Η τελευταία ευκαιρία

Η τελευταία ευκαιρία

Προγνωστικά στοιχήματος στα προκριματικά του Μουντιάλ με μεγάλη ποικιλία σε επιλογές στην σημερινή στήλη

Καλημέρα σε όλους. Το σαββατοκύριακο μας πήγαν όλα λάθος με τον Παναιτωλικό να μην ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη μας και τον Βέργο να αποτυγχάνει να σκοράρει έχοντας δοκάρι. Διακοπή των πρωταθλημάτων αυτή την εβδομάδα, λόγω εθνικών. Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προσπάθειες των ομάδων στον «δρόμο» προς το Κατάρ και θα ασχοληθούμε με προγνωστικά στοιχήματος από τέσσερα σημερινά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης και της Εθνικής μας.

Αρμενία – Βόρεια Μακεδονία

Όλα ή τίποτα και για τις δύο ομάδες το σημερινό παιχνίδι. Έχουν και οι δύο από 12 βαθμούς με τους γείτονες να προηγούνται λόγω της διαφοράς γκολ. Οι Αρμένιοι ξεκίνησαν πολύ καλά τον όμιλο με τρεις σερί νίκες αλλά δεν έχουν πάρει τρίποντο στα τελευταία 5 παιχνίδια. Οι Βορειομακεδόνες μετά την μεγάλη πρόκριση στο Euro θέλουν να περάσουν και σε δεύτερη σερί μεγάλη διοργάνωση. Το πρώτο παιχνίδι στα Σκόπια έληξε 0-0. Και οι δύο ομάδες ξέρουν ότι μια ενδεχόμενη νίκη θα τους δώσει περισσότερες ελπίδες για πρόκριση στο Κατάρ, ειδικά αν και η Ρουμανία αποτύχει να πάρει την νίκη κόντρα στους Ισλανδούς.

Η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν και εγώ στα προγνωστικά στοιχήματος θα ποντάρω με κάλυψη από την μεριά των Αρμένιων, οι οποίοι αφού την τελευταία αγωνιστική παίζουν με τους Γερμανούς, απόψε μάλλον είναι η τελευταία τους ευκαιρία για τρίποντο.

Προγνωστικά στοιχήματος: Πρέπει να επιτεθεί

Θα συνεχίσουμε με προγνωστικά στοιχήματος στο ΟΑΚΑ και το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ισπανία. Η Εθνική κατάφερε να ηττηθεί ενώ έκανε το καλύτερο 1ο ημίχρονο της τελευταίας δεκαετίας κόντρα στην Σουηδία. Πλέον οι ελπίδες έχουν ψαλιδιστεί και μόνο με το 2/2 τις τελευταίες αγωνιστικές ,αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων το σύνολο του Ολλανδού προπονητή έχει ελπίδες να προκριθεί στα μπαράζ. Η «γαλανόλευκη» θα τα παίξει όλα για όλα και χωρίς τον Μπακασέτα θα ψάξει το γκολ. Ένα γκολ που ανεξαρτήτως αποτελέσματος πιστεύω θα πετύχει, αφού με εξαίρεση το ματς στην Σόλνα, σκόραρε στα τελευταία 9. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Ενρίκε θα έχει την κατοχή όπως πάντα και η Εθνική θα στοχεύσει στις αντεπιθέσεις. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι οι Έλληνες κάποια στιγμή θα πρέπει να κρατήσουν και λίγο περισσότερη μπάλα στα πόδια τους. Αυτό με οδηγεί στο να επιλέξω την ελληνική κατοχή να βρίσκεται πάνω από το 30.5 %.

Μάλτα – Κροατία

Στη Βαλέτα της Μάλτας ταξιδεύει η Κροατία. Η Μάλτα μάλλον θα αποφύγει την τελευταία θέση στον όμιλο κάτι θετικό γι’ αυτούς. Οι Κροάτες βρίσκονται στο κατόπι της Ρωσία για την απευθείας πρόκριση, την οποία αντιμετωπίζουν την επόμενη και τελευταία αγωνιστική. Για να έχει το ματς στην Ρωσία όμως ενδιαφέρον, πρέπει απόψε η ομάδα του Ντάλιτς να κάνει το χρέος της. Αναμένω εύκολη νίκη των Κροατών χωρίς εκκωφαντικά πράγματα. Διπλό και under 3,5.

Σλοβακία – Σλοβενία

Θα κλείσουμε με προγνωστικά στοιχήματος από το αδιάφορο παιχνίδι στην Τρνάβα. Σλοβακία εναντίον Σλοβενίας. Και οι δύο είδανε τα όνειρά τους για πρόκριση να σβήνονται την προηγούμενη αγωνιστική. Η Σλοβενία λόγω της πρωτιάς της στον όμιλο του Nations League , θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει σε μπαράζ την πρόκρισή της. Δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνει ροτέισον αλλά περιμένω τις δύο ομάδες να παίξουν ελεύθερα. Θεωρώ το Goal-goal στο 2.20 υπερβολικό και θα το ποντάρω.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
19:00
Αρμενία - Βόρεια Μακεδονία
1Χ & Under 3,5
2.02
BET: 15 units
Μονό
21:45
Ελλάδα - Ισπανία
Ελλάδα Over 0,5
1.98
BET: 10 units
Ειδικό
21:45
Ελλάδα - Ισπανία
Ελλάδα κατοχή μπάλας Over 30,5 %
1.87
BET: 8 units
Combo
21:45
Μάλτα - Κροατία
2 & Under 3,5
1.91
BET: 20 units
Μονό
21:45
Σλοβακία - Σλοβενία
Goal/goal
2.20
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις