Προκριματικά με 3.15 και 3.95

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος με δύο σημεία από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει για σήμερα Παρασκευή ο Funbetάκιας.

Υπερτριπλασιασμοί με γκολ στα ευρωπαϊκά

Ενημερώθηκα από τη διαχείριση του koubanezos.gr πως με ψάχνει ο κόσμος. Καλά κουζουλοί είστε; Αφήστε τον Funbetάκια της καρδιάς σας να πάρει λίγες μέρες ρεπό. Μια ανάσα από τα προγνωστικά ρε παιδί μου. Τέλος πάντων, για χάρη σας επιστρέφω και ποντάρω εις διπλούν.

Ξεκινάω από το παιχνίδι της Δανίας με τα Νησιά Φερόε, τους αγαπημένους ψαράδες δηλαδή που κέρδισαν μέχρι και την Εθνική μας. Αδιαφιλονίκητο φαβορί οι γηπεδούχοι, κάποιος που παρακολουθεί και κατανοεί από τόπι το καταλαβαίνει. Το ρεπορτάζ δίνει ροτέισον για τους γηπεδούχους, αλλά ακόμη και τα… δεύτερα θα κάνουν τη διαφορά.

Άλλη κλάση, τουλάχιστον τέσσερα επίπεδα πάνω από τους φιλοξενούμενους. Ακόμη και οι κάτω των 21 της Δανίας, θα μπορούσαν να φιλοδωρήσουν με αρκετά γκολ τους Φεροέδες. Να δείξουν ότι αξίζουν θέλουν οι αναπληρωματικοί, θα ψάξουν αρκετά γκολ. Ψάχνω τρία τεμάχια στο πρώτο μέρος.

Παράλληλα, θα διεξάγεται η αναμέτρηση μεταξύ της Ανδόρας και της Πολωνίας. Παρόμοια κατάσταση δηλαδή, αδύναμοι οι γηπεδούχοι, άλλο επίπεδο οι φιλοξενούμενοι. Ασταμάτητος ο… κανονικός Λεβαντόφσκι, ασταμάτητος και ο Κάρολος του ΠΑΟΚ (ο Σφιντέρσκι) ναι. Αμφότερες το κολλάνε με την Εθνική τους.

Και με κίνητρο οι φιλοξενούμενοι. Θέλουν να εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση, αλλά και να εξαντλήσουν τις ελπίδες τους για την πρωτιά. Θέλουν όσα περισσότερα γκολ μπορούν, ακόμη και καμιά δεκαριά εάν μπορέσουν, θα τα βάλουν. Ευελπιστώντας βέβαια για γκέλα των Άγγλων. Ποντάρω στα γκολ και εδώ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:45
Δανία - Νησιά Φερόε
Over 2,5 στο 1ο ημίχ.
3.15
BET: 10 units
Μονό
21:45
Ανδόρα - Πολωνία
Over 2,5 στο 1ο ημίχ.
3.95
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις