Serie A με φάουλ, κάρτες, γκολ και combo

Η ωραία και η αναγεννημένη

Η αγωνιστική στην Serie A συνεχίζεται και σήμερα στο μενού έχει τρεις αγώνες. Κάρτες, φάουλ, γκολ και ισοπαλία από τον LaBandiera.

Serie A

Τελευταία αγωνιστική ημέρα στην Serie A, πριν την διακοπή. Οι επόμενες ημέρες θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τους συλλόγους, ώστε να καλύψουν τα κενά τους και να διορθώσουν όσο γίνεται την κατάσταση. Με τρεις αγώνες θα ασχοληθούμε στην σημερινή στήλη και περισσότερο θα βασιστούμε στα στατιστικά, όσον αφορά τα προγνωστικά.

Βενέτσια – Ρόμα

Serie A με φάουλ, κάρτες, γκολ και comboΣτο πρώτο παιχνίδι της ημέρας θα ασχοληθούμε περισσότερο με τον τρόπο παιχνιδιού της Βενέτσια. Όπως φαίνεται, η ομάδα του Ζανέτι, προτιμά να κάνει συνεχώς φάουλ και να κόβει τον ρυθμό των αντιπάλων. Επιπλέον, είναι σύνηθες στους τελευταίους αγώνες της να έχει περισσότερες κάρτες από τον αντίπαλο. Τα 15 φάουλ που κάνει μέσο όρο, ανά παιχνίδι, μόνο αδιάφορους δεν μας αφήνουν.

Serie A με φάουλ, κάρτες, γκολ και comboΗ Ρόμα εκτιμώ πως θα έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και θα κάνει αρκετά περισσότερες επιθέσεις, με αποτέλεσμα η Βενέτσια να κάνει συνεχώς φάουλ.

Ουντινέζε – Σασουόλο

Serie A με φάουλ, κάρτες, γκολ και combo Η Ουντινέζε βρίσκεται σε κρίση. Οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη είναι ένα αρκετά αρνητικό ρεκόρ. Τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, όλες με αμφίτερμα. Συνεχίζω τα στατιστικά και βλέπω πέντε συνεχόμενα 2-3 γκολ στους αγώνες της. Πιο συγκεκριμένα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σημειώθηκαν ακριβώς δύο γκολ. Πάμε όμως και στο αγωνιστικό κομμάτι. Κόντρα σε ομάδες ίδιου επιπέδου παίρνει περισσότερο χώρο στο γήπεδο και συνήθως έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Απέναντι στην Σασουόλο θα βρει χώρους επιθετικά και αν τροφοδοτήσει σωστά τους επιθετικούς περιμένω γκολ.

Serie A με φάουλ, κάρτες, γκολ και combo Η Σασουόλο έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ αρνητικών εμφανίσεων στο πρωτάθλημα και έχει επανέλθει. Βέβαια παραμένει ομάδα χωρίς σταθερή απόδοση και αυτό ίσως της κοστίσει. Περιμένω να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και να βγει πολλές φορές μπροστά από την αντίπαλη εστία. Μόνιμη πηγή κινδύνου όλοι οι επιθετικοί της και κυρίως ο Μπεράρντι. Αμυντικά αν πιέσει ψηλά θα έχει πρόβλημα στις αντεπιθέσεις.

Σαμπντόρια – Μπολόνια

Serie A με φάουλ, κάρτες, γκολ και comboΗ Σαμπντόρια έχει μεγάλα αμυντικά προβλήματα. 20 γκολ παθητικό στα επτά τελευταία παιχνίδια. Δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και θα κάνουν τα πάντα για να μην τριτώσει το κακό. Περιμένω να ψάξει το επιθετικό δίδυμο με γρήγορες σέντρες. Ο Καπούτο πιθανότατα θα το πάρει πάνω του, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ομάδα να τον στηρίξει. Η αργή ανάπτυξη παιχνιδιού που προτιμά δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να χτυπάει στην αντεπίθεση. Αμυντικά βέβαια δεν έχει επιτυχία αυτό, αλλά πιστεύω πως η Μπολόνια θα ζοριστεί.

Serie A με φάουλ, κάρτες, γκολ και comboΗ Μπολόνια έχει καλή εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα. Το μεγάλο της πρόβλημα είναι οι εκτός έδρας αγώνες, καθώς δεν έχει ακόμη νίκη εκτός. Ειδικότερα στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια έχει δεχθεί 14 γκολ. Ο Αρναούτοβιτς επιθετικά εμένα δεν με πείθει, όμως με έχει εκπλήξει θετικά ο Μπάροου. Όπως και να ‘χει ένα γκολ θα το βρει, όμως για νίκη το βλέπω χλωμό.

Νάπολι – Ελλάς Βερόνα

Serie A με φάουλ, κάρτες, γκολ και combo Η Νάπολι είναι στην κορυφή και δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για τον τίτλο. Αποτελεί φόβητρο επιθετικά, ενώ αμυντικά δείχνει απροσπέλαστη. Εντός έδρας έχει το απόλυτο και με άνετες νίκες. Ο Οσίμεν θα είναι στην ενδεκάδα και μαζί με τον Ινσίνιε θα αποτελέσουν μόνιμη πηγή κινδύνου.

Serie A με φάουλ, κάρτες, γκολ και comboΗ Ελλάς Βερόνα είναι μία από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Ειδικότερα η επίθεση της αποτελεί έκπληξη, μιας και έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Τρομερές εμφανίσεις από τον Σιμεόνε, με οκτώ γκολ σε έξι αγώνες. Αμυντικά βέβαια έχει μεγάλα κενά και αν συνεχίσει έτσι δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι παραπάνω από μία θέση στην μέση της βαθμολογίας.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Κάρτες
13:30
Βενέτσια - Ρόμα
Περισσότερες κάρτες: Βενέτσια
1.90
BET: 10 units
Φάουλ
13:30
Βενέτσια - Ρόμα
Βενέτσια: Over 13,5 φάουλ
1.95
BET: 10 units
Μονό
16:00
Ουντινέζε - Σασουόλο
Χ
3.60
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 3.65
16:00
Σαμπντόρια - Μπολόνια
1Χ & over 1,5
1.82
16:00
Ουντινέζε - Σασουόλο
2-3 γκολ
2.00
BET: 5 units
Μονό
19:00
Νάπολι - Ελλάς Βερόνα
Goal/goal & over 2.5
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις