Κυριακάτικα over και… πελατειακές σχέσεις

Κυριακάτικα over και... πελατειακές σχέσεις

Πληθώρα επιλογών στην στήλη του Talisman, με προγνωστικά σε τριάδα αγώνων με πολλά γκολ αλλά και... πελατειακών σχέσεων!

Κυριακή με γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα, λίγο πριν τη διακοπή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με αρκετά ματς από όλη την Ευρώπη θα ασχοληθούμε σήμερα, για αυτό μην χάνουμε χρόνο, πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά:

Ligue1: Πελατειακές σχέσεις στη Νίκαια

Στην Γαλλία, η αήττητη εντός έδρας Νις θα φιλοξενήσει την… πελάτισσα Μονπελιέ. Και λέω πελάτισσα, γιατί οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις 4 νίκες στη Νίκαια, σε σύνολο 19 αναμετρήσεων, με άλλα 4 ματς να λήγουν ισόπαλα. Πολύ ανώτεροι ποιοτικά οι γηπεδούχοι φέτος, οι οποίοι στηρίζονται αρκετά στην αμυντική τους λειτουργία, έχοντας δεχθεί 9 γκολ σε 12 αγώνες στη Ligue 1. Έχουν μια καλή ευκαιρία για ακόμη ένα τρίποντο εδώ, από την στιγμή που η Μονπελιέ χάνεται μακριά από την έδρα της. Στο 1.60 ο άσος και τον κρατάω για τα προγνωστικά μας ως έχει!

Προγνωστικά: Τριάδα αγώνων με γκολ

Στην Ολλανδία, με ώρα έναρξης τις 17:45, η Φέγενορντ υποδέχεται την Άλκμααρ, τρεις μέρες μετά την νίκη στο Βερολίνο επί της Ουνιόν (2-1) για το Europa Conference League. Δεν θα μακρηγορήσω σε αυτήν την αναμέτρηση. Αμφότερες έχουν 8/10 ματς πρωταθλήματος με over 2,5 γκολ και η απόδοση στο σημερινό βρίσκεται στο 1.65. Θεωρώ πως θα έπρεπε να είναι σε χαμηλότερη απόδοση, για αυτό και θα το επιλέξω!

Στην Αγγλία, η Άρσεναλ μετρά 7 σερί αγώνες πρωταθλήματος χωρίς ήττα (5 νίκες, 2 ισοπαλίες). Υποδέχεται στις 16:00 την Γουότφορντ στο «Έμιρεϊτς», με στόχο μια ακόμα νίκη που θα την φέρει εντός τετράδας. Μπορεί οι «κανονιέρηδες» να έχουν αλλάξει άρδην την εικόνα τους εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά προβληματάκια στην άμυνα υπάρχουν ακόμα. Σίγουρα δεν είναι για 1.40 ο άσος, ωστόσο πιστεύω το ματς θα έχει γκολ, με το over 2,5 να είναι σε τιμές γύρω στο 1.65.

«Ποτέ» στη Νάπολη

Πάμε και στο τρίτο ματς που αναμένω να έχει γκολ! Η πρωτοπόρος και αήττητη σε 11 ματς Νάπολι, υποδέχεται την μαχητική Ελλάς Βερόνα στο «Σαν Πάολο», στις 19:00, για το πρωτάθλημα Ιταλίας. Στόχος για την ομάδα του Σπαλέτι φέτος και διακαής πόθος του κόσμου, η κατάκτηση του τίτλου, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί αν δοθεί συνέχεια στις μέχρι τώρα εμφανίσεις. Από διπλό στην έδρα της Σαλερνιτάνα, προέρχονται οι γηπεδούχοι με 0-1, αγώνας στον οποίο αποβλήθηκε ο Κουλιμπαλί και θα χάσει τον σημερινό.

Μόλις μια ήττα μετρά στα 5 τελευταία η φιλοξενούμενη, η οποία κατάφερε να κερδίσει την Γιουβέντους με 2-1 την προηγούμενη βδομάδα, χάρις τη ντοπιέτα του Σιμεόνε! Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Αργεντίνος επιθετικός, αλλά και γενικότερα η επιθετική γραμμή της Βερόνα, σκοράροντας τουλάχιστον δύο γκολ σε 7 από τα 8 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Θεωρώ πως με τις απουσίες των Ναπολιτάνων στην άμυνα (Κουλιμπαλί και Μανωλάς) θα της παρουσιαστούν ευκαιρίες για γκολ.

Όσον αφορά την προϊστορία, η ομάδα του Ιγκόν Τούντορ (είχε περάσει ένα φεγγάρι από τον ΠΑΟΚ) δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει στη Νάπολη. Συγκεκριμένα, από το 1990 οι δύο ομάδες μετρούν 15 επίσημες αναμετρήσεις, στις οποίες η Νάπολι επικράτησε στις 11, με τέσσερις να λήγουν ισόπαλες. Χαμηλά ο άσος (γύρω στο 1.40), ενώ στο 1.62 βρίσκεται το over 2,5. Για τους πιο τολμηρούς το να κερδίσει η Νάπολι & να σκοράρουν οι δύο ομάδες πληρώνει 2.85, ωραιότατο!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.65
16:00
Άρσεναλ - Γουότφορντ
Over 2,5
1.65
18:00
Νις - Μονπελιέ
1
1.60
BET: 7 units
Δυάδα απόδοσης 2.65
17:45
Φέγενορντ - Άλκμααρ
Over 2,5
1.65
19:00
Νάπολι - Βερόνα
Over 2,5
1.60
BET: 7 units
Μονό
19:00
Νάπολι - Βερόνα
1 & goal/goal
2.80
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις