ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Με το βλέμμα στην αξία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Με το βλέμμα στην αξία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Με το βλέμμα στην αξία

Με το βλέμμα στην αξία

Προγνωστικά Ligue 2. Έχει αξία ο άσσος της Χάβρης. Αποδόσεις που προκαλούν στο Αζαξιό - Ντιζόν ενώ διπλασιάζει το αμφίτερμα στη Νιόρ.

Τρεις αναμετρήσεις από το γαλλικό κουπόνι του Σαββάτου ξεχωρίζει η σημερινή στήλη. Τον πρώτο λόγο στα σημερινά προγνωστικά Ligue 2 η Χάβρη που υποδέχεται τη Βαλενσιέν ενώ αξία υπάρχει και στην κόντρα της Αζαξιό από την βελτιωμένη Ντιζόν. «Βγάζει» γκολ το το Νιόρ – Νανσί. Για πάμε…

Καλοπληρώνει ο άσσος

Ξεκίνημα από το Χάβρη – Βαλενσιέν. Από ήττα στην έδρα της Δουνκέρκης (1-0) προέρχονται οι γηπεδούχοι μετά από 10 ματς αήττητοι. Αποτέλεσμα που δεν αναιρεί βέβαια την καλή σεζόν που πραγματοποιούν έως τώρα. Εντός «Οσεάν», η Χάβρη έχει επικρατήσει στα 4 από τα 5 τελευταία (4-1-0), ενώ «τρέχει» τρία σερί με μηδέν παθητικό (Κεβιγί, Ντιζόν, Πο).

Τρίτη σερί απώλεια για τη Βαλενσιέν, που μετά τις Γκινγκάμπ (1-3) και Αμιάν (3-0), ηττήθηκε και από την Οσέρ (1-2) και έπεσε στην 16η θέση της Ligue 2. Άλυτος γρίφος για τον Ολιβιέ Γκεγκάν τα προβλήματα στην άμυνα, με τους «αθηναίους» να διατηρούν την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (22 τέρματα παθητικό).

Πλούσιες σε γκολ οι συναντήσεις τους στο «Οσεάν» με 6/8 Over (4 γκολ μέσο όρο) από το 2005 έως σήμερα ενώ το περσινό 0-2, ήταν το πρώτο διπλό της Βαλενσιέν εντός 20ετίας (6-1-0 πριν από αυτό).

Περισσότερο ποιοτική και πειθαρχημένη ομάδα η Χάβρη, απέναντι στο πιο «αλέγκρο» στυλ της Βαλενσιέν. Έχει αξία ο άσσος πάνω από τον διπλασιασμό, παίζεται και το συνδυαστικό 1Χ & over 1,5 που προσφέρει μια έξτρα ασφάλεια.

Προγνωστικά Ligue 2: Η αξία στην κόντρα

Αποδόσεις που προκαλούν για κόντρα έχουμε στο Αζαξιό –  Ντιζόν. Δυνατή εντός Κορσικής η Αζαξιό (5-1-1) όπου γενικά δέχεται δύσκολα φάσεις και γκολ (6 τελικές ανά παιχνίδι και μόλις 2 γκολ παθητικό). Σε καλό «φεγγάρι» όμως και η Ντιζόν παρά την άδικη ήττα στο τελευταίο από την Παρί. Δείχνει να «ρολάρει» η ομάδα του Πατρίς Γκαράντ ιδίως επιθετικά, καθώς έχει δημιουργήσει 46 τελικές στα δύο τελευταία (Παρί και Γκρενόμπλ)!.

Με το μέρος των γηπεδούχων η παράδοση μεταξύ των δύο, με την Αζαξιό να μην έχει ηττηθεί από τη Ντιζόν εντός «Φρανσουά-Κοτί» σε 8 περιπτώσεις από το ’06 έως σήμερα (4-4-0).

Δύσκολα κοντράρεις την Αζαξιό εντός Κορσικής αλλά αν μπορεί η Κεβιγί (0-1), τότε σίγουρα μπορεί και η Ντιζόν και στο 4άρι του διπλού υπάρχει σίγουρα αξία (παίζεται και με κάλυψη).

Έχουν το γκολ Νιόρ και Νανσί

Σπουδαίο διπλό για τη Νιόρ στην έδρα της Νιμ (1-2), με την ομάδα του Σεμπαστιάν Ντεσάμπρ να εξακολουθεί ωστόσο να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της (εναλλάξ νίκες-ήττες στα πέντε τελευταία). Καλή εικόνα μεσοεπιθετικά, ξεχωρίζει ο 23χρονος Μπουτομπά με 3 γκολ και 5 ασίστ. Βελτιωμένη η Νανσί με τον υπηρεσιακό Πεντρετί στον πάγκο, με τον οποίο σημείωσε την πρώτη νίκη της σεζόν (2-1 τη Γκινγκάμπ) και πήρε βαθμό από δύο ανώτερες ποιοτικά ομάδες (Παρί και Σοσό, ηττήθηκε στην Αζαξιό με 2-0). Έχει ποιοτικές μονάδες στην επίθεση η Νανσί, η οποία ωστόσο δεν αποδίδει προς ώρας τα αναμενόμενα (χειρότερη συγκομιδή στη Ligue 2 με 9 τέρματα).

Συχνό φαινόμενο οι ισοπαλίες στα μεταξύ τους (7 σε 12 ματς στην έδρα της Νιόρ από το ’01 έως σήμερα, 3-7-2) ενώ μετρούν και 8/12 goal/goal. Αξιοσημείωτο ότι στα 9 από τα 14 φετινά και των δύο, είχε σημειωθεί τουλάχιστον ένα γκολ από ημίχρονο.

Ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες που έχουν το γκολ αλλά και θέματα στην άμυνα. Θα πάμε με το συνδυαστικό goal/goal και over 0,5 ημιχρόνου.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
20:00
Χάβρη - Βαλενσιέν
1
2.10
BET: 15 units
Ρίσκο
20:00
Αζαξιό - Ντιζόν
2
4.00
BET: 5 units
Combo
20:00
Νιόρ - Νανσί
Goal/goal & over 0,5 στο 1o ημίχ.
2.20
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.15
20:00
Χάβρη - Βαλενσιέν
1Χ & over 1,5
1.80
20:00
Αζαξιό - Ντιζόν
Χ2
1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις