Με Τσάβι αλλά χωρίς… Τσάβι η Μπάρτσα, βεντέτα στο Ρεάλ – Ράγιο!

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Νέα εποχή με πολλές απουσίες, ματς για γκολ το Εσπανιόλ - Γρανάδα και μια βεντέτα εξαιτίας ενός διασυρμού.

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του koubanezos.gr  και της στήλης. Δεν ξεκίνησε καλά ο μήνας ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στα ευρωπαϊκά ματς. Αλλά όπως έχω ξαναγράψει μαραθώνιο έχουμε στο στοίχημα και όχι σπριντ. Οπότε συνεχίζουμε δυναμικά με τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Τέσσερις αναμετρήσεις έχει το μενού για σήμερα, δύο ενδιαφέρον και δύο… πολύ ενδιαφέρον!

Προγνωστικά στοιχήματος – Laliga: Τα ενδιαφέρον

Εσπανιόλ – Γρανάδα το πρώτο χρονικά παιχνίδι. Το σετ έχει φαβορί τους Καταλανούς. Σαν ονόματα και βαθμολογία ναι, αλλά η Εσπανιόλ δεν πατάει τώρα τελευταία καλά, εντός γηπέδου, με δύο ισοπαλίες και μια ήττα, από την Χετάφε. Η Γρανάδα αντίθετα βρίσκεται σε καλύτερο momentum. Μετά την τυχερή νίκη απέναντι στην Σεβίλλη, πήρε δυο ισοπαλίες και μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβάντε. Μίνι αήττητο 4 αγωνιστικών δηλαδή. Υπάρχουν κάποιες απουσίες στην Γρανάδα, οι αμυντικοί Ντουάρτε και Λονθάνο και οι μεσοεπιθετικοί Ρουϊθ και Γκοναλόν, αλλά οι συγκεκριμένοι έλειπαν και στα τέσσερα τελευταία. Οπότε γιατί φαβορί ο άσσος; Προτιμώ να ρισκάρω στα γκολ και να δω πιο ήσυχα τον αγώνα.

Την αναμέτρηση Αλαβές – Λεβάντε θα την αφήσω. Τυφλός εναντίον μονόφθαλμου. Η Αλαβές έχει ρέντα, αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω για δω αν θα συνεχιστεί η τύχη της κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Λεβάντε.

Εποχή Τσάβι με απουσίες

Θέλτα – Μπαρτσελόνα, ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια της αγωνιστικής. Προβληματική η εικόνα της Θέλτα μέχρι στιγμής. Βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία, αν και παίζει καλά. Στην ισοπαλία με την Ράγιο ήταν αρκετά καλή. Στο πρώτο ημίχρονο κινδύνεψε κυρίως. Στο δεύτερο με την είσοδο των Νολίτο και Άσπας έγινε ποιο απειλητική, απλά δεν πήγε η μπάλα στα δίχτυα. Όχι πως δεν έφαγε φάσεις, αλλά ήταν αρκετά δημιουργική και μπορούσε το κάτι παραπάνω.  Τώρα στην έδρα της φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα.

Επιτέλους ο Τσάβι προπονητής στην Μπαρτσελόνα. Ένα χρόνο ακουγόταν το όνομα του και τώρα, μετά το όχι και τόσο επιτυχημένο πέρασμα του Κούμαν ήρθε η ώρα του. Μεγάλη δόξα της ομάδας μαζί με τον Ινιέστα έκαναν όργια μέσα στο γήπεδο. Τώρα αναλαμβάνει από την άκρη του πάγκου να οργανώσει ξανά την ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε τόσο. Προς το παρόν όμως, την ομάδα θα οδηγήσει ξανά ο Σέρχι Μπαρχουάν. Ωστόσο, το απουσιολόιο παραμένει γεμάτο. Ούτε λίγο ούτε πολύ εννέα, ναι εννέα απουσίες βασικών έχει! Αγκουέρο, Μπρεϊθγουέιτ, Ντεμπελέ, Ντεστ, Νέτο, Πέντρι, Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο και Γουαγκέ! Εξού και οι ψηλές και κάπως ισορροπημένες  αποδόσεις στο σετ. Σε σημείο δεν μπορώ να πάω. Όποιος και να αγωνιστεί για τους Καταλανούς θα θέλει να δείξει την αξία του στον νέο προπονητή που θα παρακολουθεί απ’ την εξέδρα, ενώ η Θέλτα είναι πάντα ανταγωνιστική στο γήπεδο της. Αλλά είναι ένα ζευγάρι που παραδοσιακά έχει γκολ, οπότε εκεί θα πάει το ποντάρισμα μου.

7 χρόνια από την ντροπή…

Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο. Γνωστή η εικόνα της Ρεάλ, παίζει τόσο όσο για να νικάει. Με ένα παιχνίδι λιγότερο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και δείχνει αρκετά πιο σοβαρή από άλλες χρονιές για να φέρει τον τίτλο στη Μαδρίτη, αλλά στην δική της μεριά φέτος. Η Ράγιο τα πάει εξαιρετικά, βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και στοχεύει σε πολλά περισσότερα από ότι είχε θέσει σαν στόχο στην αρχή της σεζόν. Γιατί κάνω ειδική αναφορά;

Την σεζόν 15/16 ήταν μια κλασική κούρσα για τρείς το πρωτάθλημα. Η Ρεάλ υποδέχεται λοιπόν στης 20 Δεκεμβρίου την Ράγιο. Ανοίγει το σκορ με γκολ του Ντανίλο, αλλά η Ράγιο κάνει την ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά. Ωστόσο δύο, λίγο τραβηγμένες για μένα, κόκκινες την αφήνουν με εννέα παίχτες. Η Ρεάλ δεν χάρισε. Στο τέλος του αγώνα το κοντέρ έγραφε 10-2! Από τότε όσες φορές συναντήθηκαν οι παίχτες της Ράγιο το κρατούσαν μανιάτικο και το κλοτσίδι έπεφτε βροχή! Είναι και ο διαιτητής Φουέρτες που τις βγάζει τις κάρτες με σχετική άνεση οπότε με ευκολία θα πάω στο over των καρτών και σε δύο ακόμα ειδικά.

Πολλά έγραψα αλλά αξίζει λόγο της ημέρας. Αυτά λοιπόν από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
15:00
Εσπανιόλ - Γρανάδα
Over 2,5
2.20
BET: 10 units
Μονό
17:15
Θέλτα - Μπαρτσελόνα
Over 2.5
1.80
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο
Over 4,5 κάρτες
1.85
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο
Over 0,5 κόκκινη
3.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις