Προγνωστικά μπάσκετ με στήριξη στον δικέφαλο του Βορρά

Προγνωστικά μπάσκετ με στήριξη στον δικέφαλο του Βορρά

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ έχει μία εκτός έδρας, Ευρωπαϊκή δοκιμασία και εμείς τον στηρίζουμε με combo κοντά στον διπλασιασμό

 Καλημερίζουμε όλους τους φίλους του σάιτ και της στήλης μας .3/3 ταμεία κλείσαμε την προηγούμενη εβδομάδα και πιστεύουμε να καταλάβατε ότι γίνεται σοβαρή δουλίτσα. Εμείς έχουμε επιλέξει να επενδύουμε σε ένα και μόνο σημείο μιας και η ενασχόληση μας τόσα χρόνια με το στοίχημα έχει δείξει ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να νικήσουμε το θηρίο. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε τη διαφορά και θα ασχοληθούμε με τη σπυριάρα. Τι νομίζατε; Και από προγνωστικά μπάσκετ ξέρουμε και να παίζουμε ξέρουμε! Μικρό ταξιδάκι λοιπόν στην Τσεχία και στο παιχνίδι της Νίμπουργκ με τον ΠΑΟΚ.
  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

Προγνωστικά μπάσκετ: Νίμπουργκ – ΠΑΟΚ

Η Νίμπουργκ είναι το βαρύ όνομα της Τσεχίας στο μπάσκετ και η ομάδα που κάθε χρόνο δηλώνει “παρών” στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα πάει με φουλ τα γκάζια καθώς αγνοεί την ήττα στις πρώτες δώδεκα αγωνιστικές της φετινής σαιζόν. Την κατοστάρα την έχουν ψωμοτύρι στις εντός Τσεχίας υποχρεώσεις αλλά και στα ευρωπαϊκά δεν τα πηγαίνουν άσχημα μιας και διαθέτουν παίχτες που σκοράρουν με μεγάλη ευχέρεια με τους Χρούμπαν, Χάρντινγκ και Ρος να παίζουν σε σοβαρό επίπεδο. Στον όμιλο ξεκίνησε με ήττα μέσα στη Γαλατασαράι, αλλά έπειτα κέρδισε Ιγκοκέα και ΠΑΟΚ μέσα στο Παλατάκι με 83-84.

Στην άλλη πλευρά για ακόμα μια φορά η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη για τον ΠΑΟΚ, με τα οικονομικά και όχι μόνο προβλήματα που τον ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια να συνεχίζονται. Πέρα από τη νίκη στο Θεσσαλονικιώτικο ντέρμπι με τον Ηρακλή δεν έχει καταφέρει να πάρει άλλη νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Παρόλα αυτά, οι μπασκετμπολίστες των ασπρόμαυρων παίζουν στο 100% των δυνατοτήτων τους και παλεύουν όλα τα παιχνίδια, γεγονός που εξηγεί το γιατί ηττώνται πολύ δύσκολα.

Περιμένουν πολλά σήμερα όπως και κάθε φορά φυσικά από τους Γκρίφιν, Ντιλέο και Τζόουνς.

Δεν θα είναι εύκολο ματς για τους γηπεδούχους, όπως νομίζουν πολλοί. Ο ΠΑΟΚ πουλάει ακριβά το τομάρι του και έχει το κίνητρο για να πάρει αποτέλεσμα. Συγχρόνως και οι δύο ομάδες έχουν καλούς σουτέρ και για αυτό περιμένουμε αρκετούς πόντους στο παιχνίδι.

Είτε μπάλα είτε σπυριάρα είτε γκολφ, τι άλλο; Match combo και στο μπάσκετ παρακαλώ. Κρατάμε το διπλό με χάντικαπ σε συνδυασμό με πόντους σε απόδοση 1.93.

Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στο SerresBet
Μονό
19:30
Nίμπουργκ-ΠΑΟΚ
2 (+10,5) & over 155,5 πόντους
1.93
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις