ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Σάββατο με γκολ στην Ευρώπη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Σάββατο με γκολ στην Ευρώπη

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Σάββατο με γκολ στην Ευρώπη

Προγνωστικά

Στήλη με γκολ σε Γερμανία και Σκανδιναβία έχει για το Σάββατο ο Monogoal

Προβλέπονται γκολ αυτό το Σάββατο

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr, τελευταία διακοπή των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για το 2021 για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και προβλέπονται αρκετά γκολ. Πολλά παιχνίδια μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον στοιχηματικά, πάμε να αναλύσουμε ποια ξεχώρισα για τα προγνωστικά.

Κόντρα στην παράδοση

Η Βόλφσμπουργκ βρίσκει τα πατήματά της και μετά τη νίκη πρωταθλήματος απέναντι στην Λεβερκούζεν, ακολούθησε αυτή ενάντια στην Σάλτσμπουργκ με 2-1. Πλέον ισοβαθμεί στην 2η θέση με την Λιλ και η υπόθεση πρόκριση στους «16» του Champions League είναι στο χέρι της. Στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς έχει σκοράρει στα 4, ενώ σε κανένα από αυτά δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της, με σύνολο 8-8. Σε εξαιρετική φόρμα ο ταλαντούχος 22χρονος Ενμετσά, έχοντας βρει 6 τέρματα στα 6 τελευταία παιχνίδια  που αγωνίστηκε για ενενήντα λεπτά. Απόντες οι Μπορνό, Βάλντσμιντ και Σλάγκερ.

Η Άουγκσμπουργκ πέτυχε τεράστια νίκη με 4-1 απέναντι στην Στουτγκάρδη, στην προσπάθεια που κάνει να ξεκολλήσει από την ζώνη του υποβιβασμού. Στην 16η θέση με 9 βαθμούς πλέον, ισοβαθμεί με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Η ομάδα του Μάρκους Βίντζερλ έχει την 3η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 19 τέρματα παθητικό. Αδυναμία της τα εκτός έδρας ματς, καθώς στα τελευταία πέντε μετράει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με σύνολο τερμάτων 4-11. Απόντες οι Ιάγκο, Ουντοχάι και Σαρενρέν.

Εκτίμηση: Κόντρα στην παράδοση που δείχνει λίγα γκολ όταν η Βόλφσμπουργκ φιλοξενεί την Άουγκσμπουργκ, καθώς στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους έχουν 2/5 over 2,5, με αποκορύφωμα το 8-1 το 2019, όπου ο Βέγκχορστ σημείωσε χατ-τρικ. Βλέπω αρκετά γκολ σε αυτό το ζευγάρωμα και η τιμή του over με ωθεί σε αυτό.

Υπόθεση τίτλος

Η Τζουγκάρντεν σε μια εξαιρετική χρονιά, πέρασε νικηφόρα από την Έρεμπρο με 1-0 και βρίσκεται 2η με 50 βαθμούς έναν πίσω από τη κορυφή. Στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς έχει απολογισμό 3-1-1 με 4/5 over 2,5. Βρίσκει επιθετικές λύσεις από πολλούς παίχτες, αφού 9 αθλητές έχουν βρει τουλάχιστον 3 φορές δίχτυα.

Η Χάλμσταντ σε διαφορετική τελείως τροχιά, δίνει την δική της μάχη για την παραμονή, νίκησε στην έδρα της με 1-0 την ΑΙΚ Στοκχόλμης και ανέβηκε στην 12η θέση με 30 βαθμούς, 2 πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού. Κακή παράδοση για τους φιλοξενούμενους, αφού στις 5 τελευταίες επισκέψεις τους στην σημερινή τους αντίπαλο έχουν ισάριθμες ήττες με 4/5 over 2,5.

Εκτίμηση: Ανοιχτή η υπόθεση τίτλος για τους γηπεδούχους και είναι στο χέρι τους, αφού έχουν πιο εύκολο πρόγραμμα από τη πρωτοπόρο Μάλμε. Αυτά τα ματς έχει δείξει ότι τα καθαρίζει δυναμικά η Τζουγκάρντεν, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το κίνητρο της Χάλμσταντ, γι’ αυτό θα επιλέξω το over που βρίσκεται σε εξαιρετική τιμή.

Τη Ρόζενμποργκ δεν την υποτιμάς

Η Μπραν κακή για ένα ακόμη παιχνίδι, ηττήθηκε στην έδρα της Βαλερένγκα με 1-0 και έπεσε στην 15η θέση με 20 βαθμούς. Στα 5 τελευταία της εντός έδρας ματς έχει απολογισμό 2-1-2 έχοντας δεχθεί γκολ σε όλα και έχει σύνολο τερμάτων 8-9. Παράλληλα έχει την 2η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 47 τέρματα παθητικό. Απόντες οι Πέτερσεν και Σανέ.

Η Ρόζενμποργκ ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της από την Λίλεστρομ και πλέον βρίσκεται 4η με 42 βαθμούς. Εκτός έδρας δεν τα πάει καλά η ομάδα του Άγκε Χαρέϊντ, που στις 5 τελευταίες εξόδους μέτρα 1-1-3. Αντιθέτως, στις 5 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στην Μπραν μετράει τέσσερις νίκες και μία ήττα με σύνολο τερμάτων 3-8. Απόντες οι Αουγκούστινσον και Χοφ.

Εκτίμηση: Το σετ αποδόσεων υποτιμά τους φιλοξενούμενους, μιας και οι γηπεδούχοι έχουν το κίνητρο να παραμείνουν κατηγορία. Η άποψη μου είναι ότι ο Άγκε Χαρέϊντ δεν θα χαρίσει ούτε κάστανο στην Μπραν, μιας και οι επόμενες δύο αγωνιστικές είναι κόντρα στους δύο πρωτοπόρους. Θα αποφύγω το σημείο και θα πάω με τα ομαδικά γκολ, γιατί την Ρόζενμποργκ δεν την υποτιμάς!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
16:30
Βόλφσμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
Over 2,5
1.80
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.33
16:30
Βόλφσμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
Over 2,5
1.80
18:30
Τζουγκάρντεν - Χάλμσταντ
Over 2,5
1.85
BET: 5 units
Μονό
18:30
Τζουγκάρντεν - Χάλμσταντ
Over 2,5
1.85
BET: 15 units
Μονό
19:00
Μπραν - Ρόζενμποργκ
Ρόζενμποργκ over 1,5
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις