Δεν θέλετε να ξέρετε τι μ@λ@κίες γράφουμε…

Δεν θέλετε να ξέρετε τι μ@λ@κίες γράφουμε…

Θα γράψεις κάτι, με ρωτούσαν τα παιδιά του site. Γενέθλια, κλείνουμε ένα μήνα, ε… ας γράψω. Σάμπως κατάλαβα πότε πέρασε αυτός ο μήνας. Διότι, ένα site, έχει πολλή δουλειά (από αυτή που δεν φαίνεται) κι αφού… βγει στον διαδικτυακό «αέρα».

Ένας μήνας koubanezos.gr λοιπόν και ήδη αρκετά έχουν ξεπεράσει τις αρχικές μου προσδοκίες. Το κυριότερο; Ότι δημιουργήθηκε μια ομάδα που έγιναν φίλοι, πρωτίστως, και μετά συνεργάτες. Δεν θέλετε να ξέρετε τι μ@λ@κίες γράφουμε στο κοινό μας τσατ (χεχε).

Περνάμε καλά λοιπόν κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Δεν θα καταπιαστώ με ονόματα, άλλωστε το team δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, ούτε τα sections και η θεματολογία. Από Σεπτέμβρη, να καλογυρίσουμε από τις (όποιες) διακοπές, και πρώτα ο Θεός, θα είμαστε ακόμη πιο δυναμικοί.

Ήδη υπήρξαν και τεχνικές αλλαγές, πήγαμε σε ένα παραπλήσιο lay out, πιο βολικό ενώ και η mobile έκδοση από μέρα σε μέρα θα είναι «πάνω», θα σας βολέψει πολύ καλύτερα. Είπαμε: κάθε αρχή και δύσκολη, το σπίτι χτίστηκε, μπήκαμε μέσα, μένουμε και σταδιακά το φτιάχνουμε.

Επίσης, στο [email protected]koubanezos.gr έχετε στείλει, αρκετοί, βιογραφικά και προτάσεις συνεργασίας. Τα κοιτάμε όλα, ένα προς ένα. Ποιος πρόεδρος δεν θέλει καλές μεταγραφές; Ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του;

Όπως επίσης και τείνουμε ευήκοον ου σε όποιες παρατηρήσεις και ιδέες σας, εσάς των αναγνωστών. ΟΚ, κάθε νέο site είναι μια συνήθεια, θέλει τον χρόνο του. Αλλά είναι πιθανό να προχωρήσουμε και σε καλύτερη κατηγοριοποίηση των στηλών, ώστε να βρίσκετε πιο εύκολα αποδόσεις. Όπως και σε νέες, φρέσκες ιδέες: ήδη τα γκολ ανά λεπτό (Bet Minute), οι σκόρερ και οι κάρτες είναι στις πρώτες θέσεις της αναγνωσιμότητας του site μας – και όχι τυχαία.

Συνεχίζουμε. Πάντα με μεράκι και κέφι – και σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις