Πληρώνει η κόκκινη στο ντέρμπι χωρίς αύριο

Πληρώνει η κόκκινη στο ντέρμπι χωρίς αύριο

Καλημέρα και καλή… βραδιά. Πέρασε η προτεινόμενη δυάδα της κυριακάτικης στήλης, καλοφάγωτα λοιπόν σε όσους ακολούθησαν και διπλασίασαν το ποντάρισμά τους. Αρκετές προτάσεις θα έχουμε σήμερα και για όλα τα γούστα.

Η αρχή θα γίνει με μια μονή επιλογή από την πόλη του Μάντσεστερ. Η Σίτι υποδέχεται την Μπόρνμουθ, με τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από μια εμφατική νίκη με 4-1 κόντρα στη Λέστερ. Καίγονται για βαθμούς, όντας στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά οι «πολίτες» πιθανώς να τους φιλοδωρήσουν με αρκετά τέρματα. Δύο κίτρινες θα ψάξουμε για την Μπόρνμουθ (2,11 έχει μέσο όρο ανά παιχνίδι), καθώς πληρώνει αδρά.

Θα συνεχίσουμε στη Premier League, με το ντέρμπι της ημέρας μεταξύ της Άρσεναλ και της -πρωταθλήτριας- Λίβερπουλ. Τα λάθη στην άμυνα κόστισαν στους «κανονιέρηδες» την ήττα (2-1) από την Τότεναμ, κάτι που τους βρήκε στην 9η θέση της βαθμολογίας. Γκέλα και για τους «reds» που έμειναν στο 1-1 με την Μπέρνλι στο «Άνφιλντ». 78 κίτρινες και πρώτη θέση στη σχετική λίστα για την Άρσεναλ, που εμείς θα της ευχηθούμε να τις… ογδονταρίσει.

Ντέρμπι όμως έχει και η δικιά μας Super League. Οι δύο «δικέφαλοι» θα μονομαχήσουν με φόντο μια θέση στα -προκριματικά- σαλόνια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μόνο νίκη θέλει η ΑΕΚ, ώστε να πιάσει τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση και να τα δώσει όλα στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν -για το πρωτάθλημα- κόντρα στον Ολυμπιακό. Ακόμα και η ισοπαλία δεν θα χαλάσει τους «ασπρόμαυρους», με την προϋπόθεση πως θα δικαιωθούν οριστικά και δεν θα τους αφαιρεθούν βαθμοί από την δικαστική τους διαμάχη, που εκκρεμεί. Περιμένουμε αρκετή ένταση στο παιχνίδι που θα έχει χαρακτήρα τελικού, για τον λόγο αυτό και με βάση τα όσα ειπώθηκαν, θα ψάξουμε τις τρεις κίτρινες για τους φιλοξενούμενους και για τους πιο ρισκαδόρους, τον καταλογισμό κόκκινης κάρτας.

Μονό

20:00 Μάντσεστερ Σίτι – Μπόρνμουθ: Μπόρνμουθ over 1,5 κίτρινες (2.05)

Δυάδα (απόδοσης 2.50)

21:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ over 2,5 κίτρινες (1.56)

22:15 Άρσεναλ – Λίβερπουλ: Άρσεναλ over 1,5 κίτρινες (1.60)

Ρίσκο

21:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Over 0,5 κόκκινες (3.40)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις