Για τους λάτρεις της στατιστικής

Προκριματικά Μουντιάλ

Δύο αναμετρήσεις στα προκριματικά Μουντιάλ, με επιλογές βασισμένες στην στατιστική έχει για σήμερα ο Blackbird

Προκριματικά Μουντιάλ: Στατιστικά αποδεκτό το 1.91

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Στην δράση ξανά οι εθνικές για τα προκριματικά Μουντιάλ και εμείς θα ασχοληθούμε με τον όμιλο της Εθνικής μας.

Πρώτη χρονικά αναμέτρηση στα προκριματικά Μουντιάλ, η αναμέτρηση της Γεωργίας με την Σουηδία. Πήρε την πρώτη της νίκη η Γεωργία στην αναμέτρηση με το Κόσσοβο, νικώντας με 1-2. Νίκη γοήτρου, με την οποία έφτασε στους τέσσερις βαθμούς και δεν έχει ελπίδες πλέον για πρόκριση στην επόμενη φάση. Μπήκε νωρίς μπροστά στο σκορ, όμως η ισοφάριση ήρθε πριν το ημίχρονο. Στην επανάληψη υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, με την Γεωργία να σκοράρει στα τελευταία λεπτά.  Απόντες λόγω τιμωρίας θα είναι οι Λάσα και Γκιορμπελίτζε.

Η Σουηδία επικράτησε της Ελλάδα με 2-0, έφτασε τους 15 βαθμούς και είναι μόνη πρώτη στον όμιλο. Η αλήθεια είναι ότι στάθηκε και τυχερή καθώς η Ελλάδα είχε τα δοκάρια και οι Σουηδοί τα γκολ. Θέλουν την νίκη απόψε, ώστε την τελευταία αγωνιστική να της αρκεί να μη χάσει, για να πάρει απευθείας την πρόκριση.

Φαβορί οι φιλοξενούμενοι στην αποψινή αναμέτρηση και με το κίνητρο να είναι στην πλευρά τους. Δεν θα μπλέξω με σημείο, αλλά θα πάω στα γκολ. Το 2-3 γκολ πληρώνει 1.91 στην Νovibet και η Σουηδία το έχει επιβεβαιώσει στα τελευταία έξι ματς.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία 

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Εθνική μας υποδέχεται την Ισπανία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφυγε με την απογοήτευση από την Σουηδία, αφού πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, είχε δύο δοκάρια  τα οποία της στέρησαν το γκολ. Στην επανάληψη, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και από δύο λάθη της άμυνας προήλθαν και τα γκολ της Σουηδίας.  Τελείωσε το ματς με 10 παίχτες, με αποτέλεσμα σήμερα ο αμυντικός Χατζηδιάκος να είναι τιμωρημένος. Κάρτες συμπλήρωσε και ο φορμαρισμένος φορ Μπακασέτας. Το σενάριο της πρώτης θέσης έχει χαθεί, αλλά με νίκες σήμερα και την Κυριακή η Ελλάδα θα έχει ελπίδες για την 2η θέση.

Οι Ισπανοί απείχαν το προηγούμενο διάστημα, αφού είχαν υποχρεώσεις για το Nations League. Εκεί έφτασαν μέχρι τον τελικό, αποκλείοντας τους πρωταθλητές Ευρώπης, όμως στον τελικό ηττήθηκαν από τους Γάλλους με 1-2.  Απέτυχε να πάρει έναν τίτλο που τον ήθελε πολύ, ωστόσο με τα δεδομένα που ισχύουν ακόμα και στην Τρίτη θέση να τερματίσει, έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Μουντιάλ του Κατάρ. Στον όμιλο προέρχεται από νίκη με 0-2 επί του Κοσσόβου, σε ματς πάντως που δέχτηκε 2-3 καλές φάσεις.

Φαβορί οι Ισπανοί μεν, αλλά αρκετά νεαρά πρόσωπα αναμένω στην ενδεκάδα των Ισπανών. Η Ελλάδα για να έχει ελπίδες θέλει νίκες, άρα θα πρέπει να ανοιχτεί. Ευκαιρία στα μάτια μου το αμφίτερμα στην Novibet στο 2.35. Άλλωστε η Εθνική μας έχει 8/10 goal/goal, ενώ μεταξύ τους οι ομάδες μετράνε τέσσερα σερί αμφιτέρματα. Και δεύτερη επιλογή, με βάση την στατιστική και αυτή. Από δέκα σερί 2-3 γκολ προέρχεται η Ελλάδα, αυτό θα ψάξουμε και σήμερα στο ικανοποιητικό 1.91.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
19:00
Γεωργία - Σουηδία
2-3 Γκολ
1.91
BET: 15 units
Μονό
21:45
Ελλάδα - Ισπανία
Goal/goal
2.35
BET: 10 units
Μονό
21:45
Ελλάδα - Ισπανία
2-3 Γκολ
1.91
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις