ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Γκολ στη Γαλλία, «μάχη» στο Μεξικό

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Γκολ στη Γαλλία, «μάχη» στο Μεξικό

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Γκολ στη Γαλλία, «μάχη» στο Μεξικό

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος. Από γκολ μέχρι σκόρερ στη Ligue 1. Μεγάλη «μάχη» αναμένεται στο Γκραν Πρι του Μεξικού

Προγνωστικά Ligue 1: Ντέρμπι μίσους στη Βρετάνη

Πλούσιο το κυριακάτικο κουπόνι της Ligue 1 με ντέρμπι Βρετάνης (Λοριάν – Μπρεστ), «τελικό» για τη Σεντ Ετιέν που υποδέχεται την Κλερμόν αλλά και Ρεν – Λιόν. Δεν σταματάμε εκεί βέβαια αφού έχουμε και Formula 1. Επιλογές για όλα τα γούστα λοιπόν στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Για πάμε…

Τοπικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα έχουμε σήμερα στη Βρετάνη ανάμεσα σε Λοριάν και Μπρεστ. Έχασε την φόρα που είχε στο ξεκίνημα η γηπεδούχος (3-3-1), καθώς πλέον αγνοεί την νίκη στα πέντε τελευταία (0-3-2). Διατηρεί ωστόσο το αήττητο εντός έδρας (3-2-0). Σε αδυναμία εξελίσσεται η άλλοτε συμπαγής άμυνά της (9 γκολ παθητικό στα τρία πιο πρόσφατα με Μαρσέιγ, Μπορντό και Στρασβούργο) ενώ επιθετικά της κοστίζει το ντεφορμάρισμα του φορ Μοφί (έχει να σκοράρει από τις 10 Σεπτέμβρη και το 2-1 επί της Λιλ).

Σε αντίθετη τροχιά η Μπρεστ, η οποία πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη (απέναντι στη Μονακό μάλιστα) και «έχτισε» ψυχολογία. Για άλλη μια φορά φέτος η επίθεσή της ήταν αποτελεσματική και συνεπής (έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά), ωστόσο αυτό που έκανε την διαφορά και της χάρισε το τρίποντο ήταν καλή αμυντική λειτουργία (πρώτο φετινό με μηδέν παθητικό, κράτησε τη Μονακό στις πέντε τελικές).

Εντυπωσιακή παράδοση διατηρεί η Λοριάν απέναντι στη Μπρεστ, καθώς έχει επικρατήσει στα 9 από τα 10 ματς από το ’04 έως σήμερα (9-1-0).

Έδρα «φωτογραφίζει» και ο διαιτητής Ρομέν Λισόργκ, ο οποίος μετρά 5 άσσους στα 6 φετινά παιχνίδια του.

Μπορεί παράδοση και διαιτητής να «δείχνουν» Λοριάν αλλά η νίκη που πέτυχε η Μπρεστ μπορεί να αποδειχθεί αυτό ακριβώς που χρειαζόταν η ομάδα του Μισέλ ντερ Ζακαριάν για να «απελευθερωθεί». Ντέρμπι είναι, για «Χ» και προς τα δεξιά το βλέπω…

Άλλη μία ευκαιρία…

Άλλος ένας τελικός για τη Σεντ Ετιέν που υποδέχεται την Κλερμόν. Μοναδική ομάδα πλέον χωρίς νίκη ακόμη στη Ligue 1 οι γηπεδούχοι, αφού κέρδισε και η Μπρεστ. Χάνουν βέβαια εξίσου δύσκολα (τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία), κάτι που μάλλον κρατά προς ώρας τον Κλοντ Πιέλ στον πάγκο των «στεφανουά». Επιβεβλημένη βέβαια η νίκη σήμερα, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, λογικά θα έχουμε εξελίξεις. Πλούσια σε φάσεις και γκολ σχεδόν όλα τα φετινά της Σεντ Ετιέν (7/12 over και 10/12 goal/goal).

Σε ματς με γκολ μπορεί να συνεισφέρει και η Κλερμόν, η οποία έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες (Ναντ, Μαρσέιγ). Ένα τρίποντο στα 10 τελευταία για την ομάδα του Πασκάλ Γκαστιέν (1-4-5) που δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα (μόνο στις τρεις νίκες της δεν δέχθηκε τέρμα, 23 γκολ παθητικό).

Από τα ευκολότερα ματς -θεωρητικά- που θα δώσει φέτος η Σεντ Ετιέν, τελευταία ευκαιρία (λογικά) και για τον Πιέλ. Έχει τα επιθετικά «ατού» η Κλερμόν να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες της Σεντ Ετιέν. Επιλογή μας το Over 2,5.

Κόντρα στην πρώην…

Ματς με ιδιαιτερότητες το Ρεν – Λιόν, με τον νυν τεχνικό των «ρενέ» Μπρούνο Ζενεσιό να τίθεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του (3,5 χρόνια στον πάγκο της Λιόν). Αγωνιστικά ισορροπημένο αναμένεται το ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες με επιθετικές αρετές και ποιοτικές μονάδες από τη μέση και μπροστά (Λαμπόρντ, Σουλεμανά, Τεριέ – Πακετά, Εκάμπι, Αουάρ) που σκοράρουν σχεδόν ανελλιπώς. Αμφότερες προέρχονται από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την Πέμπτη, επομένως δεν τίθεται θέμα πλεονεκτήματος όσον αφορά την κόπωση. Τρεις σερί άσους μετρά η Ρεν (με Κλερμόν, Παρί και Στρασβούργο, χωρίς να δεχθεί γκολ). Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία εκτός έδρας για τη Λιόν αν και προηγήθηκε και στα τρία!

Καλή παράδοση διατηρεί η Λιόν στο «Ροαζόν Παρκ» με 10 διπλά και 6 «Χ» σε 20 παιχνίδια από το 2000 έως σήμερα (4-6-10). Τελευταία νίκη της Ρεν το 2-0 στις 2 Φεβρουαρίου του ’14.

Δύσκολο να κρατήσει πάλι το μηδέν στην άμυνα η Ρεν και μάλιστα απέναντι σε μία από τις κορυφαίες (αν όχι την κορυφαία) επίθεση της Ligue 1. Χαμηλά οι αποδόσεις σε over και goal/goal, θα ρισκάρουμε με αμφίτερμα στο ημίχρονο (4/6 εντός της Ρεν και 4/5 εκτός της Λιόν είχαν τουλάχιστον ένα γκολ στο ημίχρονο) ενώ θα πάμε και σε ένα fun bet με combo σκόρερ.

Προγνωστικά Formula 1: Κάποτε στο Μεξικό…

Στην Πόλη του Μεξικού μεταφέρεται η δράση για το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 με μόλις 12 βαθμούς να χωρίζουν Φερστάπεν και Χάμιλτον στη μάχη του πρωταθλήματος οδηγών. Μια πίστα με χαρακτηριστικά (υψόμετρο και σχεδίαση) που θεωρητικά ευνοεί το μονοθέσιο της Red Bull, όπως φάνηκε στα Free Practice 2 και 3. Πλήρης ανατροπή δεδομένων ωστόσο στις κατατακτήριες με τις Mercedes να καλύπτουν τη διαφορά και να κάνουν το 1-2 (1ος Μπότας, 2ος Χάμιλτον).

Δεν θα σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια του Χάμιλτον ο Μπότας, εκτιμώ ότι με το slipstream στην μεγάλη ευθεία εκκίνησης-τερματισμού θα περάσει πρώτος ο Βρετανός ολοκληρώνοντας τουλάχιστον τον πρώτο γύρο στην 1η θέση. Θα ρισκάρουμε και στο να μην καταταχθεί ο Αντόνιο Τζιοβινάτσι (μαζί με Ρικιάρντο και Σάινθ οι μόνοι οδηγοί που δεν έχουν εγκατάλειψη φέτος).

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
16:00
Σεντ Ετιέν - Κλερμόν
Over 2,5
1.93
BET: 20 units
Μονό
16:00
Λοριάν - Μπρεστ
Χ
3.40
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.58
16:00
Σεντ Ετιέν - Κλερμόν
Goal/goal
1.70
21:45
Ρεν - Λιόν
Goal/goal
1.52
BET: 40 units
Formula 1
21:00
Γκραν Πρι Μεξικό
Αντόνιο Τζιοβινάτσι να μην καταταχθεί
5.00
BET: 5 units
Formula 1
21:00
Γκραν Πρι Μεξικό
Πρωτοπόρος στο τέλος του πρώτου γύρου Χάμιλτον
2.87
BET: 5 units
Μονό
21:45
Ρεν - Λιόν
Goal/goal στο 1ο ημίχ.
3.75
BET: 10 units
Fun Bet
21:45
Ρεν - Λιόν
Γκολ Λαμπόρντ & Πακετά
13.00
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις