Τριπλό χτύπημα στο νησί

Προγνωστικά: Τριπλό χτύπημα στο νησί #Roume

Ανέλυσε το κουπόνι και έδωσε τα προγνωστικά του για τρεις αγώνες της Premier League στο koubanezos.gr ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Παίκτες μου (ή παίκτριες, το στοίχημα είναι για όλους), είμαστε σε καλό φεγγάρι. Ακόμα ένα 2/2 τη προηγούμενη εβδομάδα, με την Λιντς να κερδίζει στην Νόριτς, ενώ τα γκολ έβρεξαν στο Μπέρμιγχαμ και στο Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ. Καλά όλα αυτά, αλλά ωραίο θα ήταν να συνεχίσουμε σε αυτό τον πολύ καλό δρόμο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε με τα σημερινά προγνωστικά, στα οποία θα επικεντρωθούμε στους αγώνες της Premier League.

Σκοράρουν ακατάπαυστα, αμύνονται σαν τσικό

Ξεκίνημα στο ιστορικό «Έλαντ Ρόουντ», όπου η Λιντς Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Λέστερ Σίτι. Οι οικοδεσπότες έχουν αρχίσει την χρονιά υποφέροντας από το «σύνδρομο της δεύτερης χρονιάς», που σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι τους έχει πάρει χαμπάρι όλη η λίγκα και κατεβαίνουν πιο προετοιμασμένοι απέναντί τους. Βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας μια μέτρια επιθετική απόδοση και ταυτόχρονα τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Πάνω σε αυτά τα στοιχεία έρχεται και κολλάει τέλεια η Λέστερ, η οποία έχει δεχθεί ακριβώς τα ίδια γκολ, έχοντας βάλει όμως τέσσερα παραπάνω.

Εκτίμηση: Τα προγνωστικά μιλάνε για ελαφρύ προβάδισμα της Λέστερ αλλά – αν και συμφωνώ – δεν θα το ρισκάρω. Αντιθέτως, θα στηρίξω το γεγονός ότι αμυντικά και οι δύο είναι πολύ προβληματικές αλλά ικανές μπροστά και θα ποντάρω στο αμφίσκορο με το over 2,5. 1.95 το βρήκα εγώ, αλλά όσο περνάει η ώρα πέφτει.

Ζαριά στο μομέντουμ του Βόρειου Λονδίνου

Πάμε τώρα για μια ωραία δυαδούλα. Το πρώτο μισό είναι στο Μέρσισαϊντ, όπου η Έβερτον υποδέχεται την Τότεναμ. Στον υπότιτλο γράφω για μομέντουμ αλλά η αλήθεια είναι πως για τους «σπερς» αυτό είναι… αρνητικό. Παρόλα αυτά, η άφιξη του Κόντε και το νικηφόρο ντεμπούτο έχουν φέρει μια θετική αύρα στο «Hotspur Way». Για τον αγαπημένο Ράφα, όμως, η ιστορία είναι λίγο διαφορετική στα «ζαχαρωτά». Ήττα στο τελευταίο παιχνίδι με την Γούλβς και συνέχεια στη προβληματική εικόνα από το ξεκίνημα.

Εκτίμηση: Το να στηρίξω το διπλό στο 2.35 μου φαίνεται λίγο ρίσκο, το οποίο όμως πιστεύω, κυρίως λόγω και των τραυματιών της ‘Εβερτον. Προς τα εκεί θα πάω, με κάλυψη όμως, βρίσκοντας το διπλό draw no bet στο 1.65.

Συμπληρώνουμε τη δυάδα με τον αγώνα του «Έμιρεϊτς», με την Άρσεναλ να καλωσορίζει την Γουότφορντ. Οι γηπεδούχοι άφησαν πίσω τους το τραγικό ξεκίνημα με 3 ήττες σε 3 ματς και με νίκη σήμερα πιάνουν την Γούεστ Χαμ στην τέταρτη θέση (τα «σφυριά» υποδέχονται τη Λίβερπουλ). Η εικόνα είναι σαφώς βελτιωμένη, με την εμφάνιση στην έδρα της Λέστερ τη προηγούμενη εβδομάδα (νίκη με 0-2) να το αποδεικνύει. Η Γούοτφορντ, από την άλλη, δεν σόκαρε κανένα όταν άλλαξε, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, ξανά προπονητή, φέρνοντας τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Δύο ήττες από Λίβερπουλ και Σαουθάμπτον και μία νίκη με την Έβερτον μετά, η εικόνα είναι ακριβώς η ίδια με πριν. Μια οκ ομάδα, με ελπίδες παραμονής, που όμως αμυντικά έχει θέματα.

Εκτίμηση: Το δυνατό σημείο της Άρσεναλ είναι η επίθεση και, με τον κόσμο στο πλάι της, πιστεύω ότι την έυκολη νίκη που δίνουν τα προγνωστικά θα την βρει. Χαμηλή η απόδοση – για αυτό μπαίνει σε δυάδα άλλωστε – με τον άσο να είναι στο 1.40. Μαζί με την επιλογή στο «Γκούντισον Παρκ», η δυάδα πάει στο 2.31.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

 

Combo
16:00
Λιντς - Λέστερ
Goal/goal & over 2,5
1.95
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.31
16:00
Έβερτον - Τότεναμ
2 dnb
1.65
16:00
Άρσεναλ - Γουότφορντ
1
1.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις