Οι «πρώην», τα σερί και ειδικά!

Προγνωστικά Basket League

Σε τρία γήπεδα ποντάρει ο Playmaker. Προγνωστικά Euroleague με έμφαση στο ΟΑΚΑ, με ειδικά παικτών και όχι μόνο.

Προγνωστικά Euroleague με… «πρώην», τα σερί και ειδικά!

Καλημέρα Κουβανέζοι! Προγνωστικά Euroleague για απόψε, με πέντε αγώνες, μεταξύ των οποίων τη μάχη του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε πολλούς «πρώην». Πάμε όμως στο δια ταύτα…

Δεν είναι δυνατόν τέτοια σερί

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τη Μακάμπι στη Μόσχα. Ελληνική μονομαχία στους πάγκους, με τον Ιτούδη να αντιμετωπίζει το Σφαιρόπουλο. Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες, με την ΤΣΣΚΑ να έχει 3 συνεχόμενες ήττες, ταλαιπωρημένη από τραυματισμούς. Η Μακάμπι αντίθετα με 5 συνεχόμενες νίκες, είναι στην 5η θέση. Αν με ρωτάτε, πλασματικά τα ρεκόρ των δυο ομάδων.

Εκτίμηση: Επιστροφές για τους γηπεδούχους, με Σενγκέλια να προσαρμόζεται και Μιλουτίνοφ να είναι διαθέσιμος. Η Μακάμπι, αλήθεια, δεν ξέρω πως κερδίζει. Εμένα δεν με εντυπωσιάζει, πλην του Νάναλι. Άσσος για να σπάσουν τα σερί των δύο ομάδων.

Head to Head χωρίς λογική

Λίγο αργότερα, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Βιλερμπάν. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη νικητή, αν και οι μεγάλες νίκες, όπως αυτή απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι δύσκολα διαχειρίσιμες. Καλύτερο μπάσκετ από τη Βιλερμπάν μέχρι στιγμής, όμως οι γηπεδούχοι είναι σκληροί στην άμυνα. Σημαντικές οι απουσίες Λάιτι και Ιβάνοβιτς για τους δυο μονομάχους.

Εκτίμηση: Κλείνω προς το διπλό, αλλά θα το αποφύγω. Προτιμώ να πάω σε ένα Η2Η ανάμεσα σε Μίτροβιτς και Χάουαρντ. Ειδικά εντός ο Σέρβος είναι εξαιρετικός. Συνολικά έχει σχεδόν 9 πόντους μ.ό. σε 21 λεπτά. Ο Χάουαρντ έχει 6 σε 22 λεπτά και θα τον κοντράρω με 2 πόντους χάντικαπ.

Οι «πρώην» και η αντίδραση

Κλείνω με τη μάχη του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ούνιξ. Μεγάλος προβληματισμός στην ομάδα του Πρίφτη μετά τη συντριβή στο Βελιγράδι. Όλοι περιμένουν αντίδραση από τους παίκτες. Απέναντι μια ομάδα που την ξέρει ο Έλληνας κόουτς σε μεγάλο βαθμό. Το ίδιο ισχύει και για τον Οκάρο, ο οποίος επανήλθε και αγωνίστηκε 27 λεπτά απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στην αντίπερα όχθη, το σίριαλ του καλοκαιριού, Μάριο Χεζόνια και όλοι περιμένουμε να δούμε τη συνάντησή του με την πράσινη εξέδρα.

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός εντός έδρας σκοράρει με ευκολία, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 85,3 πόντους. Με Μέικον, αλλά και Οκάρο στο τιμόνι, περιμένω μια καλή επιθετική συγκομιδή από τους γηπεδούχους.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.25
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μακάμπι Τελ Αβίβ
1
1.54
21:00
Παναθηναϊκός - Ούνιξ
Παναθηναϊκός over 72,5
1.46
BET: 25 units
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Ούνιξ
Παναθηναϊκός over 78,5
2.20
BET: 15 units
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Ούνιξ
Ο. Ουάιτ over 7,5 πόντοι
2.12
BET: 18 units
Μονό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν
Η2Η Μίτροβιτς - Χάουαρντ: 1(-1,5)
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις