ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Χτυπώντας τα λάθη και βρίσκοντας τις ευκαιρίες

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Χτυπώντας τα λάθη και βρίσκοντας τις ευκαιρίες

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με επιλογές για όλα τα γούστα

προγνωστικά MLB

Έρχεται ο Βερντούγκο

Προγνωστικά

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες… ταμεία

Μονόπλευρα κίνητρα

Μονόπλευρα κίνητρα

προγνωστικά στοιχήματος

Θα τα δώσουν όλα για την παραμονή

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

«Προκαλεί» το 2.30 στο Λονδίνο

Ματς τελικός για την Κολωνία

Ματς τελικός για την Κολωνία

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

σημείο ημέρας.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (20/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (20/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Χτυπώντας τα λάθη και βρίσκοντας τις ευκαιρίες

Προγνωστικά Euroleague

Πολλές επιλογές με έμφαση στα ειδικά παικτών από το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague έχει ο Στυλιαράς.

Γεια και χαρά σε όλους τους Κουβανέζους. Εδώ είμαστε και πάλι με την πολυαγαπημένη Ευρωλίγκα. Πέντε ματσάκια στο πλούσιο σημερινό πρόγραμμα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ που ξεχώρισα.

Επιστροφή Χεζόνια στο «σπίτι» του

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 21:00 την Ούνιξ του Χεζόνια. Σίγουρα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον ίδιο τον Κροάτη, ο οποίος πριν λίγους μήνες έλεγε ότι δεν θα παίξει ως αντίπαλος του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν θα ισχύσει και ο «Σούπερ-Μάριο» θα αγωνιστεί κανονικά σήμερα. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη προέρχεται από την ηχηρή «σφαλιάρα» από τον Ερυθρό Αστέρα και θέλει αναμφίβολα να βγάλει αντίδραση. Παίζει εντός, οπότε αυτομάτως οι πιθανότητες του για νίκη αυξάνονται μιας και όλοι γνωρίζουμε τι εστί ΟΑΚΑ για τους «πράσινους». Οι Ρώσοι από την μεριά τους βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση με 2 νίκες στα 3 τελευταία τους παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Επίσης, για την VTB League, επικράτησαν της ΤΣΣΚΑ την Κυριακή εντός έδρας με 69-64.

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του. Έχει όλα τα φόντα να το κάνει επιθετικά, όμως τα αμυντικά του ζητήματα είναι πολλά. Θεωρώ πως και οι δύο ομάδες θα βάλουν τουλάχιστον 72 πόντους στον αγώνα.

Από το ίδιο παιχνίδι θα κρατήσω και το over 7,5 πόντων του Τζον Μπράουν. Ο φόργουορντ της Ούνιξ αποτελεί υπερπολύτιμο εργαλείο για τον Περάσοβιτς. Πρόκειται για παίκτη με τρομερά αθλητικά προσόντα, κάτι που σημαίνει ότι είναι κυρίαρχος πάνω από την στεφάνη. Παράλληλα, διαθέτει και αξιοπρεπές σουτ μέσης απόστασης. Φέτος μετράει 7,9 πόντους κατά μέσο όρο στην διοργάνωση και περιμένω πως θα βρει τουλάχιστον 8 πόντους στο σημερινό παιχνίδι.

«Μπλέκει» με τα θηρία ο Ζίζιτς

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φιλοξενεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Συνεχόμενα τα στραβά αποτελέσματα για την ομάδα του Ιτούδη, η οποία όντας πλέον πλήρης, θα θελήσει να «δείξει τα δόντια της». Σενγκέλια και Μιλουτίνοφ έχουν επιστρέψει από τους τραυματισμούς τους και είναι κανονικά διαθέσιμοι. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου, αντιθέτως, προέρχεται από 5 σερί νίκες στην Ευρωλίγκα δείχνοντας πως βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Στα θετικά αυτά αποτελέσματα έχει βοηθήσει σημαντικά και η επιστροφή του Άντε Ζίζιτς από τον τραυματισμό του. Το «5αρι» των Ισραηλινών έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις μετρώντας 11,5 πόντους ανά παιχνίδι. Ωστόσο, απέναντι στα θηρία των Ρώσων (Μιλουτίνοφ, Βόικγτμαν, Σενγκέλια, Φαρίντ), εκτιμώ πως θα έχει πολύ δύσκολο έργο. Επιλογή μου το under 10,5 πόντων του Κροάτη σέντερ.

Πολύ σημαντική η απουσία του Χίγκινς

Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια θα αναμετρηθούν στο «Palau Blaugrana» στις 22:00 με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να μην έχει στην διάθεσή του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση τον Χίγκινς. Πολύ σημαντική απουσία για τους Καταλανούς αν αναλογιστεί κανείς πως ο Αμερικανός τη φετινή σεζόν μένει στο παρκέ περισσότερα από 26 λεπτά κατά μέσο όρο. Την απουσία του Χίγκινς πιστεύω πως θα εκμεταλλευτεί ο Γιοκουμπάιτις. Ο Λιθουανός, τον οποίο ο Σάρας γνωρίζει άριστα από την κοινή τους θητεία στην Ζαλγκίρις, οφείλει να κάνει το step up στο σημερινό παιχνίδι και να παίξει και για τον Χίγκινς. Άλλωστε, το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο. Επιλογή μου το over 7,5 άθροισμα πόντων και ασίστ για τον γκαρντ της Μπάρτσα. Φέτος μετράει στην Euroleague 5 πόντους και 2,3 ασίστ ανά ματς.

Λείπει ο Λάιτι, «χορεύει» ο Χάουαρντ

Η εντυπωσιακή φέτος Βιλερμπάν δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα του Ερυθρού Αστέρα με στόχο να διευρύνει το σερί της. Ο προπονητής των Γάλλων, Τι Τζέι Πάρκερ, δεν θα έχει στη διάθεση του στο συγκεκριμένο παιχνίδι τον Λάιτι που χτύπησε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Παρί. Αν μη τι άλλο, σημαντικό πλήγμα για την Βιλερμπάν, καθώς ο Αμερικανός, βοηθάει σημαντικά την ομάδα του και στις δύο πλευρές του παρκέ. Από την απουσία του θεωρώ πως θα επωφεληθεί ο Γουίλιαμ Χάουαρντ καθότι και οι δύο αγωνίζονται στο «3». Δεδομένης της απουσίας του Λάιτι, οι 5,5 πόντοι που προσφέρονται για τον Χάουαρντ είναι λίγοι. Βάζω λοιπόν το over 5,5 πόντων του στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
21:00
Παναθηναϊκός - Ούνιξ
Παναθηναϊκός over 71,5 & Ούνιξ over 71,5
2.00
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 2.80
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ζίζιτς under 10,5 πόντοι
1.60
21:00
Παναθηναϊκός - Ούνιξ
Τζον Μπράουν over 7,5 πόντοι
1.75
BET: 15 units
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια
Γιοκουμπάιτις over 7,5 πόντοι & ασίστ
1.70
BET: 20 units
Μονό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν
Χάουαρντ over 5,5 πόντοι
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις