Προκριματικά Μουντιάλ, με δυνατά fun bets

Προκριματικά Μουντιάλ, με δυνατά fun bets

Προγνωστικά για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 έχει ο Masterbechef. Tρία παιχνίδια, δυνατά funbet για μεγάλα κέρδη.

Aγαπητοί φίλοι η ώρα της κρίσης για τα προγνωστικά των προκριματικών του Moυντιάλ 2022 έφτασε. Η Ελλάδα θέλει δύο νίκες και μη νίκη της Ισπανίας επί της Σουηδίας, για να περάσει στα μπαράζ ως δεύτερη. Δύσκολο, άλλα όχι ακατόρθωτο. Ας δούμε τα τρία παιχνίδια που ξεχώρισα, καθώς δίνουν μεγάλες αποδόσεις στα προγνωστικά.

Αρμενία – Βόρεια Μακεδονία

Η Αρμενία έχει κάνει καταπληκτική πορεία ως τώρα και μας πλήρωσε καλά στα προγνωστικά. Το σημερινό παιχνίδι είναι τελικός, αφού μόνο με νίκη θα μείνουν οι Αρμένιοι στο κόλπο της πρόκρισης. Ο σταρ της ομάδας Μχιταριάν λογικά ζει και αναπνέει για αυτό το ματς, καθώς είναι η μεγάλη του ευκαιρία να παίξει σε μια μεγάλη διοργάνωση. Είναι ο καλύτερος παίκτης από τους 22 που θα εμφανιστούν στο γήπεδο, οπότε ίσως κρίνει και το παιχνίδι, είτε σκοράροντας, είτε δίνοντας ασίστ, είτε κάνοντας και τα δύο…

Με δύο Χ περνάει ο Σάντος…

Η Πορτογαλία κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την πρωτιά του ομίλου. Αρκεί να μην χάσει στα δύο τελευταία παιχνίδια, και θα βρεθεί στο Κατάρ. Πριν υποδεχτεί τη Σερβία, ταξιδεύει στο αφιλόξενο Δουβλίνο. Είτε κερδίσει σήμερα είτε πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, είναι το ίδιο για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, αρκεί να μην ηττηθεί, ώστε να έχει το πάνω χέρι στην τελευταία αγωνιστική. Η κατάσταση μοιάζει ιδανική για τον Πορτογάλο τεχνικό. Με 2 ισοπαλίες προκρίνεται, οπότε λογικά αυτά ακριβώς τα αποτελέσματα θα φέρει..

Ελλάς Μπορείς

Στο 1ο παιχνίδι μέσα στην Ισπανία, η Εθνική μας πήρε παλικαρίσιο βαθμό και μπορούσε ακόμα και νίκη στο τέλος. Αυτή η Ισπανία θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον, άλλα ακόμα δεν είναι μια έτοιμη ομάδα. Έχει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της, λόγω της απειρίας των νεαρών αστέρων της. Οι Έλληνες παίκτες δείχνουν έτοιμοι να δώσουνε μάχη σήμερα. Όλοι πλην ενός. Ο Τζαβέλας είναι ο μόνος που δεν μπορεί πλέον να σταθεί σε αυτό το επίπεδο, και αν βρεθεί ένας με έναν με οποιονδήποτε Ισπανό, θα έχουμε ή αποβολή ή γκολ. Ελπίζω λοιπόν να μην αγωνιστεί, και ο Φαν Σχίπ να πάει σε μια αμυντική τριάδα με Τσιμίκα – Γούτα -Μήτογλου.

Αν παίξει ο Τζαβέλας, ας κάνουμε προσευχές, να καλυφτούν οι αδυναμίες του, παίζοντας τελευταίος ως λίμπερο. Σε όλους τους άλλους τομείς, τολμώ να πω ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, και να δώσουμε τουλάχιστον μια αξιοπρεπή μάχη. Έχουμε κι εμείς τα όπλα μας, όπως ο πανέξυπνος, δουλευταράς και «τρεχαλατζής» Μάνταλος, ή ο ταχύς, φορμαρισμένος και τακτικά άρτιος Μασούρας. Για τον Μήτογλου έλεγα στο ράδιο απ’ την αρχή της χρονιάς, ότι η άμυνα της ΑΕΚ πρέπει να ξεκινά από αυτόν. Να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την Εθνική, πληρώνει 20 στα προγνωστικά.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
19:00
Αρμενία – Βόρεια Μακεδονία
1
2.92
BET: 8 units
Ειδικό
19:00
Αρμενία – Βόρεια Μακεδονία
Γκολ Μχιταριάν
3.60
BET: 4 units
Δυάδα απόδοσης 27.36
19:00
Αρμενία – Βόρεια Μακεδονία
Γκολ Μχιταριάν
3.60
21:45
Ελλάδα - Ισπανία
Γκολ Μασούρας
7.60
BET: 2 units
Μονό
21:00
Ελλάδα - Ισπανία
1 dnb
5.00
BET: 12 units
Σκόρερ
21:45
Ελλάδα - Ισπανία
Γκολ Μασούρας
7.60
BET: 4 units
Δυάδα απόδοσης 23.25
21:45
Ελλάδα - Ισπανία
1 dnb
5.00
21:45
Ιρλανδία - Πορτογαλία
Χ
4.65
BET: 4 units
Μονό
21:45
Ιρλανδία - Πορτογαλία
Χ
4.65
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις