Φουλ του άσου με… χηνάρι

Φουλ του άσου με... χηνάρι

Καλησπέρα καλησπέρα στο στοιχηματικό μας πάνελ. Τετάρτη σήμερα με φουλ δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Σε τρία παιχνίδια θα ποντάρουμε απόψε…

Ξεκινάμε με Championship: η Νότιγχαμ Φόρεστ φιλοξενεί τη Σουόνσι σε ένα παιχνίδι που θεωρείται ο «θάνατός σου η ζωή μου». Η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί έχει να κερδίσει από την 1η Ιουλίου και στο στρατόπεδο των «κόκκινων» έχουν αρχίσει να αγχώνονται για τη θέση που οδηγεί στα play offs ανόδου. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παίζουν τα ρέστα τους για την είσοδο στα play offs. Πιστεύω πως θα επιστρέψουν στις νίκες οι γηπεδούχοι, για αυτό και θα πάω με τον άσσο που δεν μας χαλάει καθόλου στο 2.30, ειδικά άμα συνδυαστεί με το over 1.5.

Στην «αιώνια» πόλη, οι Ρωμαίοι υποδέχονται την αδιάφορη βαθμολογικά Βερόνα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί νίκες και θέλουν να τριτώσει το… καλό για να παραμείνουν στον αστερισμό των ευρωπαϊκών θέσεων. Δεν πιστεύω πως θα κερδίσουν εύκολα, για αυτό θα ποντάρω στο ημίχρονο – τελικό και στην αφλογιστία των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο (τα δύο τελευταία παιχνίδια τους έληξαν ισοπαλία στο ημίχρονο).

Η, δε, Γιουβέντους φιλοξενείται από την φορμαρισμένη Σασουόλο που προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Λάτσιο. Η ομάδα του Σάρι το Σάββατο ζορίστηκε αρκετά απέναντι στην Αταλάντα (2-2) και δείχνει να βγάζει κούραση σιγά σιγά. Οι γηπεδούχοι με θαύμα προλαβαίνουν την Ευρώπη, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ανοδική πορεία τους, για αυτό θα την στηρίξουμε, τουλάχιστον στο να μην ηττηθεί. Στο κάτω κάτω, ας πάρει άλλη μια παράταση η στέψη των Γιουβεντίνων.

Μονό

20:00 Νότιγχαμ Φόρεστ – Σουόνσι: 1 & over 1,5 (3.10)

Μονό

22:45 Ρόμα – Βερόνα: Χ ημίχ. / 1 τελικό (4.30)

Μονό

22:45 Σασουόλο – Γιουβέντους: Χ (4.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις