Με τους καλύτερους νέους παίκτες του τένις στο Μιλάνο!

Με τους καλύτερους νέους παίκτες του τένις στο Μιλάνο!

Ανάλυση του τουρνουά Next Gen ATP Finals και πρόταση 2 μακροχρόνιων επιλογών!

Καλημέρα σε όλους και όλες, το τελευταίο Masters της χρονιάς στο Παρίσι συνέχισε στα χνάρια του Indian Wells καθώς είχε πολλές εκπλήξεις καθιστώντας το αρκετά δύσκολο σε προβλέψεις στα προγνωστικά τένις. Στο τέλος βέβαια το κατάκτησε το νο1 του κόσμου (και σίγουρο νο1 και για την φετινή χρονιά) Νόβακ Τζόκοβιτς αλλά στην πορεία μεγάλα ονόματα όπως ο Ρούμπλεφ, ο Τσιτσιπάς (έστω και με απόσυρση λόγω τραυματισμού), ο Αλιασίμ, ο Σίνερ αλλά και άλλοι αποκλείστηκαν σχετικά πρόωρα από την συνέχεια του τουρνουά. Έως τα προημιτελικά τα φαβορί είχαν επιβεβαιώσει τον φαβοριτισμό τους μόλις στο ~60% των αγώνων ενώ στο υπόλοιπο ~40% είχαν βγει απρόσμενα νικητές τα αουτσάιντερ!

Λόγω και αυτής της κατάστασης ήταν δύσκολο να γράψουμε άρθρο με επιλογές στα προγνωστικά τένις και αρκεστήκαμε αυτήν την εβδομάδα σε προτάσεις από τα κανάλια του koubanezos στο Telegram (Pre game & Live).

Φτάνουμε λοιπόν σιγά – σιγά προς το τέλος της χρονιάς μιας και ουσιαστικά στο υψηλότερο επίπεδο του αντρικού τένις έχουμε αυτή την εβδομάδα ένα τουρνουά της ATP250 στην Στοκχόλμη και τα Next Gen ATP Finals με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο κάτω των 21 ετών. Την ερχόμενη εβδομάδα η σεζόν ολοκληρώνεται με τα ATP Finals των 8 καλύτερων παικτών στον κόσμο που θα διεξαχθούν στο Τορίνο από 14 έως 21 Νοεμβρίου.

Στο τουρνουά της Στοκχόλμης θα αφήσουμε τους αγώνες του 1ου γύρου ώστε να δούμε με πιο καθαρή ματιά τους παίκτες που παίζουν με κίνητρο στο τελευταίο τουρνουά της σεζόν και θα προτείνουμε στα προγνωστικά τένις 2  ενδιαφέρουσες (μακροχρόνιες) επιλογές από το τουρνουά των Next Gen που ξεκινάει την Τρίτη.

Το τουρνουά αυτό το οποίο διεξάγεται με ειδικούς κανόνες (Σετ έως 4 games με τάι μπρέικ στο 3-3 και νικητή αγώνα στα 5 σετ) έχει δύο ομίλους των 4 παικτών. Από αυτούς τους ομίλους οι 2 καλύτεροι θα αναμετρηθούν μεταξύ τους (1ος Α Ομίλου εναντίον 2ου Β ομίλου και το αντίστοιχο για το Β όμιλο) και οι νικητές των ημιτελικών θα βρεθούν στον τελικό ενός τουρνουά που στο κοντινό παρελθόν το έχουν κερδίσει τωρινοί παίκτες του τοπ10 όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς ή ο Γιανίκ Σίνερ.

Στο Α όμιλο λοιπόν δεσπόζει ο τρομερός Ισπανός Κάρλος Αλκαράζ Γκάρφια ο οποίος μετά και την απόσυρση από το τουρνουά των Σίνερ, Αλιασίμ αλλά και Μπρουκσμπι είναι το μεγάλο φαβορί για να το κατακτήσει. Αντίπαλοι του στον όμιλο θα είναι Νορβηγός Ρούνε, ο Αμερικανός Νακασίμα και ο Αργεντίνος Τσερούντολο οι οποίοι είναι ταλαντούχοι αλλά όχι του επιπέδου που έχει δείξει ο Αλκαράζ ακόμα και απέναντι σε παίκτες του τοπ10. 1η μας επιλογή λοιπόν στα προγνωστικά τένις είναι να κερδίσει ο Αλκαράζ τον Α όμιλο στην τιμή του 2,15.

Στον Β όμιλο έχουμε τον Αμερικανό Κόρντα, τον Ιταλό Μουσέτι, τον Γάλλο Γκαστόν και τον Αργεντίνο Μπαέζ. Εδώ η επιλογή μας θα είναι με μεγαλύτερο ρίσκο αλλά με σωστό συλλογισμό από πίσω καθώς θα επιλέξουμε να στηρίξουμε για νικητή του ομίλου τον Γάλλο Γκαστόν που έρχεται από εξαιρετική πορεία στο Masters Του Παρισιού! Αυτό σε συνδυασμό με την κακή φόρμα που δείχνει να βρίσκεται ο Μουσέτι πρωτίστως και δευτερευόντως ο Κόρντα με οδηγεί στο να τον επιλέξω με το σχετικό ρίσκο στο πολύ καλό 4,50!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μακροχρόνιο τουρνουά Next Gen ATP Finals
Νικητής Α Ομίλου
Αλκαράζ Γκάρφια
2.15
BET: 20 units
Μακροχρόνιο ρίσκου Next Gen ATP Finals
Νικητής Β Ομίλου
Γκαστόν
4.50
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις