Τέλος τα ψέματα

Τέλος τα ψέματα

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι, ζητώ συγγνώμη για το Σαββατοκύριακο που ήταν πολύ άσχημο καθώς ο ΟΦΗ δεν πάλεψε όσο έπρεπε. Η Ξαμάξ δεν κατάφερε να σκοράρει και η Πάρμα με την Μπολόνια παρουσίασαν ωραίο έργο αλλά μας οδήγησε στο κουβά στο τελευταίο δευτερόλεπτο – όπως είχε γίνει και στον πρώτο γύρο με το ίδιο σκορ.

Επιμένουμε με Ιταλία κι ένα διπλό που περιέργως είναι πολύ ψηλά. Αυτό της Λάτσιο στο Ούντινε. Από το 2014 έχει να χάσει η Λάτσιο ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης. Στα τελευταία 13 παιχνίδια η προϊστορία είναι 11-1-1 υπέρ της Λάτσιο, η οποία πλέον απειλείται ανοιχτά από Αταλάντα και Ίντερ για τη δεύτερη θέση. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες και πρέπει κάποια στιγμή να δείξει ποιος έχει το πάνω χέρι.

Απομένουν έξι αγωνιστικές και δεν έχει άλλα περιθώρια λαθών διότι μετά παίζει με την Γιουβέντους εκτός. Βέβαια έχει ευνοϊκό πρόγραμμα στη συνέχεια αφού θα παίξει με αδιάφορες ομάδες ως επί το πλείστον. Η Ουντινέζε δεν μπορούμε να πούμε πως είναι αδιάφορη καθώς μπορεί να κάνει τρεις σερί ήττες και να κινδυνέψει. Ωστόσο, θα περιμένει τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές για να δει που βρίσκεται. Το πιο πιθανό όμως, είναι να σωθεί άνετα καθώς οι από κάτω της ομάδες δείχνουν αδύναμες. Όπως και να’ χει το διπλό σήμερα στο 1.95 είναι πολύ καλό και θα το αγοράσω.

Πάμε και στο ντέρμπι “δικεφάλων”, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Εννοείται πως δεν μπλέκω με σημείο καθώς το ματς είναι φωτιά. Προτελευταία αγωνιστική και το σκηνικό έχει αλλάξει άρδην. Με την επιστροφή των 7 βαθμών, το διπλό και ταυτόχρονα σπάσιμο του αήττητου του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ είναι πλέον με πλεονέκτημα, αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. Κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ για δύο αποτελέσματα μιας και την τελευταία αγωνιστική παίζει εντός με τον Άρη. Η ΑΕΚ από κει που ήταν καβάλα στ’ άλογο, της ήρθαν όλα ανάποδα. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει αυτό το ματς καθώς την τελευταία αγωνιστική δεν ξέρω κατά πόσο ο Ολυμπιακός θα της… χαριστεί.

Είναι καθαρή τριπλή ο αγώνας αφού προϊστορίες, προπονητές και απουσίες, πάνε περίπατο. Οι ποδοσφαιριστές θα κατέβουν με το μαχαίρι στα δόντια και θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Αυτό μας προδιαθέτει στα λίγα γκολ και τις πολλές κάρτες. Όμως θεωρώ πως άμα μπει ένα γκολ τότε το ματς θα ανοίξει. Όποιος μείνει πίσω στο σκορ, αναγκαστικά θα ανοιχτεί για να ισοφαρίσει με συνέπεια να φάει και δεύτερο ή όντως να φέρει το ματς στα ίσα. Με αυτό το σκεπτικό θα πάω στην αγαπημένη μου επιλογή το 2-3 γκολ. Λόγω κούρασης που σημαίνει και έλλειψη συγκέντρωσης, τα συνολικά γκολ δεν θα είναι παραπάνω. Αυτός που θα σκοράρει πρώτος θα βρει ανοιχτούς χώρους και για δεύτερο.

Μονό

22:45 Ουντινέζε – Λάτσιο: 2 (1.95)

Δυάδα (απόδοσης 3.84)

22:45 Ουντινέζε – Λάτσιο: 2 (1.95)

21:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: 2-3 γκολ (1.97)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις