Ταμείο α λα…γαλλικά! Πολλά τα κόρνερ για Ρεν και Λιόν

Ταμείο α λα…γαλλικά! Πολλά τα κόρνερ για Ρεν και Λιόν

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Βρετάνη, για τη σπουδαία μονομαχία της Ρεν με τη Λιόν που κλείνει το πρόγραμμα της αγωνιστικής.

Ζωντανή στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο παρέμεινε η Ρεν, με τον βαθμό που απέσπασε στο τελευταίο της παιχνίδι στην έδρα της Τρουά. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα από τη Βρετάνη, διάγει περίοδο μεγάλης φόρμας παραμένοντας αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια (3-2-0), έχοντας πετύχει σε αυτά τόσο την εμφατική νίκη με 6-0 κόντρα στην Κλερμόν όσο και το 2-0 επί της πανίσχυρης Παρί. Από τη στιγμή που αφυπνίστηκε και έπειτα, δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Μεσοβδόμαδα σημείωσε μια ακόμη νίκη επί της Μούρα για το θεσμό του Europa Conference League σε ένα ματς όπου κυριάρχησε. Χωρίς σημαντικά προβλήματα θα παραταχθεί απέναντι στη Λιόν.

Μόλις δύο ήττες για τους «λιονέ» στα 14 τελευταία επίσημα παιχνίδια, έχουν απολογισμό 2-2-1 στα πέντε πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος και ισοβαθμούν στην πέμπτη θέση με την Ρεν έχοντας 19 πόντους. Την Πέμπτη επιβλήθηκαν εύκολα με 3-0 της Σπάρτα Πράγας για τη διοργάνωση του Europa League, παρουσιάζοντας ένα παραγωγικό στιλ ποδοσφαίρου με έμφαση στην επιθετική φιλοσοφία. Χωρίς φρέσκα προβλήματα θα αγωνιστεί στο ντέρμπι.

Παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι ελκυστικά για το θεατή, πολύ περισσότερο φέτος που βρίσκονται σε εκρηκτική κατάσταση αμφότερες και το βαθμολογικό κίνητρο είναι υψηλό. Δεν περιμένω «σβηστό» παιχνίδι στο «Ροαζόν Πάρκ» αλλά ένα ματς ροντέο που θα αποζημιώσει τους θεατές και με το παραπάνω μάλιστα. Εκτιμώ ότι θα έχουμε πληθώρα επικίνδυνων φάσεων μπροστά από τις δύο εστίες και τα στατιστικά λειτουργούν ενισχυτικά. 12,2 είναι ο αριθμός των συνολικών κόρνερ που βγαίνουν στους φετινούς αγώνες πρωταθλήματος της Ρεν, με την ίδια να κερδίζει 6,7 και να παραχωρεί 5,5 κατά μέσο όρο! 10,2 τα συνολικά κόρνερ που προκύπτουν στα φετινά ματς πρωταθλήματος για τη Λιόν, με 4,9 υπέρ και 5,3 κατά.

Ακόμη και στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια αυτή την εβδομάδα έδειξαν αυξημένη τάση με τη Ρεν να καταγράφει 11-6 απέναντι στη Μούρα και τη Λυών 7-3 με αντίπαλο τη Σπάρτα Πράγας. Η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες είχε συνολικό αριθμό 10 κόρνερ. Θα κινηθούμε συντηρητικά επιλέγοντας το over 10 ασιατικό, με επιστροφή χρημάτων στο ακέραιο σε περίπτωση που προκύψουν 10 κόρνερ ακριβώς.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:45
Ρεν - Λιόν
Over 10 κόρνερ
1.88
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις