Τα φάουλ τα χρεώνονται οι καλοί αμυντικοί

Προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Ένατη αγωνιστική για τη Euroleague και ο Guibert έχει ειδικά για τους καλούς αμυντικούς.

Ολοκληρώνεται απόψε η 9η αγωνιστική της Euroleague με Ολυμπιακό και Ζαλγκίρις να έχουν αποστολές εκτός έδρας. Οι δύο θεωρητικά καλύτεροι αμυντικοί των δύο αυτών ομάδων θα έχουν μπόλικο τρέξιμο. Ο λόγος για τον Τόμας Ουόκαπ του Ολυμπιακού και τον Τζο Ντέμπο της Ζαλγκίρις που θα συνθέσουν τα προγνωστικά Euroleague της στήλης για σήμερα.

Προγνωστικά Euroleague

Ο πρώτος θα έχει να κυνηγάει και Λόιντ, και Μπάρον, και Φράνκαμπ στην Αγία Πετρούπολη απέναντι στη Ζενίτ. Είναι παίκτης που βάζει τα χέρια του στη φωτιά, δεν… κωλώνει ακόμη και αν έχει 3-4 φάουλ και δεδομένου ότι στις 5 τελευταίες αγωνιστικές χρεώνεται κατά μέσο όρο με 3, θα πάρω το over 2,5 φάουλ στο 1.65.

Όσο για τον Νέμπο, τον είχα «κυνηγήσει» και σε προηγούμενο ματς αλλά δεν μου έκατσε. Απόψε απέναντι στα θεριά της Ρεάλ (βλ. Ταβάρες, Πουαριέ) θα έχει ζόρια αφού οι αντίπαλοι είναι και πιο ψηλοί και πιο έμπειροι και ο Λάσο θα τον «σημαδέψει». Το δικό του over 2,5 φάουλ το βρήκα στο value bet 2.08.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
19:00
Ζενίτ - Ολυμπιακός
Ουόκαπ over 2,5 φάουλ
1.65
BET: 25 units
Μονό
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Ζαλγκίρις
Νέμπο over 2,5 φάουλ
2.08
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις