ATP Στοκχόλμης με επιλογές διπλασιασμού

Τένις προγνωστικά

Τένις προγνωστικά. Ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος στο τελευταίο τουρνουά της χρονιάς πριν το ATP Finals. Γράφει ο Blaze.

Φτάνουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου σιγά σιγά, που θα ολοκληρωθεί με το ATP Finals στο Τορίνο. Το τελευταίο τουρνουά της χρονιάς θα λάβει χώρα στην Στοκχόλμη, όπου δημιουργήθηκε ένα αρκετά δυνατό ταμπλό. Τένις προγνωστικά, σε μία μέρα όπου θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.

Μπούμπλικ – Ρίντερκνεχ

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο αθλητές που στηρίζονται στο πολύ καλό τους σερβίς. Αμφότεροι αποκλείστηκαν νωρίς στο Μάστερς του Παρισιού. Ο Μπούμπλικ ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο από τον Ρουντ. Στον πρώτο γύρο ηττήθηκε ο Ριντερκνεχ από την έκπληξη του τουρνουά, Ούγκο Γκαστόν. Το παιχνίδι θα κριθεί από την αξιοπιστία των δύο από την γραμμή του σερβίς. Θα βρουν αμφότεροι πολλούς άσους, αλλά σημαντικός θα είναι ο τρόπος που θα διαχειριστούν το δεύτερο σερβίς.

Το σετ των αποδόσεων είναι μοιρασμένο, αν και δίνεται μικρό φαβορί ο Ρίντερκνεχ. Σκεφτόμουν για Τένις προγνωστικά την νίκη του Μπούμπλικ, αλλά η απόδοση του είναι πάντα ασταθής. Για αυτό θα απέχω από σημείο νικητή και θα οδηγηθώ στο όβερ των συνολικών γκέιμ. Δεν αποκλείεται ο αγώνας να κριθεί στα τρία σετ και με αυτό τον τρόπο να καλυφθεί το χάντικαπ των γκείμ.

Μαρτίνεθ – Ρουουσουβουόρι

Δύο νεαροί αθλητές θα μονομαχήσουν για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Και οι δύο βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση, στοχεύοντας σε ένα καλό τουρνουά στο τέλος της χρονιάς. Ο Ισπανός Μαρτίνεθ, αποχαιρέτησε πολύ γρήγορα το Μάστερς στο Παρίσι καθώς ηττήθηκε στον πρώτο γύρο. Αυτή ήταν και η τρίτη συνεχόμενη ήττα του στο τουρ, χωρίς μάλιστα να κερδίσει ούτε σετ. Ο Φινλανδός Ρουουσουβουόρι δεν ταξίδεψε στην Γαλλική πρωτεύουσα καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Αυστραλιανό Όπεν, αλλά από τότε πολλά έχουν αλλάξει. Ξεκάθαρο φαβορί δεν υπάρχει, παρότι στις αποδόσεις ο Φινλανδός έχει αυτό τον τίτλο. Η αλήθεια είναι ότι ο Μαρτίνεθ βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος τον τελευταίο μήνα. Αυτό θα με οδηγήσει στο να στηρίξω τον Φινλανδό στην νίκη για Τένις προγνωστικά. Μάλιστα, θα ρισκάρω με την νίκη στα δύο σετ, που δίνεται σε τιμές διπλασιασμού.

Μάρει – Ντουράσεβιτς

Σε ακόμα ένα τουρνουά θα συμμετάσχει ο Άντι Μάρει. Στόχος του Βρετανού να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της επόμενης χρονιάς προκειμένου να επανέλθει στις νίκες. Αποκλείστηκε με σκληρό τρόπο στο Παρίσι από τον Κέπφερ, καθώς έχασε 7 (!!) match points. Θα θελήσει να ξεκινήσει νικηφόρα στο τουρνουά, κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν τρομάζει. Βέβαια εάν νομίσει πως θα έχει εύκολο έργο θα την πατήσει. Ο Νορβηγός Βίκτορ Ντουράσοβιτς, νούμερο 351 στην παγκόσμια κατάταξη, προέρχεται από τα προκριματικά. Πέτυχε δύο νίκες απέναντι σε αθλητές που έχουν υψηλότερη κατάταξη από εκείνον.

Το σετ των αποδόσεων δεν προσφέρεται για πολλές επιλογές. Για αυτό θα ασχοληθώ με ένα ειδικό και ριψοκίνδυνο σημείο. Πιο συγκεκριμένα, Τένις προγνωστικά με ποντάρισμα στο πρώτο σετ και στο ακριβές σκορ μετά από τα πρώτα τέσσερα γκέιμ. Θα ποντάρω στην ισοπαλία (2-2) πιστεύοντας πως ο Ντουράσοβιτς, έχοντας την στήριξη του κόσμου, θα αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του. Καλή επιτυχία σε ότι και αν ποντάρετε και καλά κέρδη.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
15:00
Μπούμπλικ - Ρίντερκνεχ
Over 23,5
2.00
BET: 20 units
Ακριβές Σκορ
16:20
Μαρτίνεθ - Ρουουσουβουόρι
0-2
2.00
BET: 20 units
Ειδικό
19:00
Μάρει - Ντουράσοβιτς
2-2 , 1ο σετ σκορ μετά από 4 γκέιμ
2.37
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις