Combo στην Γερμανία

Προγνωστικά Γερμανίας

Στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Zweite Liga μας πηγαίνει σήμερα ο Monogoal προτείνοντας ένα combo με λίγα γκολ

Προγνωστικά Γερμανίας: Combo με λίγα γκολ στην Zweite Liga

Καλημέρα αγαπητά Κουβανεζόπαιδα, Παρασκευή σήμερα και στο μενού έχουμε προγνωστικά Γερμανίας, αφού ξεκινάνε σιγά σιγά τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα στην Zweite Liga υπάρχει ένα παιχνίδι που μου κέντρισε το ενδιαφέρον παρά τα λίγα γκολ που βλέπω, πάμε να το αναλύσουμε.

Η άμυνα κερδίζει τα ματς

Η Νυρεμβέργη δεν ήταν κακή αλλά άτυχη στο τελευταίο παιχνίδι ενάντια στην Ντάρμσταντ όπου και ηττήθηκε με σκορ 2-0. Η ομώνυμη ομάδα της πόλης της Νυρεμβέργης βρίσκεται στην 5η θέση με 21 βαθμούς και μέχρι στιγμής έχει τη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 9 τέρματα παθητικό. Στα 5 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας η Νυρεμβέργη έχει απολογισμό 3-1-1 με σύνολο τερμάτων 8-2.

Η Βέρντερ Βρέμης προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία, με σκορ 1-1, κόντρα στην Σαν Πάουλι και βρίσκεται 10η με 16 βαθμούς. Δεν εντυπωσιάζει εκτός έδρας η ομάδα της Βρέμης, αφού στις 5 τελευταίες τις εξόδους μετράει 1-2-2 με σύνολο τερμάτων 5-8. Θετική η παράδοση της στην Νυρεμβέργη αφού στις 5 τελευταίες επισκέψεις της μετράει 2-2-1.

Εκτίμηση : Κόντρα αυτή τη φορά στην παράδοση και εμπιστοσύνη στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα της Νυρεμβέργης. Γνώμη μου πως σε τέτοια ματς με την άμυνα κερδίζεις και γι’ αυτό θα επιλέξω ένα combo υπέρ των γηπεδούχων!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

 

Μονό
19:30
Νυρεμβέργη - Βέρντερ Βρέμης
1Χ & under 4,5
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις