Στις λεπτομέρειες η Ίντερ

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Ντέρμπι στο Μιλάνο, με τη Μίλαν να έχει συσσωρευμένη κούραση και την Ίντερ να θέλει να μείνει στο παιχνίδι του τίτλου.

Καλησπέρα σε όλους. Δεν έχω να πω πολλά, οπότε μπαίνω απευθείας στο ψητό και στα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Derby della Madonnina

Μεγάλο παιχνίδι γίνεται στην Ιταλία ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ. Οι αήττητοι, με ρεκόρ 10-1-0, γηπεδούχοι, υποδέχονται τους «νερατζούρι», σε ένα παιχνίδι που είναι ναι μεν είναι ντέρμπι αλλά η πλάστιγγα βλέπω να τείνει προς τα δεξιά. Και εξηγούμαι.

Πρώτον, η Ίντερ βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή, όπου συγκατοικούν Μίλαν και Νάπολι και απαγορεύεται να χάσει κι άλλο έδαφος. Δεύτερον, οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα πολύ κουραστικό και «βαρύ» σε ένταση πρόγραμμα όπου σε συνδυασμό με τις απουσίες των Τεό Ερνάντεζ, του βασικού πορτιέρο Μενιάν και του Ρέμπιτς, μετατρέπουν σε ακόμη πιο δύσκολο γι’ αυτούς, τον κυριακάτικο αγώνα. Επίσης, η Ίντερ ακόμη δεν έχει κάνει νίκη με μεγάλο αντίπαλο φέτος. Μην ξεχνάμε πως στο περασμένο derby d’ Italia, αν και κρατούσε την νίκη για 89 λεπτά, ο Ντιμπάλα της πήρε «την μπουκιά από το στόμα», αφού ισοφάρισε με πέναλτι. Ο Σιμόνε Ιντσάγκι δεν νομίζω να άφησε να μην γίνει μάθημα το πάθημα.

Συνοψίζοντας, η Ίντερ θέλει διακαώς την νίκη για να παραμείνει στην κούρσα του τίτλου. Η Μίλαν δεν θα απογοητευτεί και από την ισοπαλία. Σπουδαίο ματς και η κούραση της Μίλαν θα φαίνεται όσο θα προχωράει το παιχνίδι. Η Ίντερ ξέρει να εκμεταλλεύεται όσο κανείς άλλος αμυντικά κενά που θα δημιουργηθούν και γι’ αυτό θα την στηρίξω.

Στήριξη στην έδρα

Πάμε στη Γαλλία και στο παιχνίδι της Σεντ Ετιέν με την Κλερμόν. Οι γηπεδούχοι φέτος δεν είναι στα καλά τους και με την μέχρι τώρα εικόνα τους είναι ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό. Όχι ότι οι φιλοξενούμενοι «σκίζουν» αλλά συγκριτικά είναι αγωνιστικά ένα «κλικ» πιο πάνω. Βέβαια, η Σεντ Ετιέν, μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Γαλλίας, για να παραμείνει στην κατηγορία τέτοια παιχνίδια όπως αυτό, οφείλει να τα κερδίζει. Καλύτερη δεν είναι της Κλερμόν αλλά έχει την έδρα που μπορεί να την «σπρώξει». Άσος λοιπόν στο «Ζοφρουά Γκισάρ».

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
16:00
Σεντ Ετιέν - Κλερμόν
1
2.32
BET: 5 units
Μονό
21:45
Μίλαν - Ίντερ
2
2.17
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις