Ο Βόλος παρασύρει τον Άρη για το 1.82

προγνωστικά

Στην Μαγνησία και στο ματς του Βόλου με τον Άρη πηγαίνει o Bet Minute, όπου έχει δύο προγνωστικά βασισμένα στην συμπεριφορά των γηπεδούχων.

Προγνωστικά: Κυνηγώντας τα ημίχρονα

Δεν ήθελε την Παρασκευή. Το έβαλε η Κάντιθ από νωρίς, ένα κυνηγούσαμε στο β’, ιδανικά μετά το 71’, δεν ήρθε ποτέ για μια Μπιλμπάο που πίεζε αλλά δεν… Στα σημερινά, ωραίο το ματς στην Μαγνησία μεταξύ Βόλου και Άρη, το μόνο που με απασχόλησε στα προγνωστικά του κουπονιού.

Η πιο επιθετική ομάδα της Super League ο Βόλος. Στα παιχνίδια του, έχουν μπει συνολικά 33 γκολ. Ήτοι, 4,13 ανά ματς. Απίστευτο νούμερο για ελληνικό πρωτάθλημα. Κοινώς, όποιος βάλει τα περισσότερα! Περισσότερο ολλανδική νοοτροπία, παρά ελληνική. Ο φιλοξενούμενος Άρης, δεν έχει ασφαλώς αντίστοιχα νούμερα. Πολύ πιο κλειστά τα παιχνίδια του, με εξαίρεση τα δύο τελευταία με Παναιτωλικό, όπου ξεμπούκωσε, και ΑΕΚ, όπου δικαιούταν πολλά περισσότερα απ’ το Χ.

Παραδόξως, για ακόμη μια φορά, οι τιμές των γκολ σε ματς του Βόλου, βρίσκονται ψηλά και δεν μπορώ να τις αφήσω να περάσουν έτσι. Δύο τα bets που κράτησα, σε πάνω-κάτω ίδιες τιμές.

Πρώτον. Ψάχνω γκολ και στα δύο ημίχρονα στο 1.82. Από όποιον να ‘ναι, δεν με απασχολεί. Στατιστικό που επιβεβαιώνεται στα τρία απ’ τα τέσσερα εντός του Βόλου και στα δύο απ’ τέσσερα εκτός του Άρη, αλλά είπαμε. Πιο συντηρητική η προσέγγιση του, όμως εδώ θα παρασυρθεί απ’ τον γηπεδούχο.

Δεύτερον. Γκολ του Βόλου στο δεύτερο ημίχρονο 1.90. Το έψαξα, όπως ίσως θυμάστε και στην Νεάπολη με τον Ιωνικό, όπου με δικαίωσε και συνεχίζω να το τιμώ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
17:15
Βόλος - Άρης
Γκολ και στα δύο ημίχ.
1.82
BET: 15 units
Μονό
17:15
Βόλος - Άρης
Βόλος να σκοράρει στο 2ο ημίχ.
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις