Πληρώνουν οι έδρες και ο Οκόμπο

Προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague. Η Ρώσικη Αρκούδα ψάχνει το restart, ο Ερυθρός τρόπο να σταματήσει τον Οκόμπο και η Μπάρτσελόνα την νίκη. #Blaze

Προγνωστικά Euroleague: Πληρώνουν οι έδρες και ο Οκόμπο

Φτάσαμε Πέμπτη που σημαίνει ότι έχουμε βραδιά Euroleague με σημαντικά παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ούνικς και χρειάζεται μόνο νίκη. Μεγάλο ντέρμπι διεξάγεται στην Μόσχα, ανάμεσα σε Δημήτρη Ιτούδη και Γιάννη Σφαιρόπουλο. Η ομάδα έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, Βιλερμπάν, βρίσκεται στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα. Προγνωστικά Euroleague, με οριακές αναμετρήσεις και ομάδες που καίγονται για την νίκη.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Θα πρέπει να γυρίσουμε πολύ πίσω για να βρούμε πότε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (4-4) έκανε πέντε συνεχόμενες ήττες. Οι τρεις από αυτές στην Euroleague απέναντι σε Βιλερμπάν, Μονακό και Φενέρμπαχτσε. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι κόντρα στους Τούρκους, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και δεν προσπέρασε ποτέ ξανά. Το σημερινό παιχνίδι το έχουν σημειώσει όλοι στην ΤΣΣΚΑ θέλοντας να ξεκινήσουν μία αντεπίθεση. Πιθανή η επιστροφή του Γκριγκόνις ενώ περισσότερο χρόνο αναμένεται να πάρει ο Μιλουτίνοφ.

Βίοι αντίθετοι για την Μακάμπι (6-2) που πλέον μετράει 5 συνεχόμενες νίκες. Μαζί με άλλες 4 ομάδες έχει το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ, προερχόμενη από εύκολο διπλό στην Μπασκόνια. Είχε όμως κακή απόδοση στο παιχνίδι κόντρα στην Χαποέλ Χολόν για το πρωτάθλημα Ισραήλ. Ηττήθηκε με 88-82 εμφανίζοντας ξανά αμυντική αδυναμία. Θεωρώ ότι το σημερινό παιχνίδι θα έχει υψηλό σκορ και γρήγορο ρυθμό. Στα  προγνωστικά Euroleague η ΤΣΣΚΑ χρειάζεται πάση θυσία την νίκη και δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα χάσει ξανά.

Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν

Εξαιρετικός ήταν ο Ερυθρός (3-5) κόντρα στον Παναθηναϊκό φθάνοντας σε μία άνετη νίκη. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την δύναμη της έδρας του έχοντας την πιο παραγωγική του βραδιά για φέτος. Για πρώτη φορά φέτος οι Σέρβοι ξεπέρασαν τους 80 πόντους σε αγώνα της Euroleague. Αμυντικά όμως είναι εξαιρετικοί με μία πολύ σκληρή άμυνα. Η Βιλερμπάν (6-2) πρόσθεσε ακόμα μία νίκη στην φανταστική της εκκίνηση, την τρίτη συνεχόμενη. Οι Γάλλοι δείχνουν ότι πέρα του φοβερού και τρομερού Οκόμπο έχουν και άλλες αξιόπιστες επιθετικές λύσεις. Πολύ αθλητική ομάδα η Βιλερμπάν, με πολύ physical game αλλά και απειλή από την περιφέρεια.

Μόλις μία ήττα εκτός έδρας έχει η Βιλερμπάν, απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, χάνοντας με έναν πόντο. Προγνωστικά Euroleague, δίνοντας ελαφρύ προβάδισμα στην Βιλερμπάν για την νίκη. Θα χρειαστεί να πάει ψηλά το σκορ ο Ερυθρός εάν θέλει να κερδίσει. Επιθετικά οι Σέρβοι δυσκολεύονται αρκετά και απέναντι σε μία ομάδα που αλλάζει τα μαρκαρίσματα αμυντικά θα δυσκολευτούν περισσότερο.

Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια

Η Μπαρτσελόνα (6-2) έφθασε κοντά σε μία εκπληκτική ανατροπή αλλά δεν μπόρεσε να την ολοκληρώσει απέναντι στην Αρμάνι. Βρέθηκε να χάνει με 12 στο τέλος της τρίτης περιόδου αλλά ξεκίνησε την τέταρτη με σερί 14-0. Εν τέλει όμως υπέστει την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στην Euroleague. Σήμερα ο μοναδικός στόχος είναι η νίκη και οποιοδήποτε άλλο αποτελέσμα θα δημιουργήσει τριγμούς.

Τρεις συνεχόμενες ήττες πλέον για την Μπασκόνια (3-5) έχοντας αποκαρδιωτική εικόνα. Σε αυτό το διάστημα οι Βάσκοι πετυχαίνουν 64 πόντους και δέχονται 84. Δεν είναι μόνο το επιθετικό πρόβλημα που παραμένει άλυτο αλλά και αμυντικά η εικόνα της ομάδας είναι προβληματική. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα καλείται να βρει λύσεις απέναντι στα πιο ψηλά κορμιά των Καταλανών.

Αυτή την χρονική περίοδο, οι δύο ομάδες έχουν πολύ μεγάλη αγωνιστική διαφορά. Προγνωστικά Euroleague, με ξεκάθαρο φαβορί την Μπαρτσελόνα που δεν αποκλείεται να νικήσει με διψήφια διαφορά. Η Μπασκόνια καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό της εάν θέλει να έχει τύχη στην αποψινή αναμέτρηση. Αμφίβολος ο Χίγκινς, που αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στην πλάτη και θα κριθεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή του.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

 

Combo
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μακάμπι Τελ Αβίβ
1 & ΤΣΣΚΑ Over 78,5
1.90
BET: 20 units
Μονό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν
2 (+1,5)
1.90
BET: 20 units
Combo
22:00
Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια
1 (-6,5) & Μπαρτσελόνα Over 75,5
2.00
BET: 20 units
Δυάδα (3.42)
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν
Βιλερμπάν Over 72,5
1.80
22:00
Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια
1 (-9,5)
1.90
BET: 10 units
Μονό
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μακάμπι Τελ Αβίβ
1/1
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις