Έδρα στην Ισπανία, γκολ στη Γερμανία

Έδρα στην Ισπανία, γκολ στη Γερμανία

Τελευταίο Σαββατοκύριακο με φουλ δράση πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι λίγα

Μας πλήρωσε εύκολα η Σπόρτινγκ που σκόραρε και στα δυο ημίχρονα και έβαλε 4 γκολ στη Μπεσίκτας για την 4η αγωνιστική του Champions League. Μια νίκη που χρειαζόταν η στήλη καθώς οι τελευταίες επιλογές χάνονταν συνεχώς με τρομερό τρόπο.
Όλα αυτά μένουν πίσω καθώς έφτασε το αγαπημένο τριήμερο με δράση σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου. Απόψε το πρόγραμμα μπορεί να είναι μικρό, αλλά υπάρχει ένα ματς από κάθε κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στα προγνωστικά της στήλης θα ασχοληθούμε με τις αναμετρήσεις σε Bundesliga και Primera Division.

Μάιντζ – Γκλάντμπαχ 

Σε ανάποδη βαθμολογική θέση είχαμε συνηθίσει τις 2 ομάδες αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Μάιντζ έχει καταφέρει να βρίσκεται στην 5η θέση μετά από 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ενώ η Γκλάντμπαχ είναι 10η. Παρά τις 5 θέσεις διαφορά, η Μάιντζ έχει μόλις 2 βαθμούς περισσότερους.
Από 2 νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι που κατάφεραν να αφήσουν πίσω το ντεφορμάρισμά τους (3 σερί ήττες). Ο προπονητής Μπο Σβένσον υπολογίζει κανονικά σε όλους του τους παίκτες εκτός από τον Σεντ Ζούστε, ο οποίος παραμένει εκτός δράσης. Η έδρα της Μάιντζ θα αποτελέσει σίγουρα το όπλο της για το υπόλοιπο της σεζόν και αυτά τα παιχνίδια θα προσπαθήσει να τα χτυπήσει στα ίσια για να ολοκληρώσει την υπέρβαση.
Από την άλλη η Γκλάντμπαχ θέλει να κάνει ένα νικηφόρο σερί, μετά τη νίκη κόντρα στην Μπόχουμ, για να μπορέσει να προσεγγίσει τις ευρωπαϊκές θέσεις. Καμία νέα απουσία εκτός από αυτές που είναι ήδη γνωστές (Μπέγερ, Κράμερ, Λάινερ, Ντουκουρέ) και πιθανότατα ο Άντι Χούτερ θα ακολουθήσει την ίδια τακτική κόντρα στη Μάιντζ.
Ένα παιχνίδι που το θέλουν αμφότερες οι ομάδες και θα το παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι προηγούμενες αναμετρήσεις είχαν πολλά γκολ και αρκετό θέαμα, ένα ίδιο παιχνίδι αναμένω απόψε.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Κάντιθ

Σοβαρή και πιστή στο αρχικό πλάνο της σεζόν παρουσιάζεται φέτος η Μπιλμπάο. Η ομάδα του Μαρθελίνο έχοντας κάνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα καλοβλέπει, αν και νωρίς, τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Προέρχεται από δυο ισοπαλίες εκτός έδρας κόντρα σε Εσπανιόλ και Σοσιεδάδ (1-1) και γενικώς αποτελεί ομάδα που δύσκολα μπορεί κανείς να την κερδίσει.
Απόψε φιλοξενεί την Κάντιθ και το μομέντουμ την ευνοεί πλήρως. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε κακή φόρμα με 3 ήττες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία 6 παιχνίδια. Εκτός έδρας έχουν πετύχει τη μοναδική τους νίκη κόντρα στη Θέλτα αλλά δέχονται γκολ εύκολα.
Αρκετές απουσίες για τους γηπεδούχους αφού ο Μαρθελίνο θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Βιβιάν, Θαράγκα, Βιγιαλίμπρε,Παρέδες και Ινίγκο Μαρτίνες, ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι κόντρα στην Σοσιεδάδ. Παρόλα αυτά, Μουνιαίν και Ινιάκι Ουίλιαμς, τα σημεία αναφοράς της Αθλέτικ είναι διαθέσιμοι για την κρίσιμη αναμέτρηση.
Από την άλλη, και η Κάντιθ έχει απουσίες με τους Σάλβι Σάντσες, Χοσέ Μαρί και Ιβάν Σαπέλα να είναι εκτός και τον Χιμένεζ να είναι αμφίβολος.
Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αυτή είναι μια αναμέτρηση που η Μπιλμπάο θα μπορέσει να πάρει. Έχει αυτοπεποίθηση παίζοντας στην έδρα της και κόντρα στην Κάντιθ θα επιδιώξει να πάρει μια εύκολη νίκη ώστε να πάει στη διακοπή με ακόμα μικρότερη διαφορά από τις πρώτες 6 θέσεις.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:30
Μάιντζ - Γκλάντμπαχ
Over 2,5 & Goal/goal
2.00
BET: 10 units
Μονό
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Κάντιθ
1 (-1,25) AH
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις