Κριστιάνο συγνώμη αλλά…

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος, γράφει ο Γιώργος Αγκόρτζας. Μάχη από τα παλιά στο Μάντσεστερ με μια επιλογή combo.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι στο Μάντσεστερ από τα …παλιά 

Ντέρμπι του Μάντσεστερ στα προγνωστικά στοιχήματος με επιστροφή Κριστιάνο έχουμε στο πρόγραμμα του Σαββάτου και γυρνάμε στα.. παλιά.
Τρομερά δύσκολο να ψυχολογήσεις την φετινή Γιουνάιτεντ. Από τη μία τρώει 5 στην έδρα της απο την Λίβερπουλ. Από την άλλη βάζει 3 στην Τότεναμ εκτός έδρας. Και μεσοβδόμαδα έφερε ισοπαλία με την Αταλάντα, ισοφαρίζοντας στο 91΄  με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Κριστιάνο.
Από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από ήττα σοκ στην έδρα της απο την Κρίσταλ Πάλας. Με αποτέλεσμα να μείνει 5 βαθμούς πίσω από την πρώτη Τσέλσι και 2 από την δεύτερη Λίβερπουλ. Μεσοβδόμαδα είχε εύκολη δουλειά στο Champions League απέναντι στην Μπριζ και πήρε την νίκη με 4-1.
Γενικώς ένα περίεργο ντέρμπι που με έκανε να το σκεφτώ αρκετά εάν θα δώσω την επιλογή Σαββάτου σε αυτό τον αγώνα. Πιστεύω πως θα δούμε γκολ στο παιχνίδι και όσο και αν συμπαθώ τον Κριστιάνο, θα πάω με το διπλό της Σίτι. Δεν θα μείνω μόνο στο διπλό όμως. Είπα πως πιστεύω ότι θα δούμε γκολ, και εννοώ και απο τις δύο ομάδες, οπότε θα πάω στο 2 και goal/goal/σε απόδοση 3.05.
  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
14:30
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι
2 & goal/goal
3.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις