλλον το ίδιο πιστεύουν, καθώς στα τελευταία ματς έχουν βγάλει μια χαλάρωση. Αμφίβολος ο ηγέτης Ναϊνγκολάν.

Στο 1.98 ο άσος τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, θεωρώ πως μέχρι τη σέντρα θα έχει πέσει αρκετά.

Ματς χωρίς επιστροφή

Δέκα βαθμοί σε ένα τριήμερο η συγκομιδή του ΠΑΟΚ! Αρχικά του επιστράφηκαν οι 7 βαθμοί της τιμωρίας για το σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας, και στη συνέχεια έβγαλε τεράστιο διπλό στο «Καραϊσκάκης». Το κλίμα στην ομάδα άλλαξε άρδην, η εικόνα του δεν είχε καμία σχέση με αυτή των προηγούμενων αγώνων. Πηγαίνει στο ΟΑΚΑ, για δύο αποτελέσματα, όσο κι αν οι άνθρωποί του διατυμπανίζουν πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Μοναδικός στόχος είναι να μη χάσει.

Κι αυτό γιατί σε περίπτωση ήττας, η ΑΕΚ παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και με νίκη την Κυριακή στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού, τερματίζει αυτή δεύτερη. Είναι ένας ματς χωρίς επιστροφή για την «Ένωση», χρειάζεται μόνο τη νίκη και τίποτα άλλο. Αυτό θα την κάνει να επιτεθεί. Και όπως έχει δείξει, μετά την αποχώρηση του Βράνιες, έχει χάσει την αμυντική της συνέπεια.

Αυτό μας οδηγεί αυτομάτως στο αμφίτερμα όσο κι αν ο Καρέρα είναι λάτρης της ιταλικής ποδοσφαιρικής κουλτούρας. Μια χαρά στο αουτσάιντερ 1.95.

Μονό

22:15 Άρσεναλ – Λίβερπουλ: 1 (3.80)

Μονό

22:45 Λέτσε – Φιορεντίνα: 1 (3.60)

Μονό

22:45 Σασουόλο – Γιουβέντους: Σασσουόλο over 1,5 (3.00)

Δυάδα (απόδοσης 3.86)

20:30 Σαμπντόρια – Κάλιαρι: 1 (1.98)

21:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Goal/goal (1.95)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις