
Πολύ καλή η προηγούμενη εβδομάδα. Ξεκίνησε και τελείωσε πολύ καλά, μόνο το Σάββατο κουβαδιαστήκαμε. Ρεπουδάρα τη Δευτέρα και come back σήμερα Τρίτη. Ένα ποντάρισμα σε δυάδα σήμερα, σε παρόμοια παιχνίδια, σε διαφορετικές χώρες, αλλά ίδιες επιλογές. Πάμε στα σημερινά.
Ξεκίνημα από την Αγγλία μας, όπου η Τσέλσι θα υποδεχθεί την ήδη υποβιβασμένη Νόριτς. Ο πιο εύκολος και βατός αντίπαλος για τους Λονδρέζους, οι οποίοι θέλουν ένα ήσυχο απόγευμα και μια εύκολη νίκη, μετά τη σφαλιάρα από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Γκολ θα έχει το παιχνίδι, επιλογή να σκοράρουν οι γηπεδούχοι και στα δύο ημιχρόνια στο 1.53.
Παρόμοιο το σκηνικό και στην Ιταλία, όπου η Αταλάντα υποδέχεται την Μπρέσια. Από τη φύση της επιθετική ομάδα αυτή του Γκασπερίνι, αντιμετωπίζει μια εύκολη αντίπαλο και έχει πολύ καλή ψυχολογία, μετά την παρ’ ολίγον νίκη στο Τορίνο επί της Γιουβέντους. Και εδώ θα δούμε γκολ. Και εδώ θα πάρουμε ίδια επιλογή. Να σκοράρουν οι γηπεδούχοι και στα δύο ημίχρονα στο 1.50.
Δυάδα (απόδοσης 2.30)
22:15 Τσέλσι – Νόριτς: Γκολ Τσέλσι και στα δύο ημίχ. (1.53)
22:45 Αταλάντα – Μπρέσια: Γκολ Αταλάντα και στα δύο ημίχ. (1.50)
Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;
Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook
Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube
Follow το Koubanezos.gr στο Twitter
Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram
Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook