Μαχητική η Μονακό, με ψυχολογία η Μπάγερν

Μαχητική η Μονακό, με ψυχολογία η Μπάγερν

Πληθώρα επιλογών από τον Στυλιαρά στα πέντε παιχνίδια που ολοκληρώνουν την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Γεια και χαρά σας. Πέντε παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα της Euroleague και πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ που ξεχώρισα.

Προγνωστικά μπάσκετ: Επικίνδυνη και ικανή για όλα η Μονακό

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μονακό θέλοντας να κερδίσει ακόμα ένα παιχνίδι και να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι Μονεγάσκοι αποτελούν σίγουρα μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης. Παίζουν όμορφο μπάσκετ, έχουν βάθος στο ρόστερ τους, ενώ και η τελευταία προσθήκη, αυτή του Ντουέιν Μπέικον, δείχνει ότι θέλουν να φτάσουν ψηλά στην Euroleague. Το αστέρι της ομάδας, Μάικ Τζέιμς, κινείται σε ρηχά νερά μέχρι στιγμής. Περιμένω σήμερα να πραγματοποιήσει ηγετική εμφάνιση. Εξάλλου, γνωρίζει το γήπεδο πάρα πολύ καλά μετά από τόσες επισκέψεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Εκτίμηση: Θεωρώ πως οι Γάλλοι θα βάλουν δύσκολα στον Ολυμπιακό και θα δούμε ένα ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά πως η Μονακό είναι το φαβορί του παιχνιδιού.

Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα κρατήσω και ένα ειδικό παίκτη. Ο Άλφα Ντιαλό, πρώην παίκτης του Λαυρίου, διανύει την πρώτη του σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ξεκίνησε με κάτω του μετρίου εμφανίσεις στις πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο στις δύο τελευταίες ήταν διψήφιος. Με την έλευση του Μπέικον, ο χρόνος στου στο παρκέ θα περιοριστεί σε κάποιο βαθμό, επομένως και οι προσπάθειες που παίρνει. Επιπλέον, η περιφερειακή άμυνα του Ολυμπιακού είναι από τις καλύτερες στη διοργάνωση και πιστεύω πως θα τον περιορίσει. Επιλογή μου στα προγνωστικά μπάσκετ το under 8,5 πόντων του Ντιαλό.

Βρίσκει τις πάσες που χρειάζονται ο Καλνιέτις

Η Ζαλγκίρις υποδέχεται στο Κάουνας την Άλμπα, με στόχο να πετύχει επιτέλους την πρώτη της νίκη στην Euroleague. Την εβδομάδα που πέρασε υπήρξαν αρκετές ανακατατάξεις στο «στρατόπεδο» των Λιθουανών. Η ομάδα του Ζντοβτς απέκτησε τους Ζόραν Ντράγκιτς και Τάι Γουέμπστερ, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Εμάνιουελ Μούντιει. Από την έλευση του Σλοβένου προπονητή, ο Μάντας Καλνιέτις έχει δει τον ρόλο του να γίνεται σαφώς πιο ενεργός. Ο Λιθουανός αποτελεί έναν τρομερό πασέρ. Άλλωστε η ικανότητα του στην δημιουργία ήταν ο λόγος που του έδινε συμβόλαια σε καλές ομάδες στην καριέρα του. Φέτος μετράει 3,7 ασίστ κατά μέσο όρο στη διοργάνωση. Κόντρα στην άνευρη Άλμπα περιμένω να είναι πολύ παραγωγικός σε αυτό το κομμάτι. Πάμε με το over 3,5 ασίστ του.

Συνεχίζουν το σερί οι Γερμανοί

Σε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, η Ρεάλ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις σερί νίκες με την επιστροφή του Λούσιτς να τους έχει δώσει άλλο αέρα. Η ομάδα του Τρινκέρι διαθέτει αρκετή ποιότητα στο ρόστερ της, ο Χίλιαρντ είναι σε τρομερή κατάσταση και γενικότερα η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη από τα θετικά αποτελέσματα. Οι Μαδριλένοι προέρχονται από κακή εμφάνιση και ήττα από την Ούνιξ στο Καζάν με 65-58. Η ομάδα του Λάσο δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της μέχρι στιγμής και συνεχίζει να έχει απουσίες. Ράντολφ και Τόμπκινς παραμένουν σταθερά εκτός, ενώ από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσουν και οι Γκος και Αλοθέν.

Εκτίμηση: Διαφωνώ με το γεγονός ότι η Μπάγερν δίνει αουτσάιντερ σε αυτό το ματς και θα στηρίξω την φόρμα και την έδρας της.

Ακόμα, θα κρατήσω το under 10,5 πόντων του Ερτέλ. Ο Γάλλος δεν παρουσιάζεται σταθερός στις επιθετικές του υποχρεώσεις, έχει 9 πόντους κατά μέσο όρο και έχει ξεπεράσει τους 11 πόντους μόλις σε 2/7 παιχνίδια της Ρεάλ φέτος.

Καλή μας τύχη.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
21:00
Ολυμπιακός-Μονακό
2 (+10,5) & Μονακό over 71,5
1.95
BET: 12 units
Μονό
21:00
Ολυμπιακός-Μονακό
Ντιαλό under 8,5 πόντοι
1.87
BET: 18 units
Μονό
21:45
Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης
1
2.45
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.41
20:00
Ζαλγκίρις Κάουνας-Άλμπα Βερολίνου
Καλνιέτις over 3,5 ασίστ
1.75
21:45
Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης
Ερτέλ under 10,5 πόντοι
1.95
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις